Bayram'da Bolu - Yedigöller'de Kamp (19 - 22 Eylül 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaşif Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 88
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,947
Ynt: Bayram'da Bolu - Yedigöller'de Kamp (19 - 22 Eylül 2009)

merak etmeyin arkadaşlar (çiğdem ve meltem) yakında yine bir gezi programı ayarlanır....

ha bu arada kendimi tanıştırmadım cahilliğime verin lütfen :smiley:

ben ismail, izmir'de yaşıyorum, mühendisim... daha ne diyim ki bilmiyom :smiley:

Etiketler

ağustos ayında kabanla anca durabilmiştik 2 gün, ciddi soğuk olmuştu. iyide alabalık yemiştik, eylül de çivi gibi olur büyük ihtimalle...

Geçen yıl ekimde gittim,biraz serindi ve yağmurluydu geceleri ama doğaya giden haızrlıklı olmalı;gece illa ki serin olur.Ben tur ile çadırda kalmıştım,eksiğimiz yoktu,sosyal çadırımız ve gitarımız vardı;keyifli geçmişti...
azazzel' Alıntı:
ağustos ayında kabanla anca durabilmiştik 2 gün, ciddi soğuk olmuştu. iyide alabalık yemiştik, eylül de çivi gibi olur büyük ihtimalle...

Elbette size katılmak isterim,çok iyi olur...
cidowsky' Alıntı:
meltem valla gideriz sorun değilde ekimdede hafta sonu gitmek gerekir o da 1 gece 2 gün nasıl olurki gittinmi tadı çıksın istiyordum bakalım gitmenin bi yolunu bulmaya çalışacağım ben yedigöllere valla bayram dışında olursa ferdane sende gelirsin haber veririrz sanada :D

bornovali' Alıntı:
merak etmeyin arkadaşlar (çiğdem ve meltem) yakında yine bir gezi programı ayarlanır....

ha bu arada kendimi tanıştırmadım cahilliğime verin lütfen :smiley:

ben ismail, izmir'de yaşıyorum, mühendisim... daha ne diyim ki bilmiyom :smiley:
İsmail bey memnun oldum aramıza hoşgeldiniz..muhakkak ki olur ılerde yedigöller ama havalar sogumadan vede kaçıncı gtme hamlem hep olmuyor:smiley:
çiğdemle kararlıyız bayramda ordayız ..bekleriz herkesi

cidowsky' Alıntı:
meltem valla gideriz sorun değilde ekimdede hafta sonu gitmek gerekir o da 1 gece 2 gün nasıl olurki gittinmi tadı çıksın istiyordum bakalım gitmenin bi yolunu bulmaya çalışacağım ben yedigöllere valla bayram dışında olursa ferdane sende gelirsin haber veririrz sanada :D
haklsın işte bir iki gün acale görüceğimize havalar sertlesmeden kaçırmayalım üşenmeyelim derim
gelmeyenler yansın ekim iyi seçenek deil bizim için ...
gidicez kararlıyım:smiley:

ferdane gül' Alıntı:
Elbette size katılmak isterim,çok iyi olur...
,
senide bekleriz bayramda ne planın varki?

azazzel' Alıntı:
dogrudurda en ılıman mevsimde suan doğadayken serinlik her daim mevcut ekimde daha feci bastırır
hem artık yağmurlarda bitmiş olcak onca yağsıtan sonra artık yağmaz yağsada selde sürükleniriz:smiley:

melinda' Alıntı:
,
senide bekleriz bayramda ne planın varki?
Canım,ailemle planlarım var,teşekkür ederim...
Geçen sene bütün gece yağmur yağdı,çadırı kötü olanlar kötü anılar yaşadılar,gidecekseniz çadıra ve kıyafetlere dikkat edin derim....

selam meltem biz geçen yıl ramazan bayramında yani ekimde ordaydık valla havada çok güzeldi yağmurdaa yağmadı şansımıza bu yıl ne olur bilmem ama benim çadırım iyi 4 mevsim 3000mm dayanıklı ben bide kalın branda götürüyorum her ihtimale karşı meltem biz gideceğizde ordan araç bulmak sorun ben bakamadım daha ulaşıma yedigöllere yarına bakarım artıkın o olmadı bizim bi grup vvar blu tarafında gene kamp düşünüyolar oraya gideriz olmadı

cidowsky' Alıntı:
selam meltem biz geçen yıl ramazan bayramında yani ekimde ordaydık valla havada çok güzeldi yağmurdaa yağmadı şansımıza bu yıl ne olur bilmem ama benim çadırım iyi 4 mevsim 3000mm dayanıklı ben bide kalın branda götürüyorum her ihtimale karşı meltem biz gideceğizde ordan araç bulmak sorun ben bakamadım daha ulaşıma yedigöllere yarına bakarım artıkın o olmadı bizim bi grup vvar blu tarafında gene kamp düşünüyolar oraya gideriz olmadı
mnsden konusuruz canım ..
iki problem çözücü aşıcaz problemler vızgelir bize..
süpersin çiğdemcim .

eğer yeterince katılım olursa ben de gelebilirim orda bungolowlar yokmuydu,kiralanamıyor mu ?

terrano' Alıntı:
eğer yeterince katılım olursa ben de gelebilirim orda bungolowlar yokmuydu,kiralanamıyor mu ?

Cem Merhaba,

Orman işletmesine ait olan yerlerin kiralanması her zaman mevcut.Kiralama işlemi için sadece orman işletme müdürlüğünde tanıdığının olması yeterli onlar prosüdürü biliyorlar.İki yıl önce kalmıştık günlüğü 40,00 ytl bir çadır içinde verilecek para zaten 20,00 ytl ama sen yinede çadırı tercih et onun keyfi çok daha başka.

COMPETUS' Alıntı:
Cem Merhaba,

Orman işletmesine ait olan yerlerin kiralanması her zaman mevcut.Kiralama işlemi için sadece orman işletme müdürlüğünde tanıdığının olması yeterli onlar prosüdürü biliyorlar.İki yıl önce kalmıştık günlüğü 40,00 ytl bir çadır içinde verilecek para zaten 20,00 ytl ama sen yinede çadırı tercih et onun keyfi çok daha başka.

tamam :smiley:.bekliyim biraz daha ..sanırım pek kimse katılmayacak. malzemeleri dağıtmıştım baştan toparlamam gerekecekti üşendim. araçla gelmeyi düşünmüştüm olmazsa aracın içinde kalırım.

iyi gidin bakalım iyi eğlenceler şimdiden...bize de bir gün sıra gelir :(

Merhabalar,

Bayramda size Yedigoller'de katilmak icin cok mu gec kladik acaba...
Ben daha yeni uye oldum ve bu etkinligi yeni gordum maalesef. Butun malzemeler hazir, arabam yok eger yer varsa otobusle gelmek istiyoruz. Iki kisiyiz...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR