Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,840
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 130,454
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

Jeep34' Alıntı:
Bu güzel ve anlamlı tanışma ve off-road gezimizde muhtemelen Kanal A ekibide bizlerle beraber olacaktır.

TV kanalına, ne kadar düzenli , tertipli ve doğaya saygılı off-road yaptığımızı göstermek için iyi bir fırsat olacağına inanıyorum.

Katılımcılara ''Gezenbilir Off-Road Grubu El Kitabı'' ve araçlarımıza sıra numarası stıkırı hazırlıyoruz.

süper uğur abi

Selamlar.

Etiketler
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

Jeep34' Alıntı:
Bu güzel ve anlamlı tanışma ve off-road gezimizde muhtemelen Kanal A ekibide bizlerle beraber olacaktır.

TV kanalına, ne kadar düzenli , tertipli ve doğaya saygılı off-road yaptığımızı göstermek için iyi bir fırsat olacağına inanıyorum.

Katılımcılara ''Gezenbilir Off-Road Grubu El Kitabı'' ve araçlarımıza sıra numarası stıkırı hazırlıyoruz.

Selamlar.
gezenbilir yönetimine desteklerinden dolayı teşekürler,ayrıca bir teşekkürde tecrübelerini bizimle paylaştıkları için

Güzergah ve buluşma saatleri bilgilerini, konunun 1. mesajında bulabilirsiniz.

Bu arada CJ 7'min direksiyon kutusunda problem oluştu. Muhtemelen yetiştiremeyeceğim için Grand ile geleceğim :(

Jeep34' Alıntı:

Bu arada CJ 7'min direksiyon kutusunda problem oluştu. Muhtemelen yetiştiremeyeceğim için Grand ile geleceğim :(

Eyvaaaahhhhh....!
Bizim Grand'ların hiç havası kalmadı şimdi... :(

Evetttttttttt. sonunda tamammmm. Kocaoglanimin 2011 e kadar arac muayenesi ihtiyaci kalmamistir. :smiley: Gururla duyurulur...

Vay beeee....!
Sadece ben kaçırdım sonunu, sen land'ı verdin diye biliyorum, ne var şimdi?

beatrix' Alıntı:
Vay beeee....!
Sadece ben kaçırdım sonunu, sen land'ı verdin diye biliyorum, ne var şimdi?

Benden bahsediyosan, benim land duruyo...

concrete' Alıntı:
Evetttttttttt. sonunda tamammmm. Kocaoglanimin 2011 e kadar arac muayenesi ihtiyaci kalmamistir. :smiley: Gururla duyurulur...
Hayırlı olsun darısı başımıza artık bir an önce bitirebilsem bende keşke...

EmR_69' Alıntı:
Hayırlı olsun darısı başımıza artık bir an önce bitirebilsem bende keşke...

Adam gibi yapildigi icin artik arac muayeneleri, is bittikten sonra insankendini iyi hissediyo. Ciddi hic bir sorunu olmayan bir araciniz oldugu tescil edilmis oluyor cunku..

Jeep34' Alıntı:

çok geçmiş olsun uğur abicim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,826
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
gezmekguzel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri