Artvin-İran Tek Başına Çadır Otostop

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan uyku_hapi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 50
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,100

Etiketler
Ynt: Artvin-İran Tek Başına Çadır Otostop

anlatım diliniz çok hoşuma gitti açıkcası. gezi dergilerinde makale okur gibi baştan sona okudum yazınızı.

Öncelikle ayaklarınıza sağlık. Güzel anlatımınız ve paylaşımınız için de teşekkürler. Aşırı derecede imrendim. Hayat bu, ilerde umarım biryerlerde rast geliriz, saygılar =)

Güzel bir gezi yazısı olmuş. Teşekkürler.

Şubat ayını İran gezisi için tavsiye edermisiniz?

iran yan komsumuz ama türkiye de iran da büyük olunca arabayla gitmek nedense zor geliyor bize,hele ki bizim gibi kayseride oturuyorsanız her yer arabayla uzak :( oysa biz irana arabayla gidip depomuzu neredeyse bedava denecek fiyata doldurmanın keyfini yasamak istiyorduk,neyse kısmet olursa birgün biz de gideriz oralara,hayat gezince güzel

yalcg' Alıntı:
Güzel bir gezi yazısı olmuş. Teşekkürler.

Şubat ayını İran gezisi için tavsiye edermisiniz?
hiç bir fikrim yol Subat ayında yanı kısın nasıl olur oralar hıc bılemıyorum. mesajınızı geç gordum geç cevapladıgım ıcın kusura bakmayın. Umarım geziniz keyifli geçer

uyku_hapi

Yazınızın geç ayırdına vardığım için özür dilerim; güzel bir gezi ve deneyim olmuş. Paylaşım için, çok sağolun.

İran hakkındaki bilgi akışı, genelde "batı kaynaklı"; onların da İran'a hangi gözle baktıkları, tümünüzün bildiği gibi dostça(!).. Böyle tek yönlü ve yanlı bilgilendirmeye uğrayan insanlar&halklar, kendisi İran'a gezi yaptığında ya da gezi yapan yansız insanların yazılarını okuduğunda, müthiş şaşırıyorlar. "Batı" için, ülkelerin rejiminin ne olduğu önemli değil; batıya ne denli hizmet ettiği önemlidir. Konuyu bu yönüyle görmezsek, daha çok şaşırırız!.. ;)

Cavid Sezen

gezmen' Alıntı:
Yazınızın geç ayırdına vardığım için özür dilerim; güzel bir gezi ve deneyim olmuş. Paylaşım için, çok sağolun.

İran hakkındaki bilgi akışı, genelde "batı kaynaklı"; onların da İran'a hangi gözle baktıkları, tümünüzün bildiği gibi dostça(!).. Böyle tek yönlü ve yanlı bilgilendirmeye uğrayan insanlar&halklar, kendisi İran'a gezi yaptığında ya da gezi yapan yansız insanların yazılarını okuduğunda, müthiş şaşırıyorlar. "Batı" için, ülkelerin rejiminin ne olduğu önemli değil; batıya ne denli hizmet ettiği önemlidir. Konuyu bu yönüyle görmezsek, daha çok şaşırırız!.. ;)

Cavid Sezen
kattığınız yorum için teşekür ederim.
saygılarımla
uyku_hapi

cesaret isteyen bir gezi .cadırınız yoktu herhalde .gece konaklarken yer seçimini nasıl yaptınız merak ettim doğrusu selamlar

saydam30' Alıntı:
cesaret isteyen bir gezi .cadırınız yoktu herhalde .gece konaklarken yer seçimini nasıl yaptınız merak ettim doğrusu selamlar

cadırım vardı... geu çok zor olmadı.. İran'da insanlar yol ortasında çadır kuruyorlar. Bende çadır için parkı seçtim. gayet keyifliydi. kimsede rahatsız etmedi..

Saygılarımla

uyku_hapi

Şubat ayı için çekincemiz devam ediyor.
Cavit bey, komşularımızla sıfır sorunumuz olduğundan bizim için şaşıracak bir şey yok nasılsa... Ayrıca artık bizim için güvenli bir yermi İran, düşündürüyor açıkçası.

yalcg' Alıntı:
Şubat ayı için çekincemiz devam ediyor.
Cavit bey, komşularımızla sıfır sorunumuz olduğundan bizim için şaşıracak bir şey yok nasılsa... Ayrıca artık bizim için güvenli bir yermi İran, düşündürüyor açıkçası.

Tam olarak ne demek istediğinizi anlamadım.

Cavid Sezen

Merhaba, Öncelikle tebrikler.Komşumuz ve Dostumuz(Bana göre) İran'ı çok güzel anlatmışşınız.Ben de 2004 yılında İran'da mecburen bulunmuştum.Gezi amaçlı değildi ama bazı şehirlerini kısa da olsa görme imkanım oldu.İran Kültürü Selçuklu ve Osmanlı Devletlerini çok etkilediğinden ortak paydalarımız çoktur.Bunun örneklerini günümüzde hayatın bir çok alanında görmek mümkündür.Batı Kültürü gibi bize yabancı bir Kültür değildir.Bu nedenle İran'ı gezip görmek, tanımak isteyen arkadaşlar hiç tereddüt etmesinler.Şimdilik söyleyebileceklerim bu kadar.Tekrar tebrik ediyorum.Ayağınıza sağlık.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR