ARB Tampon ve Bull Bar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VitaEsMorte Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 156
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,218

Etiketler

Ynt: ARB Tampon ve Bull Bar

Gitmek için elimden geleni yapıyorum, yarın ön shaft takılacak, ondan sonra pek eksik kalmıyor. Can JK aldı, onuda getirmeye çalışıyorum, Ati'nin de gelme ihtimali var..
Sen?

Gidelim diyorum ben... Senin araba yetişmese bile - ki sanıyorum yetişiyor - benimkiyle gideriz beraber. Gerçi hava feci... Keyifli olur bence ya.. Aabaları kırar döneriz :smiley: Can da gelsinde görelim şu oyuncağı...

Yetişecek inşallah bakalım, ctesi konuşalım yinede.. ben yarında Sanayideyim fırsatın olursa gel..
Hava haftasonu parçalı bulutlu veriyor... çoğunuzda air condition var..ben 30 numara guneş kremi ile gelicem :smiley:

Yarın gelebilme ihtimalim var sanayiye.. zaten gelmem lazım. Ya bu hafta durup duruken göğüsdeki havalandırmadan gelen hava kesildi. Sadece önde cama verenler çalışıyor. Dolayısıyla klimayla yüzüme nokta vuruşu yapamıyorum. Ambians soğutma yoluna gidiyorum ki bu arabaya bindiğimde bi 5-6 dakikayı alıyor.. Ona bi baktırırım. Şu sisleri artık bağlatim konu mankeni olmaktan kurtulsunlar... Birde kimse çakmadan swaybar disconnect pimini tutan elektrik bandını söküp yerine telini takmam lazım :smiley: Yarın belli bir saatin var mı sanayi için?

Jeepcj7' Alıntı:
Yetişecek inşallah bakalım, ctesi konuşalım yinede.. ben yarında Sanayideyim fırsatın olursa gel..
Hava haftasonu parçalı bulutlu veriyor... çoğunuzda air condition var..ben 30 numara guneş kremi ile gelicem :smiley:

Orkun sadece güneş kremi olmaz, sadece tepeden değil altını ve üstünü eşit pişiren turbo fırın muamelesi olucak, bence sen yanık kremi al yanına. ;D

Selamlar

Cem ben sanayideyim, akşama kadarda burdayım...

Yavuz Bey yalıtım yok yaw... pişecez... bol bol su alacam yanıma,kısa duşlarla idare edeceğim artık... Bikini üstten geleni keser ama motorun ısısına ancak headers biraz çözüm olabiliyor.... bide kaputa bi kaç delik felann..

Yok hayır... Bir iki değerle oynayınca haftalardır yıkanmamış araba gıcır gıcır oluyor. Çizik falan henüz yok... Bu Pazar kısmetse. :smiley:

iksje' Alıntı:
Yok hayır... Bir iki değerle oynayınca haftalardır yıkanmamış araba gıcır gıcır oluyor. Çizik falan henüz yok... Bu Pazar kısmetse. :smiley:
Yok be dostum ..çizilmez böyle kuru havalarda:smiley:) En tuttuğum araç bu ..valla üzülürüm..

bütün renkler kirleniyordu önceliği beyaza verdiler
ama merak etmeyin griyi çabuk kirletmenin bir yolunu buluruz :smiley:
çizik istemediğim ama başıma çok gelen bir olay ona çare yok
ama façasız arazi aracımı olurmuş önemli olan karizmayı çizdirmemiş arazi aracı değil, çizik karizmalı arazi aracı değilmi :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR