Bahçeşehir

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan uysalburak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 98
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,567

Etiketler

Ynt: Bahçeşehir

Herkese merhaba;
Valla yazdıklarınızı kıskanarak okudum bir bahcesehirli olarak.bir dahaki organizasyonunda katilmak isterim.oguzhan kardeşimizle tanınmıştik zaten.bende 89 rrc sahibiyim.bir dahaki sefere aranızda olmak isterim.

Kıskanacak birşey yapmıyoruz. Sadece tıngırdıyoruz. Hatta offroad bile sayılmaz bizimki. Barajın oraya gidiyoruz Balçığa saplsnıp oynuyoruz. Sonra da tepelere tarlalara tırmanıyoruz.
Arabaların eksikleri çıkıyor ortaya. Öyle öyle eksikler tamamlanıyor.
Pazar günü Serdar la ikimiz iki series biraz çıktık. Sonra Serdar'ın araba sıkıldı gezmekten durdu hararet yaptı vs. 3 km arazide 6 km asfalltta çektim Birlas ın oraya kadar. Serdar ın da eksikleri çıktı ortaya. Böyle böyle kışa hazırlanıyoruz.
Bu arada ben de arabamın satış ilanını yeniledim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben nasıl kaçırmısım bu konuyu bir daha ki sefere dahada cılgın işler yapalım . Hararet problemı benim kullanma tarzımdan oldu devrı düşük tuttum . demekki biraz daha bagırtmak gerek veya v184 un standart hali arazi için uygun değil

Fan acmadida simdi bu motorlarin devirdaimi normal yol durumlarina gore yapilmis . Dusuk devirde yetmiyor . Devri yukseltilce sogutma sistemi daha verimli calisacak . (Tabi insallah )

ibrahim IPEK

İnşallah. Murat bey sanırım adınız. Bize katılmak isterseniz katılabilirsiniz. Whatsup da gurubumuz var günde ortalama 300-350 msj atıyoruz 5 kişi şarjınıza güveniyorsanız cebinizi msj atın bana.

tarumnohro' Alıntı:
Herkese merhaba;
Valla yazdıklarınızı kıskanarak okudum bir bahcesehirli olarak.bir dahaki organizasyonunda katilmak isterim.oguzhan kardeşimizle tanınmıştik zaten.bende 89 rrc sahibiyim.bir dahaki sefere aranızda olmak isterim.
nerde tanismistik abi :smiley: ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR