Bahçeşehir

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan uysalburak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 98
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,569
Ynt: Bahçeşehir

Herkese Merhaba!
Adım Tolgahan, 22 yaşındayım, İstanbul/Avcılar'da ikamet ediyorum. oguzhan3434 üstadın vesilesiyle gruptan haberdar oldum. Bahçeşehir ailesiyle tanışmak istiyorum bende. Şimdilik bir aracım yok ama ilerleyen günlerde öğrenci işi bir Niva, Defender ya da Cj5 almayı düşünüyorum. Araçlar motorlar ve şanzımanlar hakkında hiç bilgim yok. Eğer etkinliklerde beni yanına almak isteyen olursa sizden öğrenmek istediğim çok şey var. :smiley:

Etiketler

burakuysal' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-1973-model-land-rover-series-3-kisa-sase-176063746/detay

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arabada sorunmu var fiyati cok ucuz sanki

burakuysal' Alıntı:
Derya bağcılar Güngören san sit de şarj dinamosu fabrikası gibi bir yer var. Ben 90 amperlik aldım. Üzerinde ayrıca devir saati çıkışı da var. Lucas marka. 120 tl verdim. Uğra bana hemen gidip alalım istediğin zaman. Aklına gelecek her tip dinamo var.

Bugün işim düştü tesadüfen sanayide ALTIN dinamo diye bir yerin sokağına girdim. Herhalde senin dinamoyu aldığın yerdi. Ayaküstü konuştuk 80-90 A şarj dinamosuna 250 tl dedi. Kaçtım :smiley:

dturan' Alıntı:
Bugün işim düştü tesadüfen sanayide ALTIN dinamo diye bir yerin sokağına girdim. Herhalde senin dinamoyu aldığın yerdi. Ayaküstü konuştuk 80-90 A şarj dinamosuna 250 tl dedi. Kaçtım :smiley:
Ismini bilmiyorum Derya. İçeri girince solda tezgah tezgahta sürekli dinamo tatmine eden yanyana 4 usta ise orası. Değilse orası değil.

Bahçeşehir candır. Dün gece çok eğlendik. Gelen arkadaşların hepsine teşekkür ederim. Gelemeyenleri de birdahakine bekleriz.

" bak keyfineeee "

ImageUploadedByTapatalk1410407889.998048.jpg

ImageUploadedByTapatalk1410407900.331598.jpg

ImageUploadedByTapatalk1410407914.098734.jpg

burakuysal' Alıntı:
Ismini bilmiyorum Derya. İçeri girince solda tezgah tezgahta sürekli dinamo tatmine eden yanyana 4 usta ise orası. Değilse orası değil.

Aynı yer. Bu defender için çok şarj dinamosu satıyormuş o yüzden zam yaptı herhalde :smiley:

Pompalı otomatik. Oğuzhan ın makine. Ben attıktan sonra makine şişti bir daha kullanamadı.

Derya vırvır dan sıkılmazsan sem de bizim whatsup gurubumuza katıl. Seni aramızda görürsek mutlu oluruz. Cebini msj atarsam ekleşiriz.

burakuysal' Alıntı:
Pompalı otomatik. Oğuzhan ın makine. Ben attıktan sonra makine şişti bir daha kullanamadı.

Derya vırvır dan sıkılmazsan sem de bizim whatsup gurubumuza katıl. Seni aramızda görürsek mutlu oluruz. Cebini msj atarsam ekleşiriz.

Sıkılmak ne demek abi sevinirim. gün içinde cebim genelde ofiste ama arada katılırım muhabbete.

S.A Bidaki geziye katılırız inşallah nezaman olur ?

Ara ara firsat buldukca toplaniyoruz cay kahve iciyoruz arada bir sazlibosnaya iniyoruz onumuzdeki hafta daha sik inmeye basliycaz :smiley:))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON KONULAR

Geri