Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,840
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 130,466
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

Çağrı o link öyle zor açıyor , alttaki şekilde daha iyi :

http://www.usedcartrader.co.uk/dealer/Westwood_Motors/0.html

Etiketler
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

Evet buyuk buluşmaya az kaldı artık..Hani diyorumki avrupa yakasındaki büyüklerimiz şöle bi yer belirlesede toplanıp hepberaber konvoy halinde gitsek nasıl olur acaba

dilek ve istekleriniz için müracaat :BEATRİX tir arkadaşlar , Ergun neredesinnnnn ?............. :smiley:

eeg52' Alıntı:
dilek ve istekleriniz için müracaat :BEATRİX tir arkadaşlar , Ergun neredesinnnnn ?............. :smiley:

Evet abi aynen katılıyorum sana :smiley:

Bu büyük gezide bulunamayacağım için çok üzgünüm arkadaslar ama aklım sizde gönlüm sizinle beraber olacak, kazasız belasız bir gezi diliyorum çamurunuz bol olsun.

abbas' Alıntı:
Bu büyük gezide bulunamayacağım için çok üzgünüm arkadaslar ama aklım sizde gönlüm sizinle beraber olacak, kazasız belasız bir gezi diliyorum çamurunuz bol olsun.
sen yoksan çamurda yok 8) 8) 8) 8) 8)

aslında Çorumluda değilsin ama abbas nedense ....... herneyse öyle olsun bakalım.. :smiley:

Ergun kardeşim senin taraftan gelecek olan arkadaşları toparlama görevi de sana düşüyor , uyar mı ne dersin bak bu yönde istekler alıyoruz.... :smiley:

Ergun olmazsa bu iş yaş diyorlar....... ::smiley:

eeg52' Alıntı:
Ergun kardeşim senin taraftan gelecek olan arkadaşları toparlama görevi de sana düşüyor , uyar mı ne dersin bak bu yönde istekler alıyoruz.... :smiley:

Ergun olmazsa bu iş yaş diyorlar....... ::smiley:

:smiley:

arkadaşlar biraz evvel hava tahminine baktım hafta sonu sağnak yağış gösteriyor :eek: :eek: :eek:

ne güzel değilmi tarık abi bol çamur :smiley:

sagnak yagış çamur 50 araç yaklaşık 1 km lik konvoy ne güzel :smiley: :smiley:

ben yesılkoy bolgesındeyım arkadaslar ortak bır yere gelebılırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,626
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri