Bayram'da Bolu - Yedigöller'de Kamp (19 - 22 Eylül 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaşif Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 88
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,950
Ynt: Bayram'da Bolu - Yedigöller'de Kamp (19 - 22 Eylül 2009)

gurkang' Alıntı:
Kamp için Yedigöller benim fikrime göre hem Abant hem de Gölcük'den daha güzel ve avantajlı. Abant ve gölcük'ün yolları üyü oduğu için ve merkeze daha yakın oldukları için piknikçiler (Yedigöllere nazaran) daha çok sayıda oluyor. Kalmak için yer olup lmadığını bilmiyorum ama Göcük'de çadır kurulmasına izin vereceklerini sanmıyorum. Fakat Gölcük yolunda devam edereniz (Kartalkaya'ya doğru) ileride milli haltercilerimizin eskiden kamp yaptıkları bir yer vardı. Bungalov evler var ve hemen yakınında küçük bir göl/gölet var. Bize kahvaltı yapma imkanı da vermişlerdi oradakiler. İsmini ne yazıkki şu an için hatırlayamıyorum fakat araştıracağım....
Gölcük gölü için dediklerin doğru kamp için yer yok biliyorum Abanta gelince ise cadır kurmak için yer var piknikçilerden arınmış bir yerde Son olarakta gölcüğün ilerisi aladağlar mevkiği orada kamp için yer var ama şunuda bilmek gerekiyor Gölcük ve Aladağ mevkiğinde ayı sayısı çok neden diye sorarsanız bir gece gölcükte dolaşırken tacizde bulundular arabaya nasıl bindim hatırlamıyorum :smiley: bence bayramda veya daha sonrası için kamp abant daha iyi olur çünkü korunaklı (bende elimden geldiğince yaylaları keşfetmenize yardımcı olurum)

Etiketler

Evet Aladağ idi ismi :smiley:) Sanırım bizim tanıdık vardı o zamanlar Bolu'da oturuyorduk belki o nedenle kalabilmişizdir. Abant büyük bir göl. Kamp için yer ayırmaları iyi olmuş. Özledim oraları ;D

arkadaşlar merhaba biz de bayramda yedi göllerdeki kampa katılmak isteriz .biz üç kişilik bir aileyiz kızımız 11 yaşında bir sorun olur mu

mali akgul' Alıntı:
arkadaşlar merhaba biz de bayramda yedi göllerdeki kampa katılmak isteriz .biz üç kişilik bir aileyiz kızımız 11 yaşında bir sorun olur mu
merhaba.katılmanız çok güzel olurdu şu an için ertelendi 11 yaşındaki küçük kızımız için bir sorun olmazdı hatta renk katardı,bu yaşta doğa ile iç içe olması çok güzel,en kısa zamanda bu tür bir etkinlik olur bizi izlemeye devam edin saygılar. ;)

şimdi okudum teşekkür ederim bir daha ki sefer buluşmak üzere

ulusotomotiv' Alıntı:
ufuk bunun kendilerince haklı sebebi olabilir ama bu şehire sırtını askere ve öğrenciye d ayadığıiçin ne turizim nede başka bişeyi düşünmüyolar nasıl olsa askeriye ve üniversite var deyip turizmi önemsemiyolar birde anladığım kadarı iled eprem zamanındacok yardım aınınca herkesin cebinde para oldu gibime geliyo

Bolu'nun dağlarında, yaylalarında defalarca kamp yaptık. Hatta Bolu'dan arkadaşımız da katılıyor etkinliklere. Bolu'da yemek yedik, alışveriş yaptık. Milli parklarında gezdik. Köylerinden odun alıp kampta yaktık. Yurdum insanı heryerde olduğu gibi Bolu'da da misafirperver :smiley:

söylediklerim birkaç kişi ile alakalı değildi sosyal etkinlik anlamında idi benimde bircok tanıdığım insan var ben organizasyonlarda yaananlar ile alakalı yazdım konuları

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri