kumita45
Kamp II
@HasanKardil bey merhaba geçen sene yine aynı konsept ile Balkan turu yaptım, sınır geçişlerinde hiç sorun yaşamadım, zaten araçta eşim ve küçük çocuğum ile aile profili sergilediğimizden ve turistik olarak gezdiğimizi belirttiğimizde hiç sorun yaşamadan geçiş yaptık, sadece aracın bagaj kapağını açtırıp göz kontrolü yapıyorlar ve bazı sınırlarda alkol sigara var mı diye sorularla karşılaştım (kendim ve eşim alkol sigara kullanmadığımız için oda sorun olmadı), daha önce Belgrad'a hiç gitmedim bu sene inşallah uğrayacağız ve iki gece konaklamayı planlıyoruz, güvenlik konusunda ön yargılarınızı kırın bende geçen seneki turuma çıkmadan önce hep güvenlik aklımda bir soru işaretiydi önce kendimizin daha sonra araçlarımızın güvenliğini nasıl sağlayacağımızı düşündüm ki boşuna tasalanmışım, şehir merkezlerinde konaklayın AİRBNB ve BOOKİNG kullanın konaklama yeri araştırırken ücretsiz otopark sekmesini (wifi) işaretleyin ben sizin için bir kaç arama yaptım şehir merkezli çok güzel ekonomik ücretsiz otoparklı internetli evler var fotolarını aşağıya koyuyorum ve ben gündüz yolculuk yapıyorum sizde öyle yapın, tavsiyem Belgrad ve Viyana'da birer gece konaklayın, hatta ben sizden önce gidiyorum zamanı gelince Belgrad ile ilgili tecrübelerimi aktarırım, konaklamadan gitmek isterseniz nasıl olur diyede baktım, Edirne'den yola çıktığınızı düşünürsek Budapeşte 1100 km. ve üç tane sınır geçişi var, google maps hiç durmadan 11:30 saatte gidersiniz diyor ve yolun %95'i otoban konaklama ve sınır geçişleri ile Edirne'den saat 05:00 gibi yola çıktığınızı düşünürsek 15-16 saat yolculuğunuzun süreceğini düşünüyorum ki tam hava kararmak üzere tüm işler yolunda giderse Budapeşte'ye girersiniz, tabi yorgunluk sizin seçiminiz, başka aklınıza takılan olursa çekinmeden sorun lütfen bilgim dahilinde yardımcı olurum zaten bilgi paylaşımı ve gidecek olanlara ve gitmek isteyenlere bir fikir versin diye açtım bu konuyu...
W204 C180K
W204 C180K