Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,840
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 130,435
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

dagciark28' Alıntı:
Sevgili arkadaşlar Araçlar ve donanımlar tamam yazılmış eyvallah. Kimse eşini getirmiyormu bayanlar yanlız bırakmayın bu adamları :smiley: takılın peşlerine :smiley:
Biz Ben eşim Serkan + Eşi + Duru geliyor bebek bile mevcut :smiley: Başka gelen bayan varsa bilelim.
ben de eşi getırıyordum.ama malum yagmur

Etiketler
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

ur-guru' Alıntı:
arkadaslar bırkac soru
2 hafta oncekı bolu aladağ gezısıne katılan varmı aramızda
bırde beykent ayazağa kampusu ayazağa koyunun ıcındemı sabah sabah kaybolmayalım
son olarak yemek olayını ne edıyoruz, herkes kendı bacagından degılmı, ates falan denıyordu en son

yagmur olursa ateş olmaz sanırım ama mangal olur nevaleni getir tabiki arkadaşalrda bir şeyler getirecek paylaşım ikram olur cıkış noktan neresi onu belirtirsen senle aynı güzargahtan cıkacak arkadaşlarla beraber gele bilirsin

hakan3005' Alıntı:
erzak hazırlıklarıda var herkezde.benım arabada 4 kişi olucaktık havayı goren telefon acıyor bızım ıısımız cıktı dıye.sımdı benle beraber 2 ye dustuk bakalım.tek kalma ıhtımalım cok yuksek gıbı gozukuyor :smiley:

Sana çok kafa bir çift verebilirim ( 25 - 30 yaşlarında iki aşık...) , benim arabayla geleceklerdi ama sonradan bir çift daha heveslenip eklenince benim arabada yer kalmadı. Matrak insanlar, senin arabada yer olursa alırmısınj?

çıralar hazır.
hanım caydı...
debrıyaj yagı taman,
co pılot aranıyor....
hello sısler tamam ama takılmadı.
20cm yukselttım arabayı ( ama ıcındeyken yuksek degıl basık ınıce yukselıyor.)
:smiley:

beatrix' Alıntı:
Sana çok kafa bir çift verebilirim, benim arabayla geleceklerdi ama sonradan bir çift daha heveslenip eklenince benim arabada yer kalmadı. Matrak insanlar, senin arabada yer olursa alırmısınj?
benım arabada bos gozukuyor abi aksam gelen asılan olmaz sa

reis28' Alıntı:
hayırlısı olsun ilk etapta cok zorlama alıştıra alıştıra etaplara hafiften yokla arcın donanım durumu nedir
dursun usta aracta strep u kilit çalişan 4x4 vede atr lastik var.mangal kömür et herkez için ekmek vede aç kalırız diye 50 paket galeta var :smiley:)

beatrix' Alıntı:
Sana çok kafa bir çift verebilirim ( 25 - 30 yaşlarında iki aşık...) , benim arabayla geleceklerdi ama sonradan bir çift daha heveslenip eklenince benim arabada yer kalmadı. Matrak insanlar, senin arabada yer olursa alırmısınj?
tabiki olur ergun abi herzamanarka koltugum bos :smiley:

wranglercem' Alıntı:
benım arabada bos gozukuyor abi aksam gelen asılan olmaz sa

İyi araba iterler, ırgat olarak kullanırsın, video çekerler, sandviçini hazırlarlar, ayaklarını yıkarlar, arabanı alır kaçarlar...:smiley:

Vay bee... sevindim böyle fedakar dostlarıma....! bende üzülüyordum.....:smiley:

beatrix' Alıntı:
İyi araba iterler, ırgat olarak kullanırsın, video çekerler, sandviçini hazırlarlar, ayaklarını yıkarlar, arabanı alır kaçarlar...:smiley:
hanım da bu işe sevınır arabayı alıp kacma işine

beatrix' Alıntı:
Vay bee... sevindim böyle fedakar dostlarıma....! bende üzülüyordum.....:smiley:
ama abi benım arabaya bınecek olanlar sımdıden karadenız muzigı dınlemeye razı olmaları gerekır.

sarıyerden gelecegım
saat 8 beykent ayazağa en uygun toplanma noktası sanırım

Dikkat:
BİR ön buluşma YERİ: Güneşli MC DONALD'S önü (METRO GROSSMARKET arkası)
Saat : 8:00
LÜTFEN GEÇİKMEMEYE ÖZEN GÖSTERELİM :smiley:
Buradaki iki benzin istasyonundan ikmalde yapabiliriz....!

Telefonum: 0539 315 15 00

Tolanmayeri1.png

Toplanmayeri.png

GneliMcDolads.png

BulumayeriGneli.png

Arkadaşlar, saat 08.00 da Kanal A Tv. ekibini aracımla alıp toplanma yeri olan Beykent Üniversitese geleceğiz. Eğer sizlerde orada araçlarımızı düzgün biçimde sıralayabilirsek, ilk toplantı çekimlerinden itibaren çok şık olur düşüncesindeyim.
Görüşmek üzere..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR