Bahçeşehir

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan uysalburak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 98
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,565

Etiketler

Ynt: Bahçeşehir

Biz köyün karşı yamacında bahçeşehir tarafında takılıyoruz. Zaten baraj da kurumuş gitmiş çok üzüldüm geçende gittiğimde.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben kanalı Yapacakları in bilinçli kuruttuklarını düşünüyorum. Ama yazıl oluyor. Su kaynaklarımız buharlaşıyor.
Neyse bunlar bizim konumuz değil. Sizin o taraf resmen yol gibi. Bahçeşehir tarafında Arabaların geçmesiyle keçi yolu hibi yollar oluşmuş. Oralardan tepelere tırmanıyoruz. Aralarda su Kanalı olan yerlerde saplanıyoruz debeleniyoruz amatörce geziyoruz. Sizin hudoff un yanından bile geçemeyiz. Bizimki tıngırdamak.

Sazlibosna balcik oldugu icin arabayi da cok yoruyor aslinda kemerburgaz da o kadar debelenilmiyor :smiley: kolay etaplar da var ama biranin avantaji evimize yakin aksam ustu 1 saat ayirip gezip stres atip donuyoruz guzel oluyo

Gece saat 2 ( birazdan )de bahcesehir bp den lastik ceviriyoruz 3-4 araba olucaz gibi gelmek isteyenler gelebilir,istikamet kemerburgaz :smiley: yagmur fenaaa :smiley:

arkadaşlar merhabalar bende aranıza yeni katılıyorum .organizasyonunuz harika olmuş keşke daha önce foruma katılsaydım.bende hadımköyde oturuyorum ve sürekli sizinde gittiğiniz gibi sazlı bosna baraj gölünde stres atıyorum bidahaki buluşma olursa bende katılabilirim haberdar etmeniz yeterli.Güzel bölgeler var bizim oralarda.

[youtube]http://youtu.be/3RGsNTGnLqk?list=UU1fny5-6f-WXrFdC-sYAneQ[/youtube]

Dostlarla kemerburgaz da kamp

ImageUploadedByTapatalk1415782571.154210.jpg

ImageUploadedByTapatalk1415782620.918849.jpg

ImageUploadedByTapatalk1415782644.485633.jpg

ImageUploadedByTapatalk1415782659.635660.jpg

Uye46 şarkınıza güveniyorsanız muhabbeti de seviyorsanız adınızla cebinizi bana mesaj atın whats grubumuza alalım sizi de.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR