Bazen Yoldan Çıkmak Gerek

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ORHANBIYIKLI Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 552
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 87,166
Ynt: Bazen Yoldan Çıkmak Gerek

Orhan Abi bak ne buldum. Bu başlıkta 6.sayfa.

« Yanıtla #102 : 07 Kasım 2010, 19:31:26 » Alıntı
--------------------------------------------------------------------------------
Bugün ben de normal seyirimde gezerken "Bi yoLdan Çıkıvereyim" dedim
Bolu - Aladağ

O gün bizde "Bazen Yoldan Çıkmak Gerek" dedik...
Çıkış o çıkış ;D Bir daha yola girmedik ;D

Etiketler

...

DSC00154.jpg

DSC00159.jpg

DSC00160.jpg

Teşekkürler mustafacım 1. resimde doğanın temizliği harika ,resim bile oksijen,enerji, sağlık dolu.

bır tanede wıllys koyayım bende daha cok varda nerde bılmıyorum resımler sımdılık bır tane koyım saygılar abılerıme sızınkının yanında benım araba bıraz demode kalıyo:(

Görüntü0145.jpg

Görüntü0141.jpg

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Teşekkürler mustafacım 1. resimde doğanın temizliği harika ,resim bile oksijen,enerji, sağlık dolu.

Orhan Abi, Ekim - Mayıs arası binek araçlar buraya giremiyor, o nedenle şu an temiz. Mayısta piknikçi vatandaşlar burayı istila etmeye başlıyor, (Durumu tahmin edersiniz.) Ben daha yukarılara, onların gelemeyeceği yerlere kaçıyorum. :D :D Selamlar.

tanlmslz' Alıntı:
bır tanede wıllys koyayım bende daha cok varda nerde bılmıyorum resımler sımdılık bır tane koyım saygılar abılerıme sızınkının yanında benım araba bıraz demode kalıyo:(

ah be güzel arkadaşım
önemli olan senin o araçla mutlu olabilmen wıllys'i pek tanımam fakat sevdiğim bir araçtır süper bir gezi (aile)aracı gibi duruyor, komple bir kaporta boya ve saglam bir mekanikçiyle o araç öylebir hale gelirki yoldan geçen 10 kişiden 9 zu dönüp bir daha bakar, kıymetimi bil .

Mustafad' Alıntı:
Orhan Abi, Ekim - Mayıs arası binek araçlar buraya giremiyor, o nedenle şu an temiz. Mayısta piknikçi vatandaşlar burayı istila etmeye başlıyor, (Durumu tahmin edersiniz.) Ben daha yukarılara, onların gelemeyeceği yerlere kaçıyorum. :D :D Selamlar.

mustafacım genlerimizde var, yok etmeye proğramlanmışız,
daha 1 yaşındaki oğlunun eline oyuncak tabanca veren bir baba , pikmiğe gittiğinde doğal olarak özüne dönüyor. ;D alkol ve offroad başlıklı konum pek ilgi görmedi ,çünki orası içilecek,dağıtılacak,hertürlü gereksizliğin yapılması serbest bölge kabul ediliyor.başını ağrıtmayayım ANLADIN SEN ONU. :D :D :D

tanlmslz' Alıntı:

Sahip olduğun araca ben aşığım. Değerini bil.
Usta ellerde, küçük modifikasyonlarla harika bir araç haline gelecektir.

Selamlar...

Evet arkadaşlar ,bu hafta isoff tan arkadaşlarla yine balaban köyü fakat farklı bir rotadaydık güzel keyifli, samimi bir gezi oldu ,günün olayı ben oldum, DEVRİLDİM ,7 dakika içinde isoff ekibi ve HÜSEYİN AKBULUT'tun,mütiş viçlemesiyle yola devam ediyorduk,
ben çok eğlendim, ;D ;D resimleri toparlayayım paylaşacağım

Geçmiş olsun abi fena yoldan çıkmışsın bu hafta gördüm fotografları :smiley:

Sen roll cage yaptır en kısa zamanda :smiley:

Tempus' Alıntı:
Geçmiş olsun abi fena yoldan çıkmışsın bu hafta gördüm fotografları :smiley:

Sen roll cage yaptır en kısa zamanda :smiley:

kürşat merhaba,hesap hatası oldu ;D ;D ama iyi eğlendik, fotoları ahmet yetiştirmiş sağolsun, bende makinanın şarj'ı dolsun buradan paylaşacağım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR