Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,840
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 130,456
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

bende el telsizi var zaten.

Etiketler
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

pmr olan arkadaşlar var bende hem cb hemde pmr var ikiside işe yarar heralde

el telsizleriniz pmr mi CB mi

el telsizleri pmr araç cb

aslında hepimizin hem araç hemde el cb almamız gerekir

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8

reis28' Alıntı:
ergican abi pazar sabahı listeye daha ismini yazmamış bir sürü daha arkadaşımız var gelecek onlarad yazar isimlerini

tahmin edebiliyorum zaten liste geçici bir şey asıl olan buluşma noktasına gelen , gelebilen araç sayısıdır..... :smiley:

o gün çok güzel olacak arkadaşlar inanın

neyse gene ipi ucunu kaçırdım ben şarja geçiyorum sizlere iyi takılmalar ,muhabbetler......... :smiley:

bu gün benim şarj bitti tüm dostlara iyi geceler 8) 8)

Baba annemin bu saate kadar oturduğun için kızdığını söylemiyonda şarj bitti die bahane ediyon ;D hadi ii geceler ...
eeg52' Alıntı:
neyse gene ipi ucunu kaçırdım ben şarja geçiyorum sizlere iyi takılmalar ,muhabbetler......... :smiley:

ateş
can adalı
mithatcan
expres
eko
tuncay
yuzen_adam (koray)

şu anda anadolu yakasından geliceklerin listesi bu kadar , lütfen konvoya katılmak istiyenler listeyi kopyalıyarak adlarını yazsınlar .paraz sabahı saat 8 de ankara asfaltı göztepede yeni açılan optimum alışveriş merkezinin yanında SHEELL benzin istasyonu var , hem yakıt almak için lpg ve benzin almak istiyenler için en uygun yer orası otoparkıda geniş alan olarak gayet rahat toplanırız.

Beylikdüzü'nden itibaren gelecek olanları ben toparlayıp Ayazağa buluşma noktasına getirebilirim.
TEM' den gitmek çok daha rahat ve mantıklı.
Sadece kaç araba olabileceğimizi bilmiyorum.

TOPLANMA YERİ: Güneşli MC DONALD'S önü (METRO GROSSMARKET arkası)
Saat : 8:15
Buradaki iki benzin istasyonundan ikmalde yapabiliriz....!

1- Beatrix ZJ Ergun Erakman

01- BRONCO .......................... CJ5 mtr,strep,vinç
02- Reis28 ............................. NİVA...full donanım
03- hunter_34 ....................... fronti...mtr..strep..diflook..tereyağ..balıktavası..)))))
04- bull ................................. cj-8 siftah
05- Beatrix ........................... .ZJ MTR,Difflock,Telsiz,Strep, ve verdiğimiz SÖZ...!
06- serkann .......................... .ZJ M/T,telsiz,strep(çeki demiri:smiley: )
07- evedilaz ........................... CJ5 telsiz ,strep ,çekidemiri belkide bi cj6 yedek
08- Jyrays ............................. CJ5+XR650, herşeyimiz var
09- EmR_69 .......................... Cj5 M/T,telsiz,çeki demiri,strep
10- cubs ............................... samurai (full kilit -full)
11- Enwer ............................. cj6
12- Expres ............................ Unimog (kuruyemiş,çay-kahve, Başka avadanlık kabul etmez bu araç )
13- Expres ............................ Cherokee Xj (Unimog olduğu için başka birşeye gerek yok )
14- Kanyon_jimny ................... jimny (Küçük Hunter) ATR, telsiz, strep çeki demiri
15- hakanbusa ........................ nissan pathfinder
16- enko ............................... Gloper mtr
17- sta kaze ........................... feroza mtr vinç
18- Wedat ............................. cj 5 mtr vinç
19- WranglerCem .................... wrangler mtr telsiz (büyüyünce cj olacak)
20- doom .............................. .g.vitara (traktör lastik...%100 kilit)
21- Mithatcan ......................... Mehmet abinin emri üzerine..
22- Ateş ................................ ZJ 5.2 ( vinç hariç tam donanım )
23- eko ................................. hilüx/telsiz/MT/R lastik
24- fatihoz66 ......................... G.vitara- mt lastik/vinç/diflook/çeki demiri/telsiz
25- yuysal .............................. Willys.Gerekli tüm ekibmanlar mevcut. (Nam-ı diğer Maymun.)
26- tm .................................. Wrangler Rubicon Unlimited /BF Goodrich M/T, strap, hi jack, Cobra 2...
27- Jeep34 ............................ CJ 7 Tam donanım
28- tuncaaayy ........................ CJ 7 vinç,kilit,strep ve buluşmaya kadar telsiz..,
29- MK51 .............................. Cherokee Sport (tam donanımlı)
30- Ömrümü7ler.......................Nissan pathfinder
31- Wolverine-Grand Cherokee...ZJ Difflock,Çeki Demiri ve iman gücü
32- Murat................................nissan skystar
33- Cem .................................bombardier atv
34- Selçuk Şahin.......................Suzuki Vitara 3",çeki demiri + yüksek adrenalin
35- AyhanKURNAZ....................Niva
36- Can ADALI .........................Honda CRV ( ekipman sıfır ,balık bol )
37- hakan3005.........................blazer -atr lastik EK OLARAK U KİLİT VEDE 9 TONLUK STREP EKLENDİ.ERGİCAN ABİNİN TAVSİYESİ
38- eksperoto-serkan.................pajero- telsiz- kilit-mt lastik-strep-
39- Seyhan..............................Sadece Niva
40- HakanYÜKSEL.....................Tuscon
41- Mantez+Levent-Caner(?)......Mitsubishi L200 - Winch - ATR Lastik + Fotoğraf Makinesi
42- Concrete........................... LR Def -vinç, kesik OK, strap, u kilit, hi-jack... (belki de co-pilot olarak gelirim.)
43- yuzen_adam.......................Suzuki Vitara (strep, u-kilit, pmr telsiz, gerisi standart)
44 -pasalı.................................lada niva -OK 144 -çekihalatı- kürek
45- ur-guru (Mürşat Özkaya)...... Suzuki grave digger (standart)
46- olcay.................................nissan patrol -mt lastik -kilit
47- yurdaer..............................NİVA mt lastik
46- arwin-ahmet.......................vitaraV6 standart
49- ahmet temiz.......................nissan navara standart
50- Hakan Kanbolat...................Vitara Vagon standart. Telsiz...(k5 samsunda bununla idare edicez bu seferlik....)

arkadaşlar ormanda fazla çamur yok dün gece ormandaydım şöyle bir turladım ama anneanneye bakamadım bu arada organizatör arkadaşlar rotayı bence taş ocaklarının oradan sudan geçip yukarıya halim suyu ve akabinde koltuk kirazlı bent olarak değiştire biliriz bu arada o sudan dün akşam dayı mercedesle geçti :smiley:)))) seviye fena değil nedersiniz ????

beatrix' Alıntı:
Beylikdüzü'nden itibaren gelecek olanları ben toparlayıp Ayazağa buluşma noktasına getirebilirim.
TEM' den gitmek çok daha rahat ve mantıklı.
Sadece kaç araba olabileceğimizi bilmiyorum.

TOPLANMA YERİ: Güneşli MC DONALD'S önü (METRO GROSSMARKET arkası)
Saat : 8:15
Buradaki iki benzin istasyonundan ikmalde yapabiliriz....!

1- Beatrix ZJ Ergun Erakman

ergun abi bana tem ters kalıyor E5 daha uygun oluyor ayaz agada görüşürüz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,826
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

SON KONULAR

Geri