Bahçeşehir

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan uysalburak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 98
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,594

Etiketler

Ynt: Bahçeşehir

Gölün son hali böyle

Sent from my iPhone using Tapatalk

ImageUploadedByTapatalk1415821979.638866.jpg

ImageUploadedByTapatalk1415822014.604256.jpg

uye46
özel mesajlarım arasında mesajınız yok maalesef. dolayısıyla da whats up gurubuna ekleyemedim. Zaten yien döylüyorum bizim gurup şarj canavarıdır. 5 tl ye fitil alsa yazarlar :D

burakuysal' Alıntı:
derya bak ekiyorsun beni sürekli :smiley:
BUrak abi ekmedim valla. ;D ama, haftasonu veteriner bir arkadaşım geldi misafir. onu yakalamışken köpeklere aşı yapsın diye (yaralı bir husky vardı) aşşağı göle inelim dedik. seni arayacaktım ama çocuklar da takıldı peşime cümbür cemaat indim o yüzden aramadım seni.
Bu arada uğraşıp yol kenarına yaptığımız derme çatma kulübeyi hayvanın biri yıkmış. köpeklerin bir tanesini bulabildim diğerlerini bulamadım. :(

Derya hayvanlara hakaret etme lütfen. Bunlar asalak topluma hiç bir yararı olmadığı gibi etrafa zarar veren kımıl zararlıları!...
Takılıyorum sana bakma. Müsait olsan çağıracağına eminim. Görüşürüz....

tafa4196' Alıntı:
Derya arabayı yıkatıp gelirsin demi buraya ;D sonra burada tamir işleri falan zor olur bak ben elimi sürmem bikere

Yok kardeş yağmur yağmasını bekliyorum ben :D araba falan yıkatmayacam artık, 1 saat sonra aynı hale geliyo nasıl olsa ;D
dün gece oğuzhan la çukura düşen bir ranger kurtardık, gene battı her yeri :D
gelince senin yıkamacı da alt yıkatır yağlarına baktırırım, 2 sene idare eder beni ;)

2 sene derken ::smiley: arkadaş ben kendimi pis sanırdım sen bende fena çıktın ben 2 ayda bir falan yıkatıyorum gene :smiley:

Rangerı nereden buldunuz iyi çektin mi bari hafta sonu da beni çekersin artık malum senin peşinden gelemeyiz biz :smiley:

https://m.facebook.com/groups/396375203850357?ref=bookmark Bahçeşehir'de oturan tüm arkadaşları bekliyoruz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR