Bahçeşehir

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan uysalburak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 98
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,567

Etiketler

Ynt: Bahçeşehir

Bir arazi aracım yok ama Bahçeşehir gurubu ile tanışmak isterim
Bir org.olursa haber verirseniz tanışmış oluruz burdanda takipteyim

Yaz bitiyo, eğer ekstra bişey çıkmazsa okullar açıldıktan sonra burdayım. :smiley: Bu hafta son uzun soluklu kampımı yapıyorum inş.

Cuma akşam marşa basıp, tekirdağ, marmara adası, avşa,erdek, bandırma, kaz dağları, ayvalık,cunda, geyikli, bozcaada, ezine, eceabat,gökçeada,son olarakta kutsal mekanım büyükkemikli de kamp yapıp 10-12 gün sonra istanbula dönüyorum. :smiley:

Kaybettiğim hi jacki bulma umudum bittiği için yenisini aldım. geçen sezon izmit menekşe yaylası gezisinde yardığım ekstrem lastiğin yerine yenisi geliyor. ön tamponu yaklaşma açısı artsın diye boru tip tampona çevirdim. herhalde sezona hazır olucam.

Herkese selam, görüşmek üzere..

Derya

tarumnohro' Alıntı:
Oguzhan birlasda tanıştık ya.beyaz range rover classic.bana kamuflaj parçaları verdin hatta
ok hatirladim :smiley:) senin araba bizim series cilere buyuk gelir :p

Sent from my iPhone using Tapatalk

burakuysal' Alıntı:
Ben de öyle dedim. Bu arada şarj dinamosunu değiştim. O üfleme gibi olan ses bitti

Abi kaç Amper aldın şarj dinamosunu? Benim led barlardan sonra kamp için çift akü takmam lazım. Ama şarj kaldırmayabilir.

Derya bağcılar Güngören san sit de şarj dinamosu fabrikası gibi bir yer var. Ben 90 amperlik aldım. Üzerinde ayrıca devir saati çıkışı da var. Lucas marka. 120 tl verdim. Uğra bana hemen gidip alalım istediğin zaman. Aklına gelecek her tip dinamo var.

burakuysal' Alıntı:
Derya bağcılar Güngören san sit de şarj dinamosu fabrikası gibi bir yer var. Ben 90 amperlik aldım. Üzerinde ayrıca devir saati çıkışı da var. Lucas marka. 120 tl verdim. Uğra bana hemen gidip alalım istediğin zaman. Aklına gelecek her tip dinamo var.

Kamp dönüşü uğrarım. Kış kampları daha çok enerji istiyor. 2x105 A akü takıcam. Ona uygun şarj almam lazım.

Burası dinamoyu söküp takmıyor. Onu dışarıda yaptırıyorsun. Burası sadece dinamo tamir ediyor yada satıyor. Gözünün önünde test edip sana teslim ediyor. Iyi ustan varsa buradan alıp direk orada taktırırsın. Gerçi sen de takarsın ya. Yanlız yanlış bağlarsan diyotları yakarsın dinamo çöp olur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR