ARB Tampon ve Bull Bar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VitaEsMorte Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 156
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,222
Ynt: ARB Tampon ve Bull Bar

VALLA BEN ÇOK BEĞENDİM...İNANIN MÜKEMMEL OLMUŞ..BİRDE WİNÇ TAKILINCA ...
İŞLEVSEL , KİBAR....

Etiketler

Deep' Alıntı:
Valla araç enfes, tampon enfes, dehşet bişey çıkmış ortaya, çok yakışıklı olmuş, bi safari şnorkel görüntüsünü tamamlar, Cherokee lere çok yakışır Safari
Jeep34' Alıntı:
VALLA BEN ÇOK BEĞENDİM...İNANIN MÜKEMMEL OLMUŞ..BİRDE WİNÇ TAKILINCA ...
İŞLEVSEL , KİBAR....

Bilginize Warn winch bulmak zor bugunlerde... Sanırım ithalat ilgili problem olmuş..yeni parti mal bekliyorlar... Ithalat yapanlar bilir TSE felan derken işleri iyice karıştırdılar...
Snorkel napıcak bilmiyorum... ama yakışır... Valla bu Cherokee adama Cherokee aldırır... :smiley:

Jeepcj7' Alıntı:
Bilginize Warn winch bulmak zor bugunlerde... Sanırım ithalat ilgili problem olmuş..yeni parti mal bekliyorlar... Ithalat yapanlar bilir TSE felan derken işleri iyice karıştırdılar...
Snorkel napıcak bilmiyorum... ama yakışır... Valla bu Cherokee adama Cherokee aldırır... :smiley:

Şaşırdım şimdi..ithalatçısı Bursada..genelde ellerinde bulunur..sadece ARB tampon için 40 gün süre istiyorlardı..hayret..üzüldüm...off-road çılara darbe mi yoksa:smiley:)

Tamponlarınızı Türkiye'de replika yaptırın derim. Hem ekonomimize katkı olur :smiley: hem de ufak tefek değişiklikleri uygulatabilirsiniz. Malum fiyatlar çok farklı olur markalı ürünlerde. Öyle çok gözle görülür bir kalite farkıda olmuyor bence. Şnorkel düşünüyorum ama aşamalı yapmak istiyorum her şeyi. Sırada daha mühim şeyler var. Vinçle ilgili şu anda bir sorun yok bildiğim kadarıyla. Hatta Haziran başı gelecek bir parti var galiba. Ben xd9000i Warn'ıma kavuştum. Darısı vinç düşünenlerin başına.

Winch Eurowinch Bursa'da var, diğer distributorun malı geri döndü diye duydummm..

Ben XD 9000 ısmarladım..ellerinde var...ARB bullbar gelince takıcam...winç sıkıntısı yok ...stokta bile varmış:smiley:)

iksje' Alıntı:
Tamponlarınızı Türkiye'de replika yaptırın derim. Hem ekonomimize katkı olur :smiley: hem de ufak tefek değişiklikleri uygulatabilirsiniz. Malum fiyatlar çok farklı olur markalı ürünlerde. Öyle çok gözle görülür bir kalite farkıda olmuyor bence.

iksje
Söylediklerine katılıyorum sanayilerde bu tampomları yapacak çok ustalar var hem istediğiniz gibi dizayn edersiniz hemde işin duygusal kısmıda daha ucuz olur.
Eğerki tanıdığınız bir kaynakçı varsa elinizdede bir resim varsa hemem hemen her kaynakçı ustası yapabilir.

Birgün işyerinde kafama esti , gittim arabanın yanına söktüm ön tamponu , elime aldım karton ve makası .Kafamdada zaten bir tampon modeli vardı kartonları kesip yapıştırıp modeli oluşturdum.Sonra model üzerinden ölçüleri alıp malzemecide sac ları kestirip modele görede kaynatıp tamponu yaptım birde önüne vinç ;
Aşağıdaki gibi oldu;
tampon_vinc.jpg

Şimdi sıra arka tampon da onuda enyakın zamanda halledicem

Herkese saygılar

Sağolun teşekkür ederim Murat bey.İnşallah sizide görürüz aktivitelerde

''Sizi pistlerde görmek isteriz'' der gibi oldu :D

Hocam az kaldı...Şu disco olayını bitirebilirsem yakında bende aranızdayım...Yoksa muavinlik yada co-pilot'luk yapacağım :D

Görüşmek üzere...Sevgi ve Saygılarımla...

yuysal' Alıntı:
iksje
Söylediklerine katılıyorum sanayilerde bu tampomları yapacak çok ustalar var hem istediğiniz gibi dizayn edersiniz hemde işin duygusal kısmıda daha ucuz olur.
Eğerki tanıdığınız bir kaynakçı varsa elinizdede bir resim varsa hemem hemen her kaynakçı ustası yapabilir.

Birgün işyerinde kafama esti , gittim arabanın yanına söktüm ön tamponu , elime aldım karton ve makası .Kafamdada zaten bir tampon modeli vardı kartonları kesip yapıştırıp modeli oluşturdum.Sonra model üzerinden ölçüleri alıp malzemecide sac ları kestirip modele görede kaynatıp tamponu yaptım birde önüne vinç ;
Aşağıdaki gibi oldu;

Şimdi sıra arka tampon da onuda enyakın zamanda halledicem

Herkese saygılar

Süper olmuş! Bende benzer bir proje üstünde çalışıyorum!

Herkese merhabalar modifiyem.com sitesinden bir arkadaşım bu topluluğu önerdi ve bende üye oldum. ARB tamponlarını araştırırken bu ustanın işini görmem çok iyi oldu. 99 Model Nissan Pathfinder im var ve ön tamponunu değiştirmeyi planlıyorum. Fikirlerinizi esirgemezseniz mutlu olurum.

işte öneride bulunan arkadaşım... Hoş bulduk.

Sayın Iksje,

Umarım kızmazsın bugun dayanamayıp resimleri çektim... Zaten afişe olmuştu bikere... :D
Abi bunun Warn çıkartması biraz eğrimi duruyor? :p

Bunuda sanayiye girerken gördüm, konusu burası değil ama Aluminyum kaporta öyle değil böyle olur :D
(Anıl otonun sanırım)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR