Msyh1987
Ana Kamp
yeni farkettim. çizdiğiniz rota en hızlı rota. benim tercihim türkgözü, borjomi, tiflise 10 km kala sola ayrılan ve kazbek, stepansminda dan geçen ve vladikavkaz, pyatigorsktan krasnodara devam eden yol olurdu. en azından haziranda ben bu yoldan geçeceğim. gürcistan girişinde ve vladikavkaz girişindeki sigorta acentelerinden sadece o ülke için sigorta yaptırın. bana kalsa kaskoya da zeyl yaptirıp kalacağınız süre kadar kasko yurtdışİ güvencesi ve mutlaka sağlık sigortası yaptırın. lütfen yola çıkıştan itibaren de yeni başlık açıp herşeyi paylaşın. uzun süredir vizeden dolayı gidip gelen yok. rus sınırındaki evraklar ilk mesajlarda var, çıktı alıp. benimkilere bakarak doldurun. vladikavkazdan sim kart alın. beeline highway tarifesi size uyar. internet var huzur var
kurallara uyun, evrakınız tam olsun. polis heryerde durdurur evrakı verin eksik yoksa sorun çıkmaz.
iyi yolculuklar şimdiden
Sent from my MI 6 using Tapatalk
Bir de Trabzon-Soçi seferleri Mayıs Haziran gibi başlayacak bilgisini Trabzon porttan öğrendim. Yaklaşık 5 saat sürüyormuş, 350 dolar gibi bir fiyattan bahsettiler
Sent from my iPhone using Tapatalk