Deep' Alıntı:Valla araç enfes, tampon enfes, dehşet bişey çıkmış ortaya, çok yakışıklı olmuş, bi safari şnorkel görüntüsünü tamamlar, Cherokee lere çok yakışır Safari
Jeep34' Alıntı:VALLA BEN ÇOK BEĞENDİM...İNANIN MÜKEMMEL OLMUŞ..BİRDE WİNÇ TAKILINCA ...
İŞLEVSEL , KİBAR....
Jeepcj7' Alıntı:Bilginize Warn winch bulmak zor bugunlerde... Sanırım ithalat ilgili problem olmuş..yeni parti mal bekliyorlar... Ithalat yapanlar bilir TSE felan derken işleri iyice karıştırdılar...
Snorkel napıcak bilmiyorum... ama yakışır... Valla bu Cherokee adama Cherokee aldırır...
iksje' Alıntı:Tamponlarınızı Türkiye'de replika yaptırın derim. Hem ekonomimize katkı olur hem de ufak tefek değişiklikleri uygulatabilirsiniz. Malum fiyatlar çok farklı olur markalı ürünlerde. Öyle çok gözle görülür bir kalite farkıda olmuyor bence.
yuysal' Alıntı:iksje
Söylediklerine katılıyorum sanayilerde bu tampomları yapacak çok ustalar var hem istediğiniz gibi dizayn edersiniz hemde işin duygusal kısmıda daha ucuz olur.
Eğerki tanıdığınız bir kaynakçı varsa elinizdede bir resim varsa hemem hemen her kaynakçı ustası yapabilir.
Birgün işyerinde kafama esti , gittim arabanın yanına söktüm ön tamponu , elime aldım karton ve makası .Kafamdada zaten bir tampon modeli vardı kartonları kesip yapıştırıp modeli oluşturdum.Sonra model üzerinden ölçüleri alıp malzemecide sac ları kestirip modele görede kaynatıp tamponu yaptım birde önüne vinç ;
Aşağıdaki gibi oldu;
Şimdi sıra arka tampon da onuda enyakın zamanda halledicem
Herkese saygılar