Bayram'da Bolu - Yedigöller'de Kamp (19 - 22 Eylül 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaşif Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 88
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,944
Ynt: Bayram'da Bolu - Yedigöller'de Kamp (19 - 22 Eylül 2009)

ulusotomotiv' Alıntı:
öncelikle off road oyunları 2006 yılından sonra yapılmadı neden yapılmadı nicin yapılmadı bence araştırın bu son yapılan 2006 daki oyunlarda neler yaşandı orda olan arkadaşlardan öğrenin derim benim buraya yazmam doğru olmaz bana gelincede benim ekmeğini suyunu yemediğim içmediğim bölge il olduğunu ğek s anmıyorum açıkçası egeyide karadenizide iç anadoluyuda her yerini bilirim öyle araçla geçip gitmem insanlarını tanırım yemeğini yerim hatta karadenizde akcakoca alaplı en cok gittiğim yerlerdendir

doğruya doğru eğriye eğri denmezse eğriler düzelmez kimsede farkına varmaz gözü kapalı inanmamak gerek herşeye

SELAM BEN BU YIL İÇİNDE DÜZCE OFF ROAD FRUBUNUN Bİ OFROAD OYUNLARINA GİTTİM DÜZCEDE KAMPLI HEMDE 3 GECE FELAN KALDIK SANIIRM SONRA GENE GEÇENLERDE FESTİVAL YAPILDI 700 KİŞİLİK SANIRIM ODA 2006 DAN BERİ YAPILMAYAN ORGANİZASYON HANGİSİ BİLEMEM AMA FARKLI KALABALIK ETKİNLİKLERDE YAPILDI

Etiketler

geçmişte olan olaylar nedir neden çıkmıştır kim kışkırtmıştır bilemem ama bence genede bu kadar katı bakmammak gerek ben 1 yıldır hep düzce bölgesinde yedigöllerde dahil kamplara gittim gayette memnun kaldım ortada bi sorun varsa bence çözümde aranmalı bu çözümde iki taraflı olmalı kıranda kırılanda sofroya oturmalı küsmemek gerek

Öncesinde olduğu gibi son off road oyunlarındada boludaydım siz ne boyutta biliyorsunuz bilmem ama yayladaki tanıdıklarım problemin köye inen su borularının patlatılmış olmasıydı.

bu köy halkı için aslında ciddi bi sorun bunun için biz katılımcılara sert tepkiler gelmiş ise eğer bu tepkileride o kültüre göre haklı bulmak gerek ve orta yolu bulmak gerek

çiğdem hanım haklısınız birçok konuda ama birde gercekler var yani düzce bölgesi iyidir zaten anlatmak istediğim şu idi en baştan beri anlatmak istediğim şu idi gercekleri yaşananları olduğu gibi anlatırsak hata öyle düzelir ve insanlar gerekirse bunları bilip gitmeyerek bişelerde anlatabilir

öteki konuya gelince su borularını değil sadece konu herşeyiyle orda olanlardan yaşayıp bulunanlardan dinlerseniz ve bunları burda paylaşırsanız sevinirim eğer bilgiye ulaşamazsanız ben sizi orda yaşayan arkadaşlarada yönlendiririm

neyse öyle yada böyle biz olabildiğince ılımlı olalım ve gittiğimiz yerlerde güzel zaman geçirelim istediğimiz bu

ben anlamadım orası kamp alanı ,etraftan burda kamp yapmayın diyen mi var. böyle bir şey hiç duymadım. nerden çıktı şimdi bu.

turizm açısından insanların ilgisizliğine gelince, ilgi göstermemeleri bir açıdan anlaşılabilir çünki insanlara bir katkı sağlamıyor. küçük esnaf ya da yerel halka yönelik bir politika izlenmiyor. alışveriş için şehir içinde büyük marketler, konaklama için büyük oteller var. gelen herkes abant,gölcük,yedigöller ya da kartalkaya da birkaç kişinin cebine veriyor parayı . bu gelirin halka bir katkısı yok, üstelik turizm adına doğallıklar katlediliyor.

küçük bir girişimci iseniz aşmanız gereken çok engel olurken büyük yatırımcı işini daha yukardan halledebiliyor.heryerde durum aşağı yukarı aynıdır sanıyorum.zaten büyük sermaye ile mücadele etmek imkansız.tarihi eserlere, kültüre,sanata, yani insana yatırım yapılmıyor.doğası olan yerler içinse turizmden anlaşılan biraz doğa biraz et mangal ve rakı zaten. turizmin halkın içine sinmesi için bundan onların da faydalanması gerekir diye düşünüyorum.

gelenlere karşı nezaketsizlik oluyorsa bundan insanların tuzu kuru olması değil tersine gelir paylaşımındaki adaletsizlik sorumludur diye düşünüyorum.toplumun genelin de zaten bir saygısızlık ,hoşgörüsüzlük hakim .bari menfaati olsa, o zaman en kaba insan bile yabancılara en azından biraz saygı ve kibarlık gösterirdi kanaatindeyim. heryerde insanın hamuru bozuk olanı da var maalesef.

bu arada kamp malzemelerimi dağıtmıştım. işlerimi ayarlayabilirsem ve malzemeleri baştan toparlayabilirsem katılabilirim.

tüm arkadaşlara sevgiler.

kısa bir süre evvel 2 turisti bisikletiyle giderken çarpıp dövmüşlerdi karı,ve koca idi bunlar basında yer vermişti bu olaya,bunu tüm ordu halkına mal etmek nasıl yanlış ise,bolu,dada 2,veya 3 bolulu vatandaşın çıkardığı olayı tüm bolu halkına yıkmak,ta tabiki doğru değil,her yerde bu tür olaylar başımıza gelebilir.

bolu-yedigöller'de 2007 yılında arkadaşlarımla kamp yaptım...bolu halkı sıcak kanlı insanlar olmakla beraber bizimle gelip sohbet edenler hatta yiyeceğini bizimle paylaşanlar oldu...5 parmağın 5 i de bir olmadığına göre herkese mal etmek gerekmez...

bencede sayın bornavalı heryerde her kesimde iyi kötü diyebileceğimiz tipler var biz geçen yıl yedigöllere kampa gittiğimizde ordaki görevliler bekçisinden temizlikçisine inanılmaz ilgiliydiler :D

Selam
Bu Bayrama yapmayı düşündüğümüz Yedigöller Kamp ve gezisi katılım azlığından dolayı iptal edilmiştir

cidowsky' Alıntı:
bencede sayın bornavalı heryerde her kesimde iyi kötü diyebileceğimiz tipler var biz geçen yıl yedigöllere kampa gittiğimizde ordaki görevliler bekçisinden temizlikçisine inanılmaz ilgiliydiler :D
uzun süredir girememiştim siteye
daha yeni haber aldım çigdemcim iptal olmus kampımız ne güzel eglencektık
cok uzuldum yedıgollerı görmek nasib olmaycak bana.

yaa meltem sorma yaaaa bende 1 aydr nasl heveslenmiştim var yaaaa ttailde dinlenememiştim yedigölleri bekliyordum kafayı dağıtmak için varya kötü oldu bende şimdi öğrendim yaaa tüh yaaaaaaaaa valla görmeni isterdim bende çok güzel bi yerrr inşallah başka sefere

ikimiz gidelim olmazmı?
millet cayıyor agaclar yeşillik ne güzel olucaktı asılben yıkıldım
ekimde gıdelım agaclar sararınca nası yapalımki?
ikimizden baska asık yok :smiley:
kamp yapnlar olmuyor mu orada ıkımız gıtsek yolu biliosun

Ya arkadaşlar,bayram olmasa bende çok istiyordum gelmeyi...Aklımda birşeyler var baakalım ;) ,bayram sonrası için ....

meltem valla gideriz sorun değilde ekimdede hafta sonu gitmek gerekir o da 1 gece 2 gün nasıl olurki gittinmi tadı çıksın istiyordum bakalım gitmenin bi yolunu bulmaya çalışacağım ben yedigöllere valla bayram dışında olursa ferdane sende gelirsin haber veririrz sanada :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.