Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,840
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 130,464
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8

wranglercem' Alıntı:
sıkı yagmur cumartesı olsun pazar da acık hava olsun daha ıyı olmazmı muhabbette mola da ıyı olur ateş yakmak bıle kolay olur

Arkadaşlar aranızda yukarısı ile irtibatı olan var mı ?

Zira Cem yeğenim pazar günü için hava siparişi veriyor , en azından bir aracılık yapar yukarısı ile aramızda !......... :smiley:

Etiketler
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

eeg52' Alıntı:

Zira Cem yeğenim pazar günü için hava siparişi veriyor , en azından bir aracılık yapar yukarısı ile aramızda !......... :smiley:
aramızda abi kimse duymasın. var bır kaç hatrı gecen dayılarımız.... :smiley:

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

bence mangalar için tutuşturucu ve kömür getirsin herkez yanında yagmur olursa ateş yakılamıya bilir benpazar sabahı bahcelievlerden hareket edicem e5 üzerinde durulacak tek geniş nokta incirli girişi orda buluşa biliriz beylikdüzü tarafından gelen arclarla

eeg52' Alıntı:
BRONCO arkadaşlar odun getirelim mi derler , ne dersin ocakçı ?Bizde stok var değil mi o yönden ?

Telsiz ne oldu ? Amma da sorular sordum yaa.... :smiley: ciralar bırıncı kalıte yenıce camiönu ....

eeg52' Alıntı:

vardır sanırım

reis28' Alıntı:
bence mangalar için tutuşturucu ve kömür getirsin herkez yanında yagmur olursa ateş yakılamıya bilir benpazar sabahı bahcelievlerden hareket edicem e5 üzerinde durulacak tek geniş nokta incirli girişi orda buluşa biliriz beylikdüzü tarafından gelen arclarla
bana bulusma yerı uyar.
çira getire bılırım birişnci kalite hemde.

wranglercem' Alıntı:
bana bulusma yerı uyar.

sabah 8 de incirli girişi caklar petrolun karşısında yol kenarında durulacak yer var sabah sakin olur gelen araclarla o noktada buluşa biliriz

wranglercem' Alıntı:
bana bulusma yerı uyar.
sen getirmede kim getirirse getirsin .....................

şaka şaka kardeşim çatalcada görmedik ama inanıyorum ayazağaya gelecek

wranglercem' Alıntı:
aramızda abi kimse duymasın. var bır kaç hatrı gecen dayılarımız.... :smiley:

pazara kısmet olur da görüşebilirsek verirsin artık isimlerini kartvizitinin arkasında herhalde ,çıraları tabii ki bekliyoruz ... :smiley:

BRONCO' Alıntı:
sen getirmede kim getirirse getirsin .....................

şaka şaka kardeşim çatalcada görmedik ama inanıyorum ayazağaya gelecek
çatalcada vardı abi konvoydan kopunca mıthatcan ve atesle o yagmurun altında ne yandı bır gorseydınnnnnnnnnnnnnnnnn :smiley:

BRONCO sen de boğuntuya getirme sakın sorduklarımı daha cevaplamadın............. :smiley:

reis28' Alıntı:
sabah 8 de incirli girişi caklar petrolun karşısında yol kenarında durulacak yer var sabah sakin olur gelen araclarla o noktada buluşa biliriz
benzıncı nerde abı ya.
bare 8.15 olsun abi

prd hatırladım petrolu carsı magazasının ordakı mı?

wranglercem' Alıntı:
benzıncı nerde abı ya.
bare 8.15 olsun abi

hemen incirli girişine girdinmi zaten sagında kalıyor yolun hemen kenarı benzilige girmeye gerek yok kenara dogru dizilir bekleriz ben 8 diyorumda farketmez zaten8:15 bulur toplanmaerken olursa ayazagaya zamanında varırrız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri