kumita45
Kamp II
@HasanKardil bey merhaba rotanızı inceledim hatta aşağıda fotoğraflarını paylaşacağım gayet güzel ve başarılı bir rota, benim size naçizane tavsiyem kapıkuleden çıkıyor ve aynı kapıdan tekrar giriyorsunuz aynı yolu yani Sofya İstanbul arasını tekrar ediyorsunuz, gerçi gördüğünüze eminim ama yinede farklılık olmasından dolayı rotanızı İpsala'dan başlatıp Selanik'i rotaya ekleyerek devam ederseniz sadece 12 km. yolunuz uzuyor, eğer görmediyseniz Mostar'a kadar gitmişken 130 km. mesafedeki Saraybosna'yı mutlaka görün 1 gün yeterli olur, aynı zamanda Blagaj'da Alperenler tekkesine ve Mostar-Split istikametinde Kraviçe şelalelerine mutlaka gidiniz, ayrıca youtube da bir kanalım var çok amatörüm henüz ama balkanlar ile ilgili biraz video paylaştım ve devam edeceğim (araç kamerasından yol görüntüleri vb) inceleyebilirsiniz belki faydalı olabilir diye söylüyorum, balkanlar mı orta Avrupa mı demişsiniz, gezi planlarımızdaki yazımı görmüşsünüz gerçi ama biz orta avrupayı uçak + araba olarak gezmeyi tercih ettik, yine dönüşümde paylaşımlarda bulunacağım tercih sizin.Merhaba bu yaz biz de Balkan turu düşünüyoruz aracımızla.Geçen yaz yaptığımız Avrupa turundan sonra Balkan ülkelerine gitmeye karar verdik.Almanya ve Hollanda'da gecen yaz daha çok zaman geçirmiştik.Yollarda giderken ve gelirken hiçbir sorunla karşılaşmadık.Bu sene rotayı Kapıkuleden çıkış yaparak Üsküp,Ohrid,Tiran,Budva,Kotor,Dubrovnik,Mostar,Spli.Opatija,Bled,Zagreb'den sonra dönüş yapmayı düşünüyoruz.Yunanistan'a uğrayıp uğramamayı karar veremedik.Uzun yol bizi zorlamaz geçen yaz 12.000 km yol yaptık bu sene sanırım yarısını yaparız.Sizin fikirlerinizi de alırsam belki farklı bir rota çizebiliriz.Aslında sadece Avusturya ve Macaristan tarafına gidip komple bu ülkeleri mi gezsek karar veremedik.Geçen yaz buralar çok hoşumuza gitti ama fazla gezemedik.Balkan ülkelerini de görelim istiyoruzAçıkçası kararsısız
Son düzenleme: