Bayram'da Bolu - Yedigöller'de Kamp (19 - 22 Eylül 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaşif Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 88
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,952
Ynt: Bayram'da Bolu - Yedigöller'de Kamp (19 - 22 Eylül 2009)

hala geç sayılmaz, size cevap vereceklerdir

Etiketler

TIJEN2005' Alıntı:
Merhabalar,

Bayramda size Yedigoller'de katilmak icin cok mu gec kladik acaba...
Ben daha yeni uye oldum ve bu etkinligi yeni gordum maalesef. Butun malzemeler hazir, arabam yok eger yer varsa otobusle gelmek istiyoruz. Iki kisiyiz...
elbette gelirdinizde maalesef kaıtlımcı çıkmadı artık başka zamana yapıcaz

yani iptal mi oldu meltem :smiley:

Merhabalar katılımcı olmadığı için sanırım geziyi iptal etmişsiniz, ben bu geziye zaman ayarlamak için baya uğraştım sonundada başardım tek başımada olsa iptal etmicem kendi aracımla gidicem aracımda 4 kişilik yer var gitmek niyetinde olan arkadaşım varsa onlarlada buluşabiliriz bursadan yola çıkıcam

bornovali' Alıntı:
yani iptal mi oldu meltem :smiley:
naapıyım çiğdem cayınca
bende mecburen gelemıorum..

_daral_' Alıntı:
Merhabalar katılımcı olmadığı için sanırım geziyi iptal etmişsiniz, ben bu geziye zaman ayarlamak için baya uğraştım sonundada başardım tek başımada olsa iptal etmicem kendi aracımla gidicem aracımda 4 kişilik yer var gitmek niyetinde olan arkadaşım varsa onlarlada buluşabiliriz bursadan yola çıkıcam
size ıyı eglenceler işte ankardan ses seda cıkmayınca olmadı sıde onceden yazmadınız haberımızde yoktu

inşallah kısa zamanda,uygularız inşallah bundada bir hayır vardır.

melinda' Alıntı:
size ıyı eglenceler işte ankardan ses seda cıkmayınca olmadı sıde onceden yazmadınız haberımızde yoktu
ya gidip gidemiceğim kesin belli olmadan bişi yazmak istemedim yeni kesinleşti

İptal etmenize üzüldüm. 4 yıl Bolu'da kaldım ve yedigölleri çok severim. Hatta Bursa'da otururken 8 arkadaş yedigöllerde3 gecelik kamp yapmıştık. Bekçiler çok sıcak davranmıştı bize. Hiç bilgi vermeden ve iletişim kurmadan gitmemize rağmen. Çadır yerleri belirli zaten. Sadece haftasonu azı turların otobüslerle gelmesi canımızı sıkmıştı. Gündüz kalabalık olmuştu. Bu sene eşimle ve bir arkadaşımla yine yedigöllere gidecektik ağustos başında. Fakat acı bir olay buna engel oldu.... seneye gideriz herhalde. Belki sizinle gideriz ve eğlenceli olur.
Fakat önerim sonbahar mevsiminde gitmeniz. Ağaçların yapraklarının rengarenk olduğu bu mevsimde inanılmaz doğa güzelliğine aşık olursunuz eminim.

gurkang' Alıntı:
İptal etmenize üzüldüm. 4 yıl Bolu'da kaldım ve yedigölleri çok severim. Hatta Bursa'da otururken 8 arkadaş yedigöllerde3 gecelik kamp yapmıştık. Bekçiler çok sıcak davranmıştı bize. Hiç bilgi vermeden ve iletişim kurmadan gitmemize rağmen. Çadır yerleri belirli zaten. Sadece haftasonu azı turların otobüslerle gelmesi canımızı sıkmıştı. Gündüz kalabalık olmuştu. Bu sene eşimle ve bir arkadaşımla yine yedigöllere gidecektik ağustos başında. Fakat acı bir olay buna engel oldu.... seneye gideriz herhalde. Belki sizinle gideriz ve eğlenceli olur.
Fakat önerim sonbahar mevsiminde gitmeniz. Ağaçların yapraklarının rengarenk olduğu bu mevsimde inanılmaz doğa güzelliğine aşık olursunuz eminim.
birlikte ekimde giderizde sel falan olursa artık malum bolu su selde yagıs almadı basmadı alllha şükürde
verdiğiniz tavsiyeler için saolun
,acı olayınız içinde gecmeiş olsun can sağlığı üzülmeyiniz..

UFUKK' Alıntı:
inşallah kısa zamanda,uygularız inşallah bundada bir hayır vardır.

bence de herşeyin hayırlısı, bir gün hepimizi uygun olacağız ve bu kampı yapacağız emin olun (=

Teşekkür ederim,

Bolu'da yağmur yapdığı zaman yedigöller yolunda heyelan olma riski oluyordu ben bunu unutuşum. Hatırlatmanız iyi oldu. Sonbahar önerimi tekrar üzerinde düşünmek için geri alıyorum :smiley:

merhabalar ben cengiz uzun zamandır bu linki takip ediyorum.Bayramda illa yedigöller demiyorsanız ABANT gölünüde düşünmelisiniz

zoraki' Alıntı:
merhabalar ben cengiz uzun zamandır bu linki takip ediyorum.Bayramda illa yedigöller demiyorsanız ABANT gölünüde düşünmelisiniz

Bolu - Gölcük gölü'de uyar mı acaba ?

Kamp için Yedigöller benim fikrime göre hem Abant hem de Gölcük'den daha güzel ve avantajlı. Abant ve gölcük'ün yolları üyü oduğu için ve merkeze daha yakın oldukları için piknikçiler (Yedigöllere nazaran) daha çok sayıda oluyor. Kalmak için yer olup lmadığını bilmiyorum ama Göcük'de çadır kurulmasına izin vereceklerini sanmıyorum. Fakat Gölcük yolunda devam edereniz (Kartalkaya'ya doğru) ileride milli haltercilerimizin eskiden kamp yaptıkları bir yer vardı. Bungalov evler var ve hemen yakınında küçük bir göl/gölet var. Bize kahvaltı yapma imkanı da vermişlerdi oradakiler. İsmini ne yazıkki şu an için hatırlayamıyorum fakat araştıracağım....

gurkang' Alıntı:
Kamp için Yedigöller benim fikrime göre hem Abant hem de Gölcük'den daha güzel ve avantajlı. Abant ve gölcük'ün yolları üyü oduğu için ve merkeze daha yakın oldukları için piknikçiler (Yedigöllere nazaran) daha çok sayıda oluyor. Kalmak için yer olup lmadığını bilmiyorum ama Göcük'de çadır kurulmasına izin vereceklerini sanmıyorum. Fakat Gölcük yolunda devam edereniz (Kartalkaya'ya doğru) ileride milli haltercilerimizin eskiden kamp yaptıkları bir yer vardı. Bungalov evler var ve hemen yakınında küçük bir göl/gölet var. Bize kahvaltı yapma imkanı da vermişlerdi oradakiler. İsmini ne yazıkki şu an için hatırlayamıyorum fakat araştıracağım....

gölcük yolunda devam edince aladağ izcilik tesisleri var . bungolowlar orada.birde oraya dönmeden aynı yol üzerinde orman işletmelerinin evleri var. ama sanırım birilerini araya sokmadan kiralamazlar. çünki her ikisinde de dışardan gelenlerin kaldığını hiç duymadım. genelde sporcular ya da izciler kullanıyor. diğer kalanlarda orda çalışanların ya da hatırı geçen kişilerin misafirleri olsa gerek diye düşünüyorum. yani gidince açıkta kalma ihtimali var.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR