KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ben kanalı Yapacakları in bilinçli kuruttuklarını düşünüyorum. Ama yazıl oluyor. Su kaynaklarımız buharlaşıyor.
Neyse bunlar bizim konumuz değil. Sizin o taraf resmen yol gibi. Bahçeşehir tarafında Arabaların geçmesiyle keçi yolu hibi yollar oluşmuş. Oralardan tepelere tırmanıyoruz. Aralarda su Kanalı olan yerlerde saplanıyoruz debeleniyoruz amatörce geziyoruz. Sizin hudoff un yanından bile geçemeyiz. Bizimki tıngırdamak.
Sazlibosna balcik oldugu icin arabayi da cok yoruyor aslinda kemerburgaz da o kadar debelenilmiyor kolay etaplar da var ama biranin avantaji evimize yakin aksam ustu 1 saat ayirip gezip stres atip donuyoruz guzel oluyo
arkadaşlar merhabalar bende aranıza yeni katılıyorum .organizasyonunuz harika olmuş keşke daha önce foruma katılsaydım.bende hadımköyde oturuyorum ve sürekli sizinde gittiğiniz gibi sazlı bosna baraj gölünde stres atıyorum bidahaki buluşma olursa bende katılabilirim haberdar etmeniz yeterli.Güzel bölgeler var bizim oralarda.