Bazen Yoldan Çıkmak Gerek

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ORHANBIYIKLI Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 552
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 87,172

Etiketler

Ynt: Bazen Yoldan Çıkmak Gerek

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

vRcfx.jpg

ILa6x.jpg

njUkk.jpg

qkufm.jpg

oeRud.jpg

Orhan bey geçmiş olsun..

fazla birşey yokmuş..sevindim..

yeter ki keyif aldıgımız güzel arkadaşlıkların oldugu ortamlarda olsun.. ;D

Orhan Abi, geçmiş olsun. Portbagaj o kadar yüksek olmasa, araç ters dönecekmiş gibi görünüyor.

Offf :(

Orhan Abim, Çok büyük geçmiş olsun ya...
Allahtan sana birşey olmamış ve yanındaki insanlar profesyonelmiş...
Yinede çok üzüldüm abi...
Nazarımız mı değdi, lastikleri takınca çok güzel oldu falan dedikte ne oldu ya :(

Bu arada artık tek başına yoldan çıkmanın iyi birşey olmadığını anlamışsındır abi, ekip dayanışmasını görünce :smiley:

Aekadaşlar tekrar merhaba ,geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler, :smiley:
bu olay tamamenbir hesap hatasıdır, öndeki araç sağa devrilmekten son anda kurtuldu,bende ona bakıp ,biraz soldan girdim,açı doğruydu fakat benim aracın arkasında 100 kg civarı sabitlenmemiş yük vardı hafif sola yattığımda arkadaki yük kayarak sol cama yapıştı,denge bozuldu, yerçekimi galip geldi ;D ;D ;D
bu işin bahanesi tabi, hesap hatası dedimya arkadaki yükün kayacağını bir an unuttum, offroad hata kabul etmez .
Orhan bey
bu gibi durumlar olağan sayılır,önemli olan ekip ;) 8.dakikada yola devan ediyorduk :D :D :D görsellerde paylaşacağım daha ben araçtan çıkmadan vinçleme başlamıştı
mustafa BRAVO
hep aynı şeyi konuştuk,portbagaj taklayı önledi.
Çagrı boşunamı dedik nereye gittiğin değil kiminle gittiğin önemlidir diye ;D ;D ;D hiç bir sorun yok canını sıkma soltarafta bir iki nazarlık okadar :D :D :D
işte böyle başladık.[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

DSC00744.jpg

DSC00745.jpg

DSC00746.jpg

DSC00747.jpg

DSC00748.jpg

Aman Orhan abi,ciddi ciddi yoldan çıkmışsın sen :smiley:
Şaka maka,geçmiş olsun abi ;)

CDM-SUBARU' Alıntı:
Aman Orhan abi,ciddi ciddi yoldan çıkmışsın sen :smiley:
Şaka maka,geçmiş olsun abi ;)

erkanım teşekkürler
baktım kimse beni çekmiyor ,bari bir poz vereyim dedim ;D ;D ;D tüm objektifler bana döndü ;D ;D ;D

hobaaa ben yenı gordum resmı cok gecmıs olsun sızde ve aracda sorun yoksa cok guzel bır anı ve tecrube olmuş darısı bana ;D ;D tabı arac ve ben hasar gormeden

mserdemir' Alıntı:
hobaaa ben yenı gordum resmı cok gecmıs olsun sızde ve aracda sorun yoksa cok guzel bır anı ve tecrube olmuş darısı bana ;D ;D tabı arac ve ben hasar gormeden

selim merhaba
,taklaya gemeyin diye paylaşıyorum ;D ;D ;D çok şükür zarar ziyan yok,sol tarafta bir iki nazarlık, :D :Dbirde hanımın ofrof mofrof yasak artık nağmelerinden başka ;D ;D ;D

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
selim merhaba
,taklaya gemeyin diye paylaşıyorum ;D ;D ;D çok şükür zarar ziyan yok,sol tarafta bir iki nazarlık, :D :Dbirde hanımın ofrof mofrof yasak artık nağmelerinden başka ;D ;D ;D

orhan abı eşiniz yanınızda degıldı dımı eger yanınızdaysa halınızi dusunemıyorum allah acıl sıfalar versın bas agrısı ıcın dıkkatedın kronıkleşabılır :smiley::smiley::smiley:

mesela bende kronık başagrısı var

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR