Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,840
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 130,454
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

ates' Alıntı:
kandilse ben bolbol meyve suyu alıym kendime kahve ile :'( :'( :'( :'( :'( :'(

şimdi bir araştırma yaptım da doğru çıktı duyumun , mevlut kandili imiş o gün .............. :smiley:

Etiketler
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

Bu güzel ve anlamlı tanışma ve off-road gezimizde muhtemelen Kanal A ekibide bizlerle beraber olacaktır.

TV kanalına, ne kadar düzenli , tertipli ve doğaya saygılı off-road yaptığımızı göstermek için iyi bir fırsat olacağına inanıyorum.

Katılımcılara ''Gezenbilir Off-Road Grubu El Kitabı'' ve araçlarımıza sıra numarası stıkırı hazırlıyoruz.

Selamlar.

ates' Alıntı:
ateş
can adalı
mithatcan
expres
eko
tuncay
yuzen_adam (koray)

şu anda anadolu yakasından geliceklerin listesi bu kadar , lütfen konvoya katılmak istiyenler listeyi kopyalıyarak adlarını yazsınlar .paraz sabahı saat 8 de ankara asfaltı göztepede yeni açılan optimum alışveriş merkezinin yanında SHEELL benzin istasyonu var , hem yakıt almak için lpg ve benzin almak istiyenler için en uygun yer orası otoparkıda geniş alan olarak gayet rahat toplanırız.

Jeep34' Alıntı:
Bu güzel ve anlamlı tanışma ve off-road gezimizde muhtemelen Kanal A ekibide bizlerle beraber olacaktır.

TV kanalına, ne kadar düzenli , tertipli ve doğaya saygılı off-road yaptığımızı göstermek için iyi bir fırsat olacağına inanıyorum.

Katılımcılara ''Gezenbilir Off-Road Grubu El Kitabı'' ve araçlarımıza sıra numarası stıkırı hazırlıyoruz.

Selamlar.

abi ne güzel böyle aktivitelerin artık medyanın da dikatini cekmesi demekki kitleler artık türkiyede off road ın ne demek oldugunu keyfini hazzını anlamaya başladı

ben pazar yarışlardan sonra hafta başı yıkamaya götürdüm aracımı , yıkamacının sahibi koşakoşa geldi yanıma ; abi dün tv lerde vardı sen o yarışlardaydın dimi şilede dedi, şimdi içerde konuşuyorduk ofiste bugün bunlardan bitanesi mutlaka gelir bizde bolbol sohbet ederiz diye abi dediler . aslında herkes çok meraklı ve tv lerinde bu etkinliklere önem vermesi çok daha keyif verici.

Uğur kardeşim tüm katılan arkadaşlarımızın da buna uyup dikkatli ,özverili ,düzenli olarak sorunsuz bir katılım olmasına çalışacaklarına inanıyorum ,sticker ve el kitabı düşüncen çok güzel bunun için ayrıca teşekkür ederim.... :smiley:

Jeep34' Alıntı:

Selamlar.

ben söylemiştim böyle bir etkinlik olduğunu. :smiley:

Sıra numarası güzel fikir sorunsuz kurallı ve eğlenceli bir toplantı ve gezi olacağına eminim TV gelmeside çok güzel hem AYAZAĞA hemde

GEZENBİLİR in exra tanıtımı olacaktır .. Emeklerin için teşekkürler uğur abi şimdiden....

Jeep34' Alıntı:

Selamlar.

01- BRONCO .......................... CJ5 mtr,strep,vinç
02- Reis28 ............................. NİVA...full donanım
03- hunter_34 ....................... fronti...mtr..strep..diflook..tereyağ..balıktavası..)))))
04- bull ................................. cj-8 siftah
05- Beatrix ........................... .ZJ MTR,Difflock,Telsiz,Strep, ve verdiğimiz SÖZ...!
06- serkann .......................... .ZJ M/T,telsiz,strep(çeki demiri:smiley: )
07- evedilaz ........................... CJ5 telsiz ,strep ,çekidemiri belkide bi cj6 yedek
08- Jyrays ............................. CJ5+XR650, herşeyimiz var
09- EmR_69 .......................... Cj5 M/T,telsiz,çeki demiri,strep
10- cubs ............................... samurai (full kilit -full)
11- Enwer ............................. cj6
12- Expres ............................ Unimog (kuruyemiş,çay-kahve, Başka avadanlık kabul etmez bu araç )
13- Expres ............................ Cherokee Xj (Unimog olduğu için başka birşeye gerek yok )
14- Kanyon_jimny ................... jimny (Küçük Hunter) ATR, telsiz, strep çeki demiri
15- hakanbusa ........................ nissan pathfinder
16- enko ............................... Gloper mtr
17- sta kaze ........................... feroza mtr vinç
18- Wedat ............................. cj 5 mtr vinç
19- WranglerCem .................... wrangler mtr telsiz (büyüyünce cj olacak)
20- doom .............................. .g.vitara (traktör lastik...%100 kilit)
21- Mithatcan ......................... Mehmet abinin emri üzerine..
22- Ateş ................................ ZJ 5.2 ( vinç hariç tam donanım )
23- eko ................................. hilüx/telsiz/MT/R lastik
24- fatihoz66 ......................... G.vitara- mt lastik/vinç/diflook/çeki demiri/telsiz
25- yuysal .............................. Willys.Gerekli tüm ekibmanlar mevcut. (Nam-ı diğer Maymun.)
26- tm .................................. Wrangler Rubicon Unlimited /BF Goodrich M/T, strap, hi jack, Cobra 2...
27- Jeep34 ............................ CJ 7 Tam donanım
28- tuncaaayy ........................ CJ 7 vinç,kilit,strep ve buluşmaya kadar telsiz..,
29- MK51 .............................. Cherokee Sport (tam donanımlı)
30- Ömrümü7ler.......................Nissan pathfinder
31- Wolverine-Grand Cherokee...ZJ Difflock,Çeki Demiri ve iman gücü
32- Murat................................nissan skystar
33- Cem .................................bombardier atv
34- Selçuk Şahin.......................Suzuki Vitara 3",çeki demiri + yüksek adrenalin
35- AyhanKURNAZ....................Niva
36- Can ADALI .........................Honda CRV ( ekipman sıfır ,balık bol )
37- hakan3005.........................blazer -atr lastik EK OLARAK U KİLİT VEDE 9 TONLUK STREP EKLENDİ.ERGİCAN ABİNİN TAVSİYESİ
38- eksperoto-serkan.................pajero- telsiz- kilit-mt lastik-strep-
39- Seyhan..............................Sadece Niva
40- HakanYÜKSEL.....................Tuscon
41- Mantez+Levent-Caner(?)......Mitsubishi L200 - Winch - ATR Lastik + Fotoğraf Makinesi
42- Concrete........................... LR Def -vinç, kesik OK, strap, u kilit, hi-jack... (belki de co-pilot olarak gelirim.)
43- yuzen_adam.......................Suzuki Vitara (strep, u-kilit, pmr telsiz, gerisi standart)
44 -pasalı.................................lada niva -OK 144 -çekihalatı- kürek
45- ur-guru (Mürşat Özkaya)...... Suzuki grave digger (standart)
46- olcay.................................nissan patrol -mt lastik -kilit
47- yurdaer..............................NİVA mt lastik
46- arwin-ahmet.......................vitaraV6 standart
49- ahmet temiz.......................nissan navara standart
50- Hakan Kanbolat...................Vitara Vagon standart. Telsiz...(k5 samsunda bununla idare edicez bu seferlik....)

Çok güzel olacak :smiley:

Gün geçtikçe katılım listemizdeki araç sayısı artıyor , bu kadar çok sayıdaki bir toplu katılımla off-road yapılabilir mi sorusu akla geliyor , bunun uygun olmadığı aşikar zaten katılan araçların bir kısmı standart
(donanımsız) , bu araçlar girmeyi düşündüğümüz etapta takılarak zaman ve emek kaybına neden olacaktır ,bunun yanı sıra tüm araçların tam donanımlı olduğunu düşünsek de sayı çok yüksek olduğundan bu
sayıdaki bir grubun etapları tamamlaması oldukça uzun sürecektir.
Başlangıçta bunun bir off-road olması düşüncesiyle harekete geçmiştik ,off-roaddan vazgeçmiş değiliz fakat tüm araçlar babaanneye girebilecek donanımda olmadığı için Beykent önünde toplanan araçlarımızla
kırıcı olmayan bir parkur üzerinden toplu halde muhabbet, sohbet ve mangal yapabileceğimiz Kirazlıbentler alanına gidilecektir.Burada ateşbaşı sohbet ve mangal keyfi rahat olacaktır , masa ve oturacak yerler
mevcuttur.

Bu arada da off-road isteklisi arkadaşlarımız için babaanne çok yakın ve emrinizde olacaktır , seyirci olarak da zevk alacağımız bu etapta bol bol görüntü alabileceksiniz.

Toplu muhabbet alanında mangal olacağina göre gelenlerin mangal ve ızgaralarıyla gelmeleri daha iyi olacaktır ,tabii nevaleler unutulmamak kaydıyla .......

08.Mart.2009 pazar sabah 08:45 te Beykent Ayazağa Kampüsü önünde buluşma sonrası soft bir parkur ve bir orta zorlukta geçiş noktası sonrası Kirazlıbentler alanına gidiş.Bu da tahmini olarak 11:00 -
11:30 civarı olacaktır.Burada mangal hazırlığı sohbet tanışma sonrası yukarıda da bahsedildiği üzere babaanne bekliyor meraklıları kucaklamak için .
Güzel keyifli bir gün geçireceğimizi , paylaşacağımızı umuyorum .Tabii bunun böyle olabilmesi için içimizde bizlerle beraber olacak bu konularda tecrübeli arkadaşlarımızın da önerileri doğrultusunda hareket
etmemiz doğru olacaktır.

Şimdiden keyifli bir gün geçirmemiz dileğiyle..........

Son yakıt alımı maslak opetten yapılabilir ...

Arkadaşlar zaten tahrip edebilecğimiz gibi bir çimenlik veya çayırlık alana girmeyeceğiz tamamen yollarımız toprak orman yangın yollarından ve güzel

çamur geçişlerinden oluşmakta , 4 grub halinde olacagız tam donanımlı araçlar bu 4 gruba eşit sekilde dağıtılacak tahmini bir grubta tahmini 12 civarı

araç olacak her araç önündeki araç herangi bir engeli veya çamur geçisini bitirdikten sonra arkasından dewam edecek kahramanlık yapmak yok lütfen

herkes arkasındaki araçtan sorumludur konvoylarda kopma olmaması için ...

ates' Alıntı:
kandilse ben bolbol meyve suyu alıym kendime kahve ile :'( :'( :'( :'( :'( :'(
bıldıgım kahveden degıl dımı ates :smiley: :smiley:

Jeep34' Alıntı:

Selamlar.
superrrrrrrrrr tesekurler.

hakan hocam katılmana sevindim güzel eylenceli bir gün gecirecegimize eminim sislerinde katkılarıyla

Jeep34' Alıntı:

benimki 000 olsun! ::smiley:

heycanlandım yaa :smiley: yağmur olmasa atv nin zevki başka olurdu ama yağmur varmış...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,826
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
gezmekguzel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri