Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,840
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 130,456
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

Yunus zaten rota orası ;)
hunter_34' Alıntı:
arkadaşlar ormanda fazla çamur yok dün gece ormandaydım şöyle bir turladım ama anneanneye bakamadım bu arada organizatör arkadaşlar rotayı bence taş ocaklarının oradan sudan geçip yukarıya halim suyu ve akabinde koltuk kirazlı bent olarak değiştire biliriz bu arada o sudan dün akşam dayı mercedesle geçti :smiley:)))) seviye fena değil nedersiniz ????

Etiketler

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

hayır yani aslı olsa yazılanların eyvallah derim , şarjım bitti dersem doğrudur da ,sabah ben kalktığım zaman paşam daha uykuda oluyor nasılsa.... :eek:

eeg52' Alıntı:
hayır yani aslı olsa yazılanların eyvallah derim , şarjım bitti dersem doğrudur da ,sabah ben kalktığım zaman paşam daha uykuda oluyor nasılsa.... :eek:

ergican abi bırak şu çağrıyı insan değil o :smiley:)))

Mithatcan' Alıntı:
ergican abi bırak şu çağrıyı insan değil o :smiley:)))

doğru söze ne denir o zaten insan değil insan oğlu ...... :smiley:

10 ERKEK 1 KADIN 11 kisi bir helikopterden sarkan halata asılıdırlar

10 erkek ve bir kadin. Ip herkesi tasiyacak kadar güçlü olmadigi için içlerinden birinin ipi

birakmasi gerektigine karar verirler. Yoksa hep

beraber düsecektirler. Bu kisinin kim olacagina karar veremezler

Ama o anda kadin çok etkileyici bir konusma yapar. Tamamen gönüllü olarak ipi

bırakabileceğini söyler.

Çünkü bir kadın olarak, kocasi için, çocuklari için ve aslında genelde erkekler için her seyi

bırakmaya alışık olduğunu söyler, hem de karşılıksızca.

Hikayesini bitirir bitirmez, tüm erkekler onu alkislamaya baslarlar....

NOT: Bu hikâyeyi akilli bir kadina gönderin ki bugün gülümsemek için bir nedeni olsun.Tüm erkeklere de gönderin ki hayatin gerçegini bir kez daha anlasınlar... J J J

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8

mithatcan ne içtin olum sen sabah sabah !!!!! ne reden çıktrı bu hikaye dururp dururuken :D :D :D :D

8 mart kandilmiymiş şimdi bir duyum aldımda ?????????

ya mithatcan sen bir ömre bedelsin oflste herkes özellikle hanımlar bayıldı buna sağolasın yeğenim ..... :smiley:

ooooo öncü liderlerim de gelmişler , hoşgeldiniz......... :smiley: :smiley: :smiley:

ates' Alıntı:
8 mart kandilmiymiş şimdi bir duyum aldımda ?????????

öyle bile olsa önce akşamadır ve gündüz ormanda geçersizdir..... :smiley:

eeg52' Alıntı:
öyle bile olsa önce akşamadır ve gündüz ormanda geçersizdir..... :smiley:

kandilse ben bolbol meyve suyu alıym kendime kahve ile :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Tam türk kafası....! ;D ;D ;D ;D ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,826
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

SON KONULAR

Geri