Bayram'da Bolu - Yedigöller'de Kamp (19 - 22 Eylül 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaşif Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 88
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,944
Ynt: Bayram'da Bolu - Yedigöller'de Kamp (19 - 22 Eylül 2009)

Aklımda bu etkinlik,bakalım....
cidowsky' Alıntı:
ferdane zaten ben geçen yıl otobüsle gittim ordan hakanlar aldılar beni sağolsunlar bendende belki 1-2 arkadaş gelecek hep beraber gideriz otobüsle

Etiketler

kendi aracıyla katılacaklar da varmıdır? ben kendi aracımla gelmek isterim. ama o zaman da ekibin nerde olacağı ile ilgili bilgi gerekebilir. orası geniş bir bölge değil mi? bulmak zor olur bu sefer de . telefonlar çekmez.

Kendi aracıyla gelenler oluyor daha önceden haberleşip gidiceğimiz yeri bildiririz :smiley: zaten her sene çadır kurduğumuz yer belli yine bir değişiklik olmaz sanıyorum :smiley:

Gezenbilir'e katılalı fazla olmadı bu yüzden eski kamp yerini bilmiyorum. ama netleşince yazıp bilgilendirirseniz sevinirim

cem bey kamp alanı bildiğimiz yedigöllerin içindeki kamp alanı geçen yıl oraya gidildi sanırım bu yılda oraya gidilir çıkış saatine göre birlikte çıkabilirsiniz arkadaşlarla eğer istanbuldan geliyorsanız beraber çıkma ihtimaliniz yokmudur ben ankaradan geçen yıl otobüse 9 gibi bindim tabi erken gitmişim 2 saat çekiyo erken gittim bekledim bu yıl saat 10 gibi çıkacağım sanırım ankaradan :D

yaa hani yol iniyo ya aşağıya alan var böle büyük mangallar yapmışlar herkes orda ortak pişiriyo masalar var yolun az yukarısında kiralanan evlerin oldugu yer

bolu içinden köy yollarını keşfederek gelmeyi deneyebilirim.. gps bulayım bir tane. . istanbuldan farklı bir yol izleniyor. ben hiç gitmedim bu yüzden hangi noktası diye emin olmak istedim. ama sanırım aynı yerdir.

zaten boludan yedigöllere 2 giriş var diye biliyorum ayrıntısını hakan bilir o anlatabilir size

Katılım Listesi :

1- Hakan Özkaya (Kasif)
2- Seda Işıkel
3- Canan Karakoç +3
4- İlhan Dagdemir
5- Bahadır Deniz

Katılım Listesi :

1- Hakan Özkaya (Kasif)
2- Seda Işıkel
3- Canan Karakoç +3
4- İlhan Dagdemir
5- Bahadır Deniz
6- Çiğdem(çidowsky)
7- Meltem(Melinda)

ulusotomotiv' Alıntı:
tabi bu arada abant yedigöller haricinde bolu bölgesind e yapılacak etkinlikleri bildiğim kadarı ile ne yerel halk nede yerel yönetim sıçak bakmıyo ..kısaca dışardan gelenlerin istenmediği bir yere gitmekde bence ayrı bir konu
malesef bu düşünceye katılmak zorundayım kamp için gelenlere eskisi gibi pek sıcak bakılmayıp,ilgisiz davranıyor yöre halkı sebebini bende bilmiyorum.

ufuk bunun kendilerince haklı sebebi olabilir ama bu şehire sırtını askere ve öğrenciye d ayadığıiçin ne turizim nede başka bişeyi düşünmüyolar nasıl olsa askeriye ve üniversite var deyip turizmi önemsemiyolar birde anladığım kadarı iled eprem zamanındacok yardım aınınca herkesin cebinde para oldu gibime geliyo

ulusotomotiv' Alıntı:
tabi bu arada abant yedigöller haricinde bolu bölgesind e yapılacak etkinlikleri bildiğim kadarı ile ne yerel halk nede yerel yönetim sıçak bakmıyo ..kısaca dışardan gelenlerin istenmediği bir yere gitmekde bence ayrı bir konu

Merhaba arkadaşlar

Bayramda bir iki gün kafa dinlemek için Bolu yaylalarına tam proğram yapmıştımki sizin proğramınızı gördüm.Güzel bir bölge güzel bir yer tercih etmişsiniz.Çok büyük ihtimalle bende aranızda olacağım ( Çiğdemin ısrarı üzerine ) Fakat kafama takılan yukarıdaki alıntı.Merak ediyorum arkadaşımız bolu ve civarında kaç kez kamp yaptı bu kanıya nerden vardı ben yıllardır o bölgede kamp atıyorum hiç kimsenin tepkisiyle karşılaşmadım.Takip edenler bilir yıllardır Off Road oyunları'na bu insanlar eve sahipliği yaptı hemde bizim gibi 15-20 kişilik guruplarda değil 1000 civarı katılımcının olduğu büyük bir organizasyon ayrıca bir hafta önce yine hitit rallisi koşuldu her hangi bir aracın taşlandığını falanda duymadım.Bu organizasyonlara zannedersem yerel yönetimin onayını almadan yapamassınız.Demekki yerel yönetimlerde bir sıkıntı yok.Yerel halkla ne gibi bir ilişki içerisine girildide bolu halkı bu kişilere sıcak bakmıyor onu bilemem.Bildiğim şudurki Türk Halkı Misafirperverdir.

öncelikle off road oyunları 2006 yılından sonra yapılmadı neden yapılmadı nicin yapılmadı bence araştırın bu son yapılan 2006 daki oyunlarda neler yaşandı orda olan arkadaşlardan öğrenin derim benim buraya yazmam doğru olmaz bana gelincede benim ekmeğini suyunu yemediğim içmediğim bölge il olduğunu ğek s anmıyorum açıkçası egeyide karadenizide iç anadoluyuda her yerini bilirim öyle araçla geçip gitmem insanlarını tanırım yemeğini yerim hatta karadenizde akcakoca alaplı en cok gittiğim yerlerdendir

doğruya doğru eğriye eğri denmezse eğriler düzelmez kimsede farkına varmaz gözü kapalı inanmamak gerek herşeye

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.