ARB Tampon ve Bull Bar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VitaEsMorte Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 156
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,222
Ynt: ARB Tampon ve Bull Bar

winç tamamda..arb tampon için çor para istiyor bursa...2005 cherooke ile 2006 arasında bile 2 katı fiyat farkı var..ama işlevde önemli tipte değilmi..çok güzel..ya..

Etiketler

Cherokee nin resimlerini aşağıda gönderiyorum..
Valla beklediğimden kat kat iyi çıktı... Şimdi Warn Winch arıyorlar...
Cem inşallah kızmaz arabayı afişe ettik diye...

Gerçekten çok güzel olmuş...İyi günlerde (arazide) eskitin, hayırlı olsun...Bu arada Atilla ustayı da tebrik etmek lazım, çok güzel bir işçilik çıkarmış...

Bu Cherokee 5. resimde yanlış görmüyorsam LPG li ve tank altta... doğruysa acaba kullanımı nasıl? bagaj açısından iyi fikir ama uzaklaşma açısından nasıldır biraz bilgi verebilirmisiniz...

Yalnız düşününce benim taktırmak istediğim sis farlarını en iyi taşıyabilecek model sanki şu ekteki gibi geliyor:

http://www.go.jeep-xj.info/HowtoARBnew6.htm

Sonuçta vinç taktırmak gibi bir idealim yok :smiley:

balum' Alıntı:
Bu Cherokee 5. resimde yanlış görmüyorsam LPG li ve tank altta... doğruysa acaba kullanımı nasıl? bagaj açısından iyi fikir ama uzaklaşma açısından nasıldır biraz bilgi verebilirmisiniz...

Bu araba benzinli gördüğünüz de benzin deposu. Tamponlar küçülünce sanayii tabiri ile bağırsakları çıktı :smiley: benzin deposunun altına sac yapılacak..

4.0 lt cherokee'de iyi bir gaz beyni kullanırsanız farkı zor anlarsınız... Benim Cj'de Aldesa diye kötü bir beyin vardı, yürümüyordu... 3 katlı Poliauto ile değiştirdim gazla benzinin fazla farkı kalmadıı..yakışıda azaldı... Yine de şehiriçi gazla , arazi benzinde kullanıyorum ...

VitaEsMorte' Alıntı:
Yalnız düşününce benim taktırmak istediğim sis farlarını en iyi taşıyabilecek model sanki şu ekteki gibi geliyor:

http://www.go.jeep-xj.info/HowtoARBnew3.htm

Sonuçta vinç taktırmak gibi bir idealim yok :smiley:

Zaten Cem'de resmini götürüp ben buna benzer birşey istiyorum dedi, sonra fikir alışverişi ve tecrübe ile tamponlar bu hale geldiii..

AYDURAN' Alıntı:
Erdem hocam iyi dikkat etmişsin lpg tankına, ben ancak resmi büyütünce görebildim :D Acaba dezavantajları varmıdır?

Mesela bu arabadaki benzin deposu fiber gibi bir malzeme, teorik olarak esniyor ama kırılmıyor.
Gaz demosu ise kalın sac, bence altını vurarak gaz deposu kırılmaz ama bağlıntıları ve çıkış boruları zarar görebilir.. Bende yer kazanmak için altına koymayı düşündüm ama vazgeçtim... birde gaz ruhsatı almaya gittiğinizde (hersene) depo aracın içinde olmalı diyorlar... altındaysa ruhsat verilmiyor...

Valla araç enfes, tampon enfes, dehşet bişey çıkmış ortaya, çok yakışıklı olmuş, bi safari şnorkel görüntüsünü tamamlar, Cherokee lere çok yakışır Safari

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR