Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,840
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 130,439
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

emrede gelirse seni alırım bir daha turlarız saat 15 ten sonra bi aksilik olmazsa tabi

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

ben 100 numara istiyorum

Yapabilir . Ben Serkanla bir iki defa buralarda turladım. Sonra kendimizi nivada bulduk. Gerci benimki bişey değil bizim Arkadaş Şilede yarışta yarıştı :smiley: . Şuandada garajda arabayı yükseltiyorlar.
fatihoz66' Alıntı:
alışkanlık yaparsa diye korkuyorum yani

BRONCO' Alıntı:
emrede gelirse seni alırım bir daha turlarız saat 15 ten sonra bi aksilik olmazsa tabi

tamam uyar yeğenim ,herhalde o saate kadar dönmüş oluruz eve......... :smiley:

virüs virüs antivirüsü yok bunun tek tedavisi uzun süreli çamur banyosu ve adrenalin ;D

BRONCO' Alıntı:
benim ormana giriş karanlıga kalacak ..akşam forumda online olmazsam pazar babaanneden alın beni :smiley:

biliyorum adaş ne biliyim birileri bir numara istedi bizede bu düştü :D

Gercekten öyle yaw sonuda yok gibi. Her sabah adamlar işe yoldan gelmez oldular nerde camur var girip geliyorlar. :smiley:
fatihoz66' Alıntı:
virüs virüs antivirüsü yok bunun tek tedavisi uzun süreli çamur banyosu ve adrenalin ;D

dagciark28' Alıntı:
Gercekten öyle yaw sonuda yok gibi. Her sabah adamlar işe yoldan gelmez oldular nerde camur var girip geliyorlar. :smiley:

ben birde normal arabamıda bıraktım kapının önünde yatıyor.düşünsene her gün takım elbiseyle çamurlu bir aracın içinde lacili bir adam tezat yaratıyorum

doom' Alıntı:
benim ormana giriş karanlıga kalacak ..akşam forumda online olmazsam pazar babaanneden alın beni :smiley:

Emre sakın bizi bekleme orada en iyisi akutu ara o zaman ........... ;D

Yapacak bişey yok . Vücuda bulaşmış bir kere.
fatihoz66' Alıntı:
ben birde normal arabamıda bıraktım kapının önünde yatıyor.düşünsene her gün takım elbiseyle çamurlu bir aracın içinde lacili bir adam tezat yaratıyorum

dostlar ben kaçtım hepinize iyi geceler

eyvallah adaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR