B
bornovali
Ziyaretçi
Ynt: Bayram'da Bolu - Yedigöller'de Kamp (19 - 22 Eylül 2009)
hala geç sayılmaz, size cevap vereceklerdir
hala geç sayılmaz, size cevap vereceklerdir
elbette gelirdinizde maalesef kaıtlımcı çıkmadı artık başka zamana yapıcazTIJEN2005' Alıntı:Merhabalar,
Bayramda size Yedigoller'de katilmak icin cok mu gec kladik acaba...
Ben daha yeni uye oldum ve bu etkinligi yeni gordum maalesef. Butun malzemeler hazir, arabam yok eger yer varsa otobusle gelmek istiyoruz. Iki kisiyiz...
naapıyım çiğdem cayıncabornovali' Alıntı:yani iptal mi oldu meltem
size ıyı eglenceler işte ankardan ses seda cıkmayınca olmadı sıde onceden yazmadınız haberımızde yoktu_daral_' Alıntı:Merhabalar katılımcı olmadığı için sanırım geziyi iptal etmişsiniz, ben bu geziye zaman ayarlamak için baya uğraştım sonundada başardım tek başımada olsa iptal etmicem kendi aracımla gidicem aracımda 4 kişilik yer var gitmek niyetinde olan arkadaşım varsa onlarlada buluşabiliriz bursadan yola çıkıcam
ya gidip gidemiceğim kesin belli olmadan bişi yazmak istemedim yeni kesinleştimelinda' Alıntı:size ıyı eglenceler işte ankardan ses seda cıkmayınca olmadı sıde onceden yazmadınız haberımızde yoktu
birlikte ekimde giderizde sel falan olursa artık malum bolu su selde yagıs almadı basmadı alllha şükürdegurkang' Alıntı:İptal etmenize üzüldüm. 4 yıl Bolu'da kaldım ve yedigölleri çok severim. Hatta Bursa'da otururken 8 arkadaş yedigöllerde3 gecelik kamp yapmıştık. Bekçiler çok sıcak davranmıştı bize. Hiç bilgi vermeden ve iletişim kurmadan gitmemize rağmen. Çadır yerleri belirli zaten. Sadece haftasonu azı turların otobüslerle gelmesi canımızı sıkmıştı. Gündüz kalabalık olmuştu. Bu sene eşimle ve bir arkadaşımla yine yedigöllere gidecektik ağustos başında. Fakat acı bir olay buna engel oldu.... seneye gideriz herhalde. Belki sizinle gideriz ve eğlenceli olur.
Fakat önerim sonbahar mevsiminde gitmeniz. Ağaçların yapraklarının rengarenk olduğu bu mevsimde inanılmaz doğa güzelliğine aşık olursunuz eminim.
UFUKK' Alıntı:inşallah kısa zamanda,uygularız inşallah bundada bir hayır vardır.
zoraki' Alıntı:merhabalar ben cengiz uzun zamandır bu linki takip ediyorum.Bayramda illa yedigöller demiyorsanız ABANT gölünüde düşünmelisiniz
gurkang' Alıntı:Kamp için Yedigöller benim fikrime göre hem Abant hem de Gölcük'den daha güzel ve avantajlı. Abant ve gölcük'ün yolları üyü oduğu için ve merkeze daha yakın oldukları için piknikçiler (Yedigöllere nazaran) daha çok sayıda oluyor. Kalmak için yer olup lmadığını bilmiyorum ama Göcük'de çadır kurulmasına izin vereceklerini sanmıyorum. Fakat Gölcük yolunda devam edereniz (Kartalkaya'ya doğru) ileride milli haltercilerimizin eskiden kamp yaptıkları bir yer vardı. Bungalov evler var ve hemen yakınında küçük bir göl/gölet var. Bize kahvaltı yapma imkanı da vermişlerdi oradakiler. İsmini ne yazıkki şu an için hatırlayamıyorum fakat araştıracağım....