kumita45
Kamp II
Herkese merhabalar nisan ayı sonu Mayıs ayının ilk iki haftası İki araba, iki aile, iki küçük çocuk ile 9 Avrupa ülkesini kapsayan yaklaşık olarak 6 bin kilometreye dayanan Avrupa turumuza çıkmak için hazırlık aşamasındayız. Geçen sene mayıs sonu haziran başı yine aynı şartlarda balkan turu yapmıştık, bu turdan dolayı tecrübelerimiz var, yine yerimiz de duramadık bu sene yine aynı şartlarda biraz daha turumuzu genişleterek yine gezmeye çıkmak istiyoruz, hazırlık aşamalarını tamamlamak üzereyiz sizlerle paylaşmak istedim. Hatta müsait olduğum bir zamanda geçen seferki balkan turumuzu burada yeni bir konu açarak paylaşacağım. Geçen seneki balkan turumuzda her iki ailede yeşil pasaport sahibi olduğu için vize derdimiz olmamıştı, yalnız bu sefer yanımızda gelecek olan arkadaşlarımızın bordo pasaportları olduğundan dolayı multi Schengen vizesi almaları gerekiyor, mart ayının ikinci haftası gibi Yunanistan Konsolosluğuna Schengen için başvuracaklar, araçlarımızın bakımlarını yaptıracağız, yeşil sigortalarını yaptıracağız, kaskolarimiza yurtdışı klozlarını açtıracağız, yeni tip ehliyetlerimiz mevcut, araçlarımız kendi üzerimize kayıtlı Pasaportlarimiz hazır, konaklamaları AIRBNB Booking den halledeceğiz, merakeden arkadaşlar için benim araç Mercedes Benz C180 kompresör LPG'li arkadaşlarimizin aracı bir ay içerisinde degistirecekleri için henüz belli değil ;
Şimdi arkadaslar, tecrübe sahibi olanlardan igoumenitsa dan gece gemiye binip brindizi ye geçmeyi planlıyoruz gemi tecrübelerinizi lütfen paylaşınız, sorularim var, koltuk almasak nasıl olur (136 Euro), koltuk alırsak nasıl olur (174 Euro), 4 kişilik kamara (204 Euro), fiyatlar an itibariyle aile başı bu şekilde çocuklarımız 5 ve 4 yaşlarında, arabada yolculuk imkanı var mı? Arkadaslarimin shengen vizeleri için tavsiyelerinizede ihtiyacım var ve son olarak rotami paylaşıyorum yolda tamamen spontan olarak değişiklikler tabikide olabilir ama tavsiyelere yine açığım, otoban paraları asagi yukarı ne kadar öderim ve gişe mı var yoksa wignet mi alıyoruz? Şimdiden teşekkürler.
W204 C180K
Şimdi arkadaslar, tecrübe sahibi olanlardan igoumenitsa dan gece gemiye binip brindizi ye geçmeyi planlıyoruz gemi tecrübelerinizi lütfen paylaşınız, sorularim var, koltuk almasak nasıl olur (136 Euro), koltuk alırsak nasıl olur (174 Euro), 4 kişilik kamara (204 Euro), fiyatlar an itibariyle aile başı bu şekilde çocuklarımız 5 ve 4 yaşlarında, arabada yolculuk imkanı var mı? Arkadaslarimin shengen vizeleri için tavsiyelerinizede ihtiyacım var ve son olarak rotami paylaşıyorum yolda tamamen spontan olarak değişiklikler tabikide olabilir ama tavsiyelere yine açığım, otoban paraları asagi yukarı ne kadar öderim ve gişe mı var yoksa wignet mi alıyoruz? Şimdiden teşekkürler.
W204 C180K
Son düzenleme: