Bazen Yoldan Çıkmak Gerek

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ORHANBIYIKLI Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 552
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 87,174

Etiketler
Ynt: Bazen Yoldan Çıkmak Gerek

arzuguide' Alıntı:
Allahtan Orhan abi beni video çekeyim diye indirmiş. Mazallah ya üstüne düşseydim...O zaman böyle hasarsız çıkamazdı arabadan:smiley:)

öncelikle böyle bir kaza olması çok üzücü ama orhan abinin buradan yara almadan ve daha önemlisi eğlenerek çıkmış olmasıda olayın sevindirici yanı ; arzu hanım sizide olay anını adeta bizlere yaşatan bu görüntüleri soğukkanlı bir şekilde saniye saniye görüntüleyebilmenizden dolayı tekrar tebrik ederim

arzu hanımmm tebrıklerr harıka kareler atılan yarım tur boşa gıtmemıs yıllar boyunca anlatılacak bır anı ve resımlı belgesı

arzu hanıma alkış alkış alkış alkış alkış alkış alkış alkış alkış alkış alkış alkış alkış alkış alkış alkış alkış alkış alkış alkış alkış alkış

arzuguide' Alıntı:
Allahtan Orhan abi beni video çekeyim diye indirmiş. Mazallah ya üstüne düşseydim...O zaman böyle hasarsız çıkamazdı arabadan:smiley:)

arzu merhaba ,nasılsın güzellik ,bu sayfada olman beni çok sevindirdi.
sen araçta olsan devrilmezdim,senin sorumlu'luğun beni oraya o sekilde ğirmemi engellerdi .tek olunca daha bir hesapsız ,giriş yaptım ,
neyleyim yerçekimi galip geldi. ;D ;D ;D

brothers' Alıntı:
öncelikle böyle bir kaza olması çok üzücü ama orhan abinin buradan yara almadan ve daha önemlisi eğlenerek çıkmış olmasıda olayın sevindirici yanı ; arzu hanım sizide olay anını adeta bizlere yaşatan bu görüntüleri soğukkanlı bir şekilde saniye saniye görüntüleyebilmenizden dolayı tekrar tebrik ederim

gerçekten eğlendik dikkat edersen ,ben dahil gülmeyen kimse yok. :D

arzunun soğukkanlı'lığı biraz tartışılır :D :D :D videoda arzunun çığlıkları herkesin sesini bastırmış ;D ;D

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

DSC00800.jpg

DSC00801.jpg

DSC00802.jpg

DSC00803.jpg

DSC00804.jpg

ÜSTEKİ KARELERDE ,EKRANA GÖRE , SOLDAKİ ARKADAŞLARA DİKKAT ;)
İŞİ BİLMEK BÖYLE OLUYOR,DAHA BEN ARAÇTAYKEN VİNÇLEME OPERASYONU BAŞLAMIŞ,7 DAKİKA İÇİNDE 2 SAĞ TARAFTAN,1 DE ÖNDEN VİNÇLEYEREK DÜZ DURUMA GETİRDİLER 8.DAKİKA YOLDAYDIK.
EMEĞİ GECEN DOSTLARA BURADAN TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM

arzuguide' Alıntı:
Soğukkanlılık hak getire beyler..Bir bağrışım vardı ki!!
Ama bu kadar usturuplu bir takla ve bu kadar hızlı bir kurtarma görmedim ben:smiley:

usturuplu takla derken orhan abi resmen poz vermiş ; önceden planlı bir çekim olsa bu kadar harika kareler yakalanamaz

arzuguide' Alıntı:

videosu varmı yan yatma anının ?

Geçmiş olsun ucuz atlatılmış anladığım kadariyla.
Kazasız ,hasarsız geziler

Tempus' Alıntı:
videosu varmı yan yatma anının ?

kürşat'ım o avatar resmine bayıldım :D :D :D
yok demeye korktum valla :D videolar var tabiki ama ben yüklemeyi beceremiyorum, kameranın çözünürlüğü çok yüksek'miş hiç anlamadığım bir konu o yüzden buradan paylaşamıyorum.Tam düşüş anı yok aslında ,arzu panikten kamerayı yere çevirmiş ;D

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
kürşat'ım o avatar resmine bayıldım :D :D :D
yok demeye korktum valla :D videolar var tabiki ama ben yüklemeyi beceremiyorum, kameranın çözünürlüğü çok yüksek'miş hiç anlamadığım bir konu o yüzden buradan paylaşamıyorum.

hımm güzel olurdu izlesek.

peki abi sana bir soru, neden yan ayttı araba hata nerdeydi bunla ilgili düşüncelerini bana yazarsan ben dergide bir yazı yazıcam bu mevzular için

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR