byrmklnc
Yeni Üye
Selamlar Yaşar Hocam,Bayram Bey Selamlar,
Ben 11 Mayıs çıkışlı araçla seyahatimi iki doz aşı olamadığı için iptal ettim. İkinci doz aşımı olur olmaz aşı sertifikasi ile giriş yapacak şekilde planların var ama bu kez uçakla tek şehir bir hafta planladim. Gidersem paylasirim. Stepansminda'dan sonra sınır var ve ben 1 saate yakın zamanda siniri geçtim. Dönüşte bir sebeple binek araç girişi 12 saat durmuştu araç geçişi başlayıp da sıram geldiğinde 10 dakika bile sürmeden geçtim. o bölgede kafe tarzı yerler var ve ekmek peynir sut, çorba vs sürekli var. zaten araçta yemek yapacak malzeme de vardı hep o sebeple sorun yasamadim. rusyada gideceksiniz haziranda seyahat edin,temmuz ağustos sinekler sebebiyle sıkıntı yaşarsınız. Gürcistan Rusya kara sınırı açılırsa bize de haber edin
şimdiden iyi yolculuklar. seyahate başlamadan önce mutlaka görüşelim.
Öncelikle vakit ayırıp cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim. Her bir bilgi, daha önce tecrube edinmiş biri tarafından inanın çok değerli. Hiç o kapıyı kullanmadıgım için, hep bir soru işareti vardı kafamda. Sırf bu yüzden hatta Romanya-Ukrayna-Belarus üzerinden mi gitsem diye düşünmedim degil. Ancak sınır açıldığını öğrenir öğrenmez, ben de haber etmek isterim buradan ve inşallah iletişime geçerim seyahat öncesi. Umarım bu yıl gerçekleştirebilirim. Çok teşekkürler, saygılar sevgiler..