ARB Tampon ve Bull Bar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VitaEsMorte Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 156
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,222
Ynt: ARB Tampon ve Bull Bar

Burdayım... :smiley: Mustafa Abi selamlar. Üst katı çıktık... Nerdeyse senin fotoğraf kadar fiyakalı oldu. Cumartesi toplantısından haberim yok. Konuşalım... Orkun seninki ne alemde? Çıktı mı? Artık yürütsek biraz diyorum. Bu hafta gelicem o tarafa.. Sisleri bağlatmam lazım. Birde şu direksiyon amortisörüne bakıcam. Ararım gelince müsait olursan uğrarsın konuşuruz. Kilit takmadan önce fikir alışverişleri için son turları yapıyorum.

Etiketler

Mustafa abi senin arabanın arka camından gözüken ızgaralar benim XJ ye ait. :smiley: Ve yanılmıyorsam o önünden geçen kafada Hakan'a ait.

Wagoneer2.jpg

Cem, Ben yarın full gün Ati'deyim, ufak tefek işleri var arabanın, ön şaft takılacak, beklerim... Pazar günü geziye geliyormusun Ağva-Kerpe gidiliyor? Offroad gezilerimiz linkinin altında bulabilirsin..

Atilla'dan 3 parça istemiştim... Tavan için stepne taşıyıcı bagaj, Ön ve arka tampon... 3'ü de arabanın üstünde... Beklediğimden güzel oldu.

Hiç sorma walla yarasa gibi baş aşağı uyuyorum artık ;D

Ama araç çok hoş olmuş imrendim.

Selamlar

Bir Cherokee sever olarak gerçekten beğendim..Tavan taşıyıcının bile bu kadar şık oluşu ve off _road farlarının dizilişi ..pes doğrusu....(Tampon ve vinçe zaten laf yok..)

Bir şeyi hazırlarken dizayna önem verip göze hitap etmekte sizin ne kadar araca önem verdiğinizi gösteriyor
Yoksa sadece yürüsün arıza yapmasın gerisi önemli değil mantığıda bana ters...sevicen keyif alıcan işin bir tarafıda böyle:smiley:)
Tebrikler dostum....

Cem, arabanın bi tarafına, çizilmiş, darbe yemiş ya da çamur olmuş efekti verecek
bi sticker yapıştır. Yoksa nazar değecek :smiley: Benden okkalı bir maaşallah:smiley:))
Pazar günü Şile-Ağva'ya gel mutlaka. Umut da Cherokee'si ile gelsin dicem ama,
seninki ile asla yan yana gelmez (hem de beyaz yanaklı yeni lastikleri ile ;D) artık...

Yaklaşma açısı ne oldu şimdi bizim eşşekin??? Boyasını bekleyemeden takdım valla...
Yaz sonu çamurlukların ön tarafınıda kesicez, ABD'li flat fender look diyor bu işe..
şimdi bitane WARN8274 lazım :D

bencede naturel iyi ama yağmur başlayınca tetenoz yapar :D
pas koruyucu astar ve mat siyah boya epey idare eder.. esasında dokunmuşken direksiyon kutusunun altına bir sac kıvırtmak lazım...

valla uğraşıyoz işte Serdar paşam, CJ'in üstünden elini çekmemen lazım biliyorsun... sen ona bakarsan o da sana bakar... :D
std cj veya willys ile offroad çok eğlencelidir bilirim, benimde ilk arabam 55 model M38A1'di.. pire gibi giderdi arazide...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR