ARB Tampon ve Bull Bar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VitaEsMorte Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 156
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,219
Ynt: ARB Tampon ve Bull Bar

iksje arkadaşım aracın gerçekten çok güzel allah kaza bela göstermesin
ama çizik kaçınılmaz bir durum
umarım mutlu zevkli geçirdiğin aktivitelerde çizilirde moralin bozulmaz

Etiketler

Arkadaşlar bu cumartesi tamponum ve vinçim kısmetse gelecek..ve montajını yetiştirmeye çalışacağım..

Benim aracım sahra Beji......Acaba tamponuda araç rengine boyatsam mı? yoksa orjinal kendi rengi siyah boyalı mı taktısam... kararsız kaldım....

Örneğin griye gri boyamışlar...

jeep_wh_wk.jpg

Ugur Bey,

Hayırlı olsun! Süper olcak!
Vurup, kırıp, çizecekseniz bence siyah kalsın :D
Daha agresif durur... Cem'in XJ gibi..
Selamlar..

Ben kesinlikle araç rengi derim. Çok fazla tampon ve araba fotoğrafı baktım nette. En iyi gözükenler tek renk olanlar bence. Bu arada Jeep'inizin kasasına hayran olanlardan biriyim. Yükseltme ve büyük lastik düşünüyor musunuz?

Şekil 1A

283911758_2aa20e86e3.jpg

Teşekkür ederim Orkun kardeşim...vurup kırmak istemesek bile illaki olacak..çünki hep geziyoruz..her şeyin bir ilki vardır:smiley:)

Sonuçta barların önünde park etmek için almadım...:smiley:))
Sevgiler...

iksje' Alıntı:
Ben kesinlikle araç rengi derim. Çok fazla tampon ve araba fotoğrafı baktım nette. En iyi gözükenler tek renk olanlar bence. Bu arada Jeep'inizin kasasına hayran olanlardan biriyim. Yükseltme ve büyük lastik düşünüyor musunuz?

Teşekkürler...Aslına bakarsanız Ben asıl XJ ye hayranım:smiley:) Ama olmadı:smiley:)
Garantisi bittikten sonra ilk yapacaklarımdan birisi yükseltmek olacak..Muhtemelen şimdilik tek bile olabilirim:smiley:)
saygılar...

Evet bencede siyah agresif durur haklısın.. Aynı renkte olursa sanki CİTY tarzı olur ..haksızmıyım?

Bence haklısınız, hem "yahu göz göre göre boyayı çizecez ama napalım" cümlesini sarf etmezsiniz :smiley:

Bu arada en azından ince dallarda falan çizilmesin diye aracımın tüm gövdesi Zibart ta kalın PVC kaplandı:smiley:)

Bunu onlar bile ilk kez yaptı...ve faydasını gördüm...1 senedir dallar budaklar ....nokta dahi yok..
Ama illaki daha sert yerlere sürtünecek..çare yok...hamama giren terler:smiley:)

Yeni araçlara veya yeni boyatanlara tavsiye..sadece alt korumalarla gezmeyin...üstleride idareten olsa koruyun:smiley:)
Kazasız sürüşler..

Bu arada Orkun kardeşim bana bey diye hitap ediyorsun..eyvallah..saygına hayranım ..ama nolur ya Uğur yada abi de..zaten yaşlandım..hepten piskoza girmeyeyim:smiley:)

Peki Ugur abi :smiley:

PVC yerine stretch filmde kullanabilirsiniz. Migrosta 99m lik var, radyatörü açık bırakacak şekilde 3-4 tur dönünce iş görüyor...

aaa sizde kapı vardı ama :smiley:

Ya ben sizin arabanın yükselmesini dört gözle bekliyorum. Bu arada benim tamponlar siyah boyandı ve bu haftasonu arka tarafı baya bi kazımışım yıkanınca çıktı ortaya... Açık renk çizikler çok "vahşi hayat" duruyor. Bi kutu spray bulundurmam lazım yanımda. Bir kutu spray 20 Lira, düz duvara tırmanırken tamponu çizmek; paha biçilemez.

Bu haftasonu gezide her ne kadar sonradan yolları ayrılmış bile olsa 2 adet caddede gezilesi araç vardı.. Biri sizinki diğeri sıfır JK Wrangler. Her iki araç sahibinide ben takdir ettim. Kahvaltıyı ayarladığınız için sizi bi parça daha fazla takdir ettim tabi.

Uğur, senin aracı, neon ışıkları altında değil de, dağda-bayırda görecek isek :smiley:
tamponlar kesinlikle, ama kesinlikle (mat) siyah olmalı...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR