sinan54
Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına ....
Ynt: Artvin-İran Tek Başına Çadır Otostop
harika bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler
harika bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler
hiç bir fikrim yol Subat ayında yanı kısın nasıl olur oralar hıc bılemıyorum. mesajınızı geç gordum geç cevapladıgım ıcın kusura bakmayın. Umarım geziniz keyifli geçeryalcg' Alıntı:Güzel bir gezi yazısı olmuş. Teşekkürler.
Şubat ayını İran gezisi için tavsiye edermisiniz?
kattığınız yorum için teşekür ederim.gezmen' Alıntı:Yazınızın geç ayırdına vardığım için özür dilerim; güzel bir gezi ve deneyim olmuş. Paylaşım için, çok sağolun.
İran hakkındaki bilgi akışı, genelde "batı kaynaklı"; onların da İran'a hangi gözle baktıkları, tümünüzün bildiği gibi dostça(!).. Böyle tek yönlü ve yanlı bilgilendirmeye uğrayan insanlar&halklar, kendisi İran'a gezi yaptığında ya da gezi yapan yansız insanların yazılarını okuduğunda, müthiş şaşırıyorlar. "Batı" için, ülkelerin rejiminin ne olduğu önemli değil; batıya ne denli hizmet ettiği önemlidir. Konuyu bu yönüyle görmezsek, daha çok şaşırırız!..
Cavid Sezen
saydam30' Alıntı:cesaret isteyen bir gezi .cadırınız yoktu herhalde .gece konaklarken yer seçimini nasıl yaptınız merak ettim doğrusu selamlar
yalcg' Alıntı:Şubat ayı için çekincemiz devam ediyor.
Cavit bey, komşularımızla sıfır sorunumuz olduğundan bizim için şaşıracak bir şey yok nasılsa... Ayrıca artık bizim için güvenli bir yermi İran, düşündürüyor açıkçası.