Belgrad - Kısırkaya Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SDC Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 266
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,412
Ynt: Belgrad - Kısırkaya Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010)

IMG_7221HDR.jpg

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
Sevtap geçmiş olsun eksoz için ama hakkını vermişsin helal valla ;D ;D bağırta bağırta devam etseydin ya ;D

Hiç sorma, Elizabeth'im kendini buldu çamurda ;D

Gerçekten çok memnundum performansından, o egzoz borusu köpeği olsun ;D ;D ;D

Bağırta bağırta devam ettim zaten ama bir süre sonra egzoz dumanı aracın içinde fazla hissedeilir oldu. Gözlerim yanmaya başladı ve ciğerlerime çok doldu. Yeni tip bağımlılar var ya hani egzoz dumanı kokluyorlarmış, işte aynen öyle bir duruma gelmiştim. Dönüş yolumun da uzun olduğunu hesaba katarak ve Naci'nin uyarısını ciddiye alarak döndüm :(

ya birşey sorcam hanı araç patlatma yapiyoduya cat cut falan dıye noldu gıdebıldın eve kadar dımı

Bu arada gün gercekden guzeldı kapris yoktu ikilik yoktu sıkıntı yoktu ben çok keyif aldim. gunu yaşatan ve benim acemiligimi ceken hobidaşlarima teşekkur ederim.

RedlinE' Alıntı:
ya birşey sorcam hanı araç patlatma yapiyoduya cat cut falan dıye noldu gıdebıldın eve kadar dımı

Öyle gittim eve ;D

Gürültümden kimin yanından geçsem ödü patladı, benim de kafam kazan gibi oldu ama döndük şükür :smiley:

Forumda bir arkadaşımızın (mutemelen Yavuz) yazdığı, Land Rover ile ilgili bir söz geldi aklıma bunları yazarken ;D

"Sadece araziye girebilen değil, geri dönebilen araçlar yapıyoruz" gibi bir şeydi ;D ;D

Bunu LR fanatizmi ile yazmadım, valla-billa, sadece aklıma geldi :smiley:

"Sadece araziye girebilen değil, geri dönebilen araçlar yapıyoruz"

LR un eski bir reklam sloganı bende yazmıştım bir ara ;D

2.5 benzinli standart Defender. İlk denemede başarılı.

th_VID00028-20100228-1156.jpg

V8, Insa Turbo ve Detroit farkı da böyle oluyor. Kamerayı hazırlayana kadar yolun yarısını geçivermiş :smiley:

th_VID00031-20100228-1201.jpg

nkurtkaya' Alıntı:
2.5 benzinli standart Defender. İlk denemede başarılı.

Vay be süpersin Nejat, Elizabeth'imin bu geçişini yakalman çok iyi olmuş, bize lazım olur bu video ;D

SDC' Alıntı:
Vay be süpersin Nejat, Elizabeth'imin bu geçişini yakalman çok iyi olmuş, bize lazım olur bu video ;D

;D ;D ;D maşallah diyelim ;D ;D ;D ;D kilitli militli cağanozlardan sonra salına salına geçmiş. ;)

Fotoğraf çektim, video çektim, GPS kaydı yaptım, co-pilotluk yaptım, vinç açtım, strap bağladım, sörf yaptım... Bugün çoook yoruldum çok.

90 defender super ya, fare gibi gidiyor ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

SON KONULAR

Geri