zoraki
Ana Kamp
Ynt: Bayram'da Bolu - Yedigöller'de Kamp (19 - 22 Eylül 2009)
Gölcük gölü için dediklerin doğru kamp için yer yok biliyorum Abanta gelince ise cadır kurmak için yer var piknikçilerden arınmış bir yerde Son olarakta gölcüğün ilerisi aladağlar mevkiği orada kamp için yer var ama şunuda bilmek gerekiyor Gölcük ve Aladağ mevkiğinde ayı sayısı çok neden diye sorarsanız bir gece gölcükte dolaşırken tacizde bulundular arabaya nasıl bindim hatırlamıyorum bence bayramda veya daha sonrası için kamp abant daha iyi olur çünkü korunaklı (bende elimden geldiğince yaylaları keşfetmenize yardımcı olurum)gurkang' Alıntı:Kamp için Yedigöller benim fikrime göre hem Abant hem de Gölcük'den daha güzel ve avantajlı. Abant ve gölcük'ün yolları üyü oduğu için ve merkeze daha yakın oldukları için piknikçiler (Yedigöllere nazaran) daha çok sayıda oluyor. Kalmak için yer olup lmadığını bilmiyorum ama Göcük'de çadır kurulmasına izin vereceklerini sanmıyorum. Fakat Gölcük yolunda devam edereniz (Kartalkaya'ya doğru) ileride milli haltercilerimizin eskiden kamp yaptıkları bir yer vardı. Bungalov evler var ve hemen yakınında küçük bir göl/gölet var. Bize kahvaltı yapma imkanı da vermişlerdi oradakiler. İsmini ne yazıkki şu an için hatırlayamıyorum fakat araştıracağım....