Ynt: Bayram'da Bolu - Yedigöller'de Kamp (19 - 22 Eylül 2009)
SELAM BEN BU YIL İÇİNDE DÜZCE OFF ROAD FRUBUNUN Bİ OFROAD OYUNLARINA GİTTİM DÜZCEDE KAMPLI HEMDE 3 GECE FELAN KALDIK SANIIRM SONRA GENE GEÇENLERDE FESTİVAL YAPILDI 700 KİŞİLİK SANIRIM ODA 2006 DAN BERİ YAPILMAYAN ORGANİZASYON HANGİSİ BİLEMEM AMA FARKLI KALABALIK ETKİNLİKLERDE YAPILDI
ulusotomotiv' Alıntı:öncelikle off road oyunları 2006 yılından sonra yapılmadı neden yapılmadı nicin yapılmadı bence araştırın bu son yapılan 2006 daki oyunlarda neler yaşandı orda olan arkadaşlardan öğrenin derim benim buraya yazmam doğru olmaz bana gelincede benim ekmeğini suyunu yemediğim içmediğim bölge il olduğunu ğek s anmıyorum açıkçası egeyide karadenizide iç anadoluyuda her yerini bilirim öyle araçla geçip gitmem insanlarını tanırım yemeğini yerim hatta karadenizde akcakoca alaplı en cok gittiğim yerlerdendir
doğruya doğru eğriye eğri denmezse eğriler düzelmez kimsede farkına varmaz gözü kapalı inanmamak gerek herşeye
SELAM BEN BU YIL İÇİNDE DÜZCE OFF ROAD FRUBUNUN Bİ OFROAD OYUNLARINA GİTTİM DÜZCEDE KAMPLI HEMDE 3 GECE FELAN KALDIK SANIIRM SONRA GENE GEÇENLERDE FESTİVAL YAPILDI 700 KİŞİLİK SANIRIM ODA 2006 DAN BERİ YAPILMAYAN ORGANİZASYON HANGİSİ BİLEMEM AMA FARKLI KALABALIK ETKİNLİKLERDE YAPILDI