Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,840
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 130,433
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

bende aracın son kontrollerini ve yag sevyelerini kontrol ettim mücadeleye hazır

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

Bizde yükseltme çalışmaları sürüyor. Bu arada direksiyon kutusunu söktük revizyon yaptık. Rulmanlıya cevirdik ama daha deneyemedik

bende şimdi off line olacağım servise gidiyorum silecek suyunu koyduğum kap delinmişti gelmiş gidip onu taktırayım erzaklarımı alayım sizede kolay gelsin

Herkes bakımla uğraşıyo abi sanırım. Valla ben bile her ne kadar yokuşa falan girmeyecek olsamda yağ değiştirdim bütün alt takımları kontrol ettirdim erzağı tamamladım geldim.

ne bakımı biz ben arabaya ellemedim bile ne kadar dandikmiş milletin arabası :smiley:))

Gerçi benim yağ değişim kilometresi gelmişti ondan değiştirdik yağı:smiley::smiley::smiley: bozuk falan değil yani:smiley::smiley:

valla bilmem herkesi bi korku almış arabalarına bakım yapıyolar :smiley:))))))))

Mithatcan' Alıntı:
valla bilmem herkesi bi korku almış arabalarına bakım yapıyolar :smiley:))))))))

korkunun ecele faydası yok kırılan kırılır tedbirli olmak iyidir

erzak hazırlıklarıda var herkezde.benım arabada 4 kişi olucaktık havayı goren telefon acıyor bızım ıısımız cıktı dıye.sımdı benle beraber 2 ye dustuk bakalım.tek kalma ıhtımalım cok yuksek gıbı gozukuyor :smiley:

aslında üstüne bide kar yagsa daha iyi olur yagmurda güzel yagıyor güzel olacak güzel

inşanlah dursun usta.eminim güzel olacağina.benim bu gezilerde ilk milli oluşum olucak :smiley:)

fatihoz66' Alıntı:
bu yaptığımızın bir extrem bir spor dalı olduğunu unutmayalım.isteyen istediğini içebilir ama sonuçta alkolun etkisi ile kontrol, reflex kaybı ve aşırı cesaret oluşabilir buda yapılmayacak hataları yanında getirir
tek kelıme ıle superdı abi açilim.

hakan3005' Alıntı:
inşanlah dursun usta.eminim güzel olacağina.benim bu gezilerde ilk milli oluşum olucak :smiley:)

hayırlısı olsun ilk etapta cok zorlama alıştıra alıştıra etaplara hafiften yokla arcın donanım durumu nedir

arkadaslar bırkac soru
2 hafta oncekı bolu aladağ gezısıne katılan varmı aramızda
bırde beykent ayazağa kampusu ayazağa koyunun ıcındemı sabah sabah kaybolmayalım
son olarak yemek olayını ne edıyoruz, herkes kendı bacagından degılmı, ates falan denıyordu en son

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR