Bazen Yoldan Çıkmak Gerek

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ORHANBIYIKLI Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 552
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 87,172
Ynt: Bazen Yoldan Çıkmak Gerek

:D[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

DSC00765.jpg

DSC00766.jpg

DSC00767.jpg

DSC00768.jpg

DSC00769.jpg

Etiketler

mserdemir' Alıntı:
orhan abı eşiniz yanınızda degıldı dımı eger yanınızdaysa halınızi dusunemıyorum allah acıl sıfalar versın bas agrısı ıcın dıkkatedın kronıkleşabılır :smiley::smiley::smiley:

mesela bende kronık başagrısı var

yoktu yoktu, ama akşam videoları seyredince ,baş ağrısı çalışmalarına başladı :D :D

ulu önderım köylünün ne efendiliğini bıraktılar ne köylülüğünü :-[ :-[ :-[ :-[

(sıyaset falan degıl ıcımden geldıgı ıcın yazdım)

mserdemir' Alıntı:
ulu önderım köylünün ne efendiliğini bıraktılar ne köylülüğünü :-[ :-[ :-[ :-[

(sıyaset falan degıl ıcımden geldıgı ıcın yazdım)

o köyde birde tabela var sırayı bozmayayım diye koyamamıştım ,şimdi koyalım.[attachment=1]

DSC00781.jpg

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
o köyde birde tabela var sırayı bozmayayım diye koyamamıştım ,şimdi koyalım.[attachment=1]

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

soylenecek baska bır sey yok bence ,hele şu zamanda cevremıze baktıgımızda calışmayan,uretmeyen,hazıra konan 1 kılo şekere kömür e muhtac bırakılan ve satınalınan halk :-X :-X :-X

orhan abi yine harika fotoğraflar paylaşıyorsun teşekkürler ; bu arada bazı mesajları direk vermek lazım değil mi ;) ;) ;) Atam ne güzel söylemiş zamanında

KİMİ ESKİDİĞİ İÇİN YAŞAR,
KİMİ YAŞADIKÇA ESKİR
NE TOHUMDA KERAMET
NE TOPRAKTA,NE BAŞAKTA
MARİFET YAŞAMAKTA.
B.R. EYÜPOĞLU.
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

DSC00786.jpg

DSC00787.jpg

DSC00788.jpg

DSC00789.jpg

DSC00790.jpg

orhan abi fotoğrafı çeken arkadaş aksiyonu saniye saniye görüntülemiş bravo

brothers' Alıntı:
orhan abi fotoğrafı çeken arkadaş aksiyonu saniye saniye görüntülemiş bravo

fotolar coplotum arzuya ait allahtan 1 dakika önce resim cekmesi için araçtan indirmiştim :D

TERRANO 1.' Alıntı:
orhan abi naaptın
geçmiş olsun...
nazar değmiş vallahi
daha çaya gelecektin yakacık ayazmaya....

içeriz be erkan, bir devrilmeyle,yola girecek değiliz ya :D :D[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

DSC00792.jpg

DSC00795.jpg

DSC00796.jpg

DSC00798.jpg

DSC00799.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR