ARB Tampon ve Bull Bar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VitaEsMorte Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 156
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,219
Ynt: ARB Tampon ve Bull Bar

MK51' Alıntı:
Uğur, senin aracı, neon ışıkları altında değil de, dağda-bayırda görecek isek :smiley:
tamponlar kesinlikle, ama kesinlikle (mat) siyah olmalı...

Hak veriyorum Mustafa bey...bencede olduğu gibi mat siyah olmalı...Kararımı verdim gibi..teşekkür ederim..
Zaten marşpiyer çelik koruma ve sahra tavan taşıyıcıda mat siyah...

İşlev önemlidir... ama görsellikte işin bir parçası..onun için sizlerinde düşüncelerini almak istedim..

Etiketler

Jeep34' Alıntı:
Arkadaşlar bu cumartesi tamponum ve vinçim kısmetse gelecek..ve montajını yetiştirmeye çalışacağım..

Benim aracım sahra Beji......Acaba tamponuda araç rengine boyatsam mı? yoksa orjinal kendi rengi siyah boyalı mı taktısam... kararsız kaldım....

Örneğin griye gri boyamışlar...

jeep_wh_wk.jpg

Uğur Hayırlı olsun,

Eğer araziye fazla girmeyeceksen, araç rengine boyat , fakat arazide kullanmayı düşünüyorsan özellikle grup halindeki gezilerde tamp0nun bir çok yeri çizilecektir, hatta vinç halatı bile tek başına bir çizme makinası, araç rengi olduğunda bu çizikleri zamanında tamir etmezsen paslanmaya başlayacaktır, tamiri en kolay renk siyah olduğundan en çok tercih edilen renk bu.

Bir ipucu , DYO nun özel tinerle inceltilen siyah boyası var pasın üzerine bile sürülebiliyor, pası durdurup yok ediyor , bundan bir kutu tineriyle birlikte evde tutmakta yarar var.

Selamlar

Uğur ... bir önceki sayfada, senin ve Cem'in gönderdiği araç rengi tampon fotolarını şimdi görebildim...
Hiç te fena durmuyorlar hani... Cem, belki sen de haklısın, kararsız kaldım şimdi ...

1985-86 yıllarında, bir 73 Impala toplamıştım... İş renk seçimine gelince, büyük boy hurda araç kapılarında,
"turkuaz rengi"nin 8 tonunu (prova baskı gibi) boyayarak denemiştik de, sanayidekiler benimle dalga geçmişlerdi...
Şimdi o geldi aklıma... Yani Uğur, ben seni etkilemiyeyim ama, tamponlarda işin içine siyah girince
sanki daha bir sportif oluyo gibi... Bi de Y.Yavuz arkadaşımızın uyarısı'nı dikkate almak gerek.
Bu arada Orkun'a yaptığın uyarıyı hatırlatırım. Ya isim... Ya abi... Ne de olsa bir günlük off-road kardeşliğimiz var...
Her kese sevgiler...

Uğur Hayırlı olsun,

Eğer araziye fazla girmeyeceksen, araç rengine boyat , fakat arazide kullanmayı düşünüyorsan özellikle grup halindeki gezilerde tamp0nun bir çok yeri çizilecektir, hatta vinç halatı bile tek başına bir çizme makinası, araç rengi olduğunda bu çizikleri zamanında tamir etmezsen paslanmaya başlayacaktır, tamiri en kolay renk siyah olduğundan en çok tercih edilen renk bu.

Bir ipucu , DYO nun özel tinerle inceltilen siyah boyası var pasın üzerine bile sürülebiliyor, pası durdurup yok ediyor , bundan bir kutu tineriyle birlikte evde tutmakta yarar var.

Selamlar
[/quote]

Teşekkürler...şimdilik boyatmamaya karar verdim...Koruma önerilerinizi dikkate alıcam..

Hayır Mustafa abi tespitinde bence doğrusun..
Yada bir taktırayım beraber görüp tekrar karar veririz..
kazasız sürüşler

Bu ARB yada yerli yapım tamponu araca takarken ruhsata işleme yada proje gibi herhangi bir yasal işlem yapılıyormu?
Saygılar.

http://www.facebook.com/?tid=1449435793775&sk=messages#!/group.php?gid=345441644450&ref=mf

facebooka üye isen bu guruba bak ve katıl
üstte linki var

ARB'nin yeni türkiye distiribütörü TAROTO'dur...İSTANBUL
Her arazi aracı için ARB tampon,ARB buzdolabı,ARB port bagaj,snorkel....
tel:574 69 93
e-mail:taroto@doruk.net.tr
http://tarotomotiv.sahibinden.com
http://www.tarotomotiv.com.tr/

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR