ARB Tampon ve Bull Bar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VitaEsMorte Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 156
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,226

Etiketler
Ynt: ARB Tampon ve Bull Bar

nazarlık o canım... bilerek ellemiyoruz. Aslında dikkat ettiysen ben biraz elleyip dahada beter ettim. Adamlar canım winçi yapıyolar bi stickerını düzgün yapıştıramıyolar. Warn'a yazmak lazım bunu. Biz ne heveslerle alıp ne hayaller kuruyoruz o winç için. Acaba gümrükten dönen parti yazıları yamuk olduğu için mi döndü! Bence çok ciddi bir problem.

9.5ti da çözmüşler olayı bak. Eğri yapıştırma derdine son.

DSC01994.jpg

Şaka yaptım sticker konusunda :D yapmıştık muhabbetini hatırlarsın...Bol bol çamurlarda kullanırsın inşallah iksje.... hayırlısı bakalım...

elimize sağlık wallaa süper yapmışız :smiley: ama yakından daha ii oldugunu söyleyebilirim

yuysal' Alıntı:
iksje
Söylediklerine katılıyorum sanayilerde bu tampomları yapacak çok ustalar var hem istediğiniz gibi dizayn edersiniz hemde işin duygusal kısmıda daha ucuz olur.
Eğerki tanıdığınız bir kaynakçı varsa elinizdede bir resim varsa hemem hemen her kaynakçı ustası yapabilir.

Birgün işyerinde kafama esti , gittim arabanın yanına söktüm ön tamponu , elime aldım karton ve makası .Kafamdada zaten bir tampon modeli vardı kartonları kesip yapıştırıp modeli oluşturdum.Sonra model üzerinden ölçüleri alıp malzemecide sac ları kestirip modele görede kaynatıp tamponu yaptım birde önüne vinç ;
Aşağıdaki gibi oldu;
tampon_vinc.jpg

Şimdi sıra arka tampon da onuda enyakın zamanda halledicem

Herkese saygılar

Bencede tampon çok güzel olmuş..orjinali ile farkı yok gibi..ARB sitesindede aynıları var..Hobi yaparken insanın maddi olararakta canı acımamalı...
Güle güle kullanın tekrar..

Jeep34' Alıntı:
Bencede tampon çok güzel olmuş..orjinali ile farkı yok gibi..ARB sitesindede aynıları var..Hobi yaparken insanın maddi olararakta canı acımamalı...
Güle güle kullanın tekrar..
Uğur abi tekrar teşekkür ederim
söylediklerinde haklısın hobi yaparken işin maddi kısmı 2.planda gelir .Fakat,elimizde birtakım olanaklarda varsa onlarıda muhakkak değerlendirmeli. Benim imkanlarım olduğundan bu tamponun sadece boyasına para harcadım oda 25 ytl tuttu geri kalan herşey tamamen kendi olanaklarımla hallettim.
Vinç tabiki hariç, onuda buhafta sonu ömerli barajının kıyısında dolaşırken kullanmak icab atti bana göre parasını amorti etti ;D
Ama dediklerinize kesinlikle katılıyorum maddiyat 2. sırada gelmeli;

Saygılar,

Uğur abi valla helal olsun gözündende birşey kaçmıyor yani ;)
Şimdilik camda idare edicem.Plakayı nereye takacağıma henüz karar veremedim,takacak yer bulamıyorum.
Saygılar;

İyi akşamlar yüksel kardeşim...bende tekrar baktım...nasıl bir yer bulucan acaba..işin zor..herhalde tamponun sağ veya soluna ancak olur...
20 güne kadar benim tamponda geliyor..bende de sadece radyatörün önü var:smiley:)..çirkin gibi duracak ama idare edicez..herhalde benden başka bu yeni kasaya winç taktıran olmamıştır..
Bu arada bügün şile tarafına kaytardım:smiley: ormanda itfaiye yollarında stres atıp döndüm:smiley:
saygılar..

Bu arada yarış olacak parkurda yalandan dolandım gezindim bügün:smiley:) şöyle çamur olsa daha iyi olurdu yarış..

Warn XD9000i vinçin şekilolarak duruşu daha güzel olmasına rağmen çok yer kapladığı için, tampona gizlenebilen ama aynı özellikte olan XD 9000 ni terçih ettim..(önemli olan işlevidir gerçi ya..şekilede baktık yani..)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,773
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR