Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,840
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 130,438
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

sanada iyi geceler

Etiketler
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

eeg52' Alıntı:
Emre sakın bizi bekleme orada en iyisi akutu ara o zaman ........... ;D
benim eve yürüyerek 10 dk. baktım olmadı gömerim meftayı yokuşa...yürürüm eve
her 8 mart ta suzuki yi anma gezisi düzenleriz artık :smiley:

DAKARMAN' Alıntı:
Eğer iş programım müsait olursa size katılmaktan büyük keyif alırım, gelemezsem de fotoğraflarınızı zevkle takip edeceğim, selamlar

01- BRONCO .......................... CJ5 mtr,strep,vinç
02- Reis28 ............................. NİVA...full donanım
03- hunter_34 ....................... fronti...mtr..strep..diffyoook:smiley:..tereyağ..balıktavası..)))))
04- bull ................................. cj-8 siftah
05- Beatrix ........................... .ZJ MTR,Difflock,Telsiz,Strep, ve verdiğimiz SÖZ...!
06- serkann .......................... .ZJ M/T,telsiz,strep(çeki demiri:smiley: )
07- Dakarman..........................G.Vitara std
08- Jyrays ............................. CJ5+XR650, herşeyimiz var
09- EmR_69 .......................... Cj5 M/T,telsiz,çeki demiri,strep
10- cubs ............................... samurai (full kilit -full)
11- Enwer ............................. cj6
12- Expres ............................ Unimog (kuruyemiş,çay-kahve, Başka avadanlık kabul etmez bu araç )
13- Expres ............................ Cherokee Xj (Unimog olduğu için başka birşeye gerek yok )
14- Kanyon_jimny ................... jimny (Küçük Hunter) ATR, telsiz, strep çeki demiri
15- hakanbusa ........................ nissan pathfinder
16- enko ............................... Gloper mtr
17- sta kaze ........................... feroza mtr vinç
18- Wedat ............................. cj 5 mtr vinç
19- WranglerCem .................... wrangler mtr telsiz (büyüyünce cj olacak)
20- doom .............................. .g.vitara (traktör lastik...%100 kilit)
21- Mithatcan ......................... Mehmet abinin emri üzerine..
22- Ateş ................................ ZJ 5.2 ( vinç hariç tam donanım )
23- eko ................................. hilüx/telsiz/MT/R lastik
24- fatihoz66 ......................... G.vitara- mt lastik/vinç/diflook/çeki demiri/telsiz
25- yuysal .............................. Willys.Gerekli tüm ekibmanlar mevcut. (Nam-ı diğer Maymun.)
26- tm .................................. Wrangler Rubicon Unlimited /BF Goodrich M/T, strap, hi jack, Cobra 2...
27- Jeep34 ............................ CJ 7 Tam donanım
28- tuncaaayy ........................ CJ 7 vinç,kilit,strep ve buluşmaya kadar telsiz..,
29- MK51 .............................. Cherokee Sport (tam donanımlı)
30- Ömrümü7ler.......................Nissan pathfinder
31- Wolverine-Grand Cherokee...ZJ Difflock,Çeki Demiri ve iman gücü
32- Murat................................nissan skystar
33- Cem .................................bombardier atv
34- Selçuk Şahin.......................Suzuki Vitara 3",çeki demiri + yüksek adrenalin
35- AyhanKURNAZ....................Niva
36- Can ADALI .........................Honda CRV ( ekipman sıfır ,balık bol )
37- hakan3005.........................blazer -atr lastik EK OLARAK U KİLİT VEDE 9 TONLUK STREP EKLENDİ.ERGİCAN ABİNİN TAVSİYESİ
38- eksperoto-serkan.................pajero- telsiz- kilit-mt lastik-strep-
39- Seyhan..............................Sadece Niva
40- HakanYÜKSEL.....................Tuscon
41- Mantez+Levent-Caner(?)......Mitsubishi L200 - Winch - ATR Lastik + Fotoğraf Makinesi
42- Concrete........................... LR Def -vinç, kesik OK, strap, u kilit, hi-jack... (belki de co-pilot olarak gelirim.)
43- yuzen_adam.......................Suzuki Vitara (strep, u-kilit, pmr telsiz, gerisi standart)
44 -pasalı.................................lada niva -OK 144 -çekihalatı- kürek
45- ur-guru (Mürşat Özkaya)...... Suzuki grave digger (standart)
46- olcay.................................nissan patrol -mt lastik -kilit
47- yurdaer..............................NİVA mt lastik
46- arwin-ahmet.......................vitaraV6 standart
49- ahmet temiz.......................nissan navara standart
50- Hakan Kanbolat...................Vitara Vagon standart. Telsiz...(k5 samsunda bununla idare edicez bu seferlik....)
51- hamdi ...............................Vitara tam donanım
52-djeep Tayfun.......................Vitara tam donanım veya wrangler
53-evedilaz ........................... CJ5 telsiz ,strep ,çekidemiri belkide bi cj6 yedek ;)

doom' Alıntı:
benim eve yürüyerek 10 dk. baktım olmadı gömerim meftayı yokuşa...yürürüm eve
her 8 mart ta suzuki yi anma gezisi düzenleriz artık :smiley:

şaka yahu hemen de alınırmış yeğenim ,koşa kpşa geliriz aşkolsun... :smiley:

var mı öyle bir şey , zorda bırakmak ! ........ :smiley:

eeg52' Alıntı:
şaka yahu hemen de alınırmış yeğenim ,koşa kpşa geliriz aşkolsun... :smiley:

var mı öyle bir şey , zorda bırakmak ! ........ :smiley:
saol abi :smiley: hiç süphem yok zaten , bırakmazsın sen beni kurtlara ...

evet arkadaşlar benimde şarj bitiyor hepinize iyi geceler diliyorum

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8

iyi geceler Fatıh ,zaten ben de kaçıyorum ufak ufak ,kalanlara iyi geceler ve muhabbetler... :smiley:

bugun samsundaydım abi onun ıcın birşeyler yazmadım ama yazdıklarınızı okuyorum abi:smiley:

01- BRONCO .......................... CJ5 mtr,strep,vinç
02- Reis28 ............................. NİVA...full donanım
03- hunter_34 ....................... fronti...mtr..strep..diflook..tereyağ..balıktavası..)))))
04- bull ................................. cj-8 siftah
05- Beatrix ........................... .ZJ MTR,Difflock,Telsiz,Strep, ve verdiğimiz SÖZ...!
06- serkann .......................... .ZJ M/T,telsiz,strep(çeki demiri:smiley: )
07- Dakarman..........................G.Vitara std
08- Jyrays ............................. CJ5+XR650, herşeyimiz var
09- EmR_69 .......................... Cj5 M/T,telsiz,çeki demiri,strep
10- cubs ............................... samurai (full kilit -full)
11- Enwer ............................. cj6
12- Expres ............................ Unimog (kuruyemiş,çay-kahve, Başka avadanlık kabul etmez bu araç )
13- Expres ............................ Cherokee Xj (Unimog olduğu için başka birşeye gerek yok )
14- Kanyon_jimny ................... jimny (Küçük Hunter) ATR, telsiz, strep çeki demiri
15- hakanbusa ........................ nissan pathfinder
16- enko ............................... Gloper mtr
17- sta kaze ........................... feroza mtr vinç
18- Wedat ............................. cj 5 mtr vinç
19- WranglerCem .................... wrangler mtr telsiz (büyüyünce cj olacak)
20- doom .............................. .g.vitara (traktör lastik...%100 kilit)
21- Mithatcan ......................... Mehmet abinin emri üzerine..
22- Ateş ................................ ZJ 5.2 ( vinç hariç tam donanım )
23- eko ................................. hilüx/telsiz/MT/R lastik
24- fatihoz66 ......................... G.vitara- mt lastik/vinç/diflook/çeki demiri/telsiz
25- yuysal .............................. Willys.Gerekli tüm ekibmanlar mevcut. (Nam-ı diğer Maymun.)
26- tm .................................. Wrangler Rubicon Unlimited /BF Goodrich M/T, strap, hi jack, Cobra 2...
27- Jeep34 ............................ CJ 7 Tam donanım
28- tuncaaayy ........................ CJ 7 vinç,kilit,strep ve buluşmaya kadar telsiz..,
29- MK51 .............................. Cherokee Sport (tam donanımlı)
30- Ömrümü7ler.......................Nissan pathfinder
31- Wolverine-Grand Cherokee...ZJ Difflock,Çeki Demiri ve iman gücü
32- Murat................................nissan skystar
33- Cem .................................bombardier atv
34- Selçuk Şahin.......................Suzuki Vitara 3",çeki demiri + yüksek adrenalin
35- AyhanKURNAZ....................Niva
36- Can ADALI .........................Honda CRV ( ekipman sıfır ,balık bol )
37- hakan3005.........................blazer -atr lastik EK OLARAK U KİLİT VEDE 9 TONLUK STREP EKLENDİ.ERGİCAN ABİNİN TAVSİYESİ
38- eksperoto-serkan.................pajero- telsiz- kilit-mt lastik-strep-
39- Seyhan..............................Sadece Niva
40- HakanYÜKSEL.....................Tuscon
41- Mantez+Levent-Caner(?)......Mitsubishi L200 - Winch - ATR Lastik + Fotoğraf Makinesi
42- Concrete........................... LR Def -vinç, kesik OK, strap, u kilit, hi-jack... (belki de co-pilot olarak gelirim.)
43- yuzen_adam.......................Suzuki Vitara (strep, u-kilit, pmr telsiz, gerisi standart)
44 -pasalı.................................lada niva -OK 144 -çekihalatı- kürek
45- ur-guru (Mürşat Özkaya)...... Suzuki grave digger (standart)
46- olcay.................................nissan patrol -mt lastik -kilit
47- yurdaer..............................NİVA mt lastik
46- arwin-ahmet.......................vitaraV6 standart
49- ahmet temiz.......................nissan navara standart
50- Hakan Kanbolat...................Vitara Vagon standart. Telsiz...(k5 samsunda bununla idare edicez bu seferlik....)
51- hamdi ...............................Vitara tam donanım
52-djeep Tayfun.......................Vitara tam donanım veya wrangler
53-evedilaz ........................... CJ5 telsiz ,strep ,çekidemiri belkide bi cj6 yedek
54-pancarmotorcu....................toyota hılux .telsiz.difflock.

ateş
can adalı
mithatcan
expres
eko
tuncay
yuzen_adam (koray)
wubıh ( hakan )

şu anda anadolu yakasından geliceklerin listesi bu kadar , lütfen konvoya katılmak istiyenler listeyi kopyalıyarak adlarını yazsınlar .paraz sabahı saat 8 de ankara asfaltı göztepede yeni açılan optimum alışveriş merkezinin yanında SHEELL benzin istasyonu var , hem yakıt almak için lpg ve benzin almak istiyenler için en uygun yer orası otoparkıda geniş alan olarak gayet rahat toplanırız

mitahatcan viyaklamayı kes artık , ne kıymetli cantların varmış :D bu arada dikkat ettim benim hayatım boyunca ilkokul hariç okuduğum okulun sınavına giriş numaram 22 idi orta okul ve lisedeokul numaram 4022 idi üniversitede ise 921240022 idi buradada şansa buradaki geziye kayıt numaram da 22 ve benimde uğurlu numaram 22 dir,tüm arkadaşlardan ricam eğer 22 nolu kim olursa numaramı değiştirmek isterim bu gerçekten bir ricadır işallah beni kırmazsınız :'(

ates' Alıntı:
mitahatcan viyaklamayı kes artık , ne kıymetli cantların varmış :D bu arada dikkat ettim benim hayatım boyunca ilkokul hariç okuduğum okulun sınavına giriş numaram 22 idi orta okul ve lisedeokul numaram 4022 idi üniversitede ise 921240022 idi buradada şansa buradaki geziye kayıt numaram da 22 ve benimde uğurlu numaram 22 dir,tüm arkadaşlardan ricam eğer 22 nolu kim olursa numaramı değiştirmek isterim bu gerçekten bir ricadır işallah beni kırmazsınız :'(
aman ateş abi lise ve üniversite numaranı istemede ilk okul numarası kolay hallederizzzzz :smiley: :smiley:

herkes offline bu işte bir iş var acaba gizliden buluşup çamuramı bulanıyosunuz bakiim

bence yarın için hazırlık yapıyorlar araclara son kontroller erzak mühimmat tedarigi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri