Antoff Gezilerimiz.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,554
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 324,916

Etiketler

Ynt: Antoff Gezilerimiz.....

Başta Ahmet bey ve Faruk bey olmak üzere tüm arkadaşlara selamlar. Ben Lütfi, sizlern isimlerini i forumun diğer bir kısmındaki bir arkadaş aracılığı ile aldım. antalyada doktor olarak çalışmaktayım. Uygun bir araç bulursam ben de aranıza katılmak istiyorum.Antoff ekibi ile tanışma imkanım olursa sevinirim.sizlere nasıl ulaşabilirim.saygılar ve selamlar

antoff olarak çok güzel geziler yapıyorsunuz.
geçenlerde yaban tv de izledim sizleri gerçekten imrenmemek elde degil.

keyifli bir hafta sonu olmuş, ellerinize sağlık...

şu anda izci'de antoff gezinizin 2. bölümünün tekrarını seyrediyorum, zevkten 5 köşeyim : ))) süper keyif, en kısa zamanda bir etkinliğe gelebilmeyi ümit ediyorum..

not: şu an Kars seyahatimin henüz başındayım, buralarda da bu iş keyifle yapılır aslında uygun bir organizasyonla...

Şu an Kars'ta olduğumu bir önceki mesajımda yazmıştım, az önce alış verişe gittiğimde "The FARUK" adlı üyeniz olan Faruk beyin meşhur sarı Land Cruiser'i Kars Öğretmen evinin önündeydi, çok şaşırdım ve heyecanladım, hemen içeri dalıp etrafa göz attım, göremeyince Resepsiyona orada kalıp kalmadığınızı spordum, orada kalıyormuşsunuz ama dışarı çıkmışsınız, şehri dolaştım ama kimseye rastlamadım, dönüp tekrardan sorduğumda hala gelmemiş olduğunuzu söylediler. Keşke gelmeden önce haber verseydiniz ya da şimdi sizleri bulabilseydim, en azından ev sahibi sayılırım, sizleri bu akşam ağırlamayı çok ama çok isterdim, umarım yarın da buralarda olursunuz, olmazsa da tanışma Afyon'dan Antalya'ya gelmem ile kısmet olacak, ama yine de söylüyorum keşke haberim olsaydı programınızdan, herşeye rağmen keyifli geziler dilerim, yapabileceğim bir şey oursa telefonum 0 532 275 71 35, selamlar ve iyi eğlenceler...

Yrd.Doç.Dr.Eroğan UZLU

Beyler ve bayanlar, tüm Antoff ekibinin şu saat itibarı ile Kars'ta keyifli dakikalar geçirdiğini sizlere bildirmekten mutluluk duyarım : )) Kendilerinden az önce ayrıldım, yarın itibarı ile Okan Tozun arkadaşımızın da eşliğinde programlarına devam edecekler, imkanım olursa ben de onrın bu değerli sosyal projelerine eşlik edeceğim, Antalyada tanışmayı umuyorduk ekiple ama kısmet Kars'aymış : ))), çok keyifli sohbetler ve tatlı çekişmelerin ortasında sanki ekibinizin uzun zamandır parçasıymışız gib bizi kucaklayan ve saran dostane yaklaşımınız için herbirinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Antalya'dan, Iğdır'dan, Ankara'dan ve Osmaniye'den geziye eşlik eden tüm değerli dost ve büyüklerimize nice organizasyonlarda görüşmek üzere diyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum,

Erdoğan UZLU

erdoğan bey ben buradan antoff ekibi adına iyi dileklerinizi kabul ediyorum...faruk abim le bu organizasyon da birlikte olmadığımız için üzülüyoruz...ama her gün telefonla bilgi alıyoruz....orada tanışmanız da isabet olmuş..ilginize teşekkürler... sizlerle faruk abinin karstan multimedya ile gönderdiği bir foto yu da yayınlıyorum....

15032010896.jpg

Vavvvv herkes süper valla;

Abilerim ben benim sarı cj7yi sattım.Düzeceye gitti ve Gezenbilir offroad oyunlarında derece aldı.Bendeyken çamura bile sokmamış hiç keyfini çıkaramamıştım.Ondan gelen para ile eşime bir araç aldık.şimdi bir bütçem var 15000 lira gibi zorlarsam 20000 olabilir bana tekrar bir araç bulsak ya çok özlemişim offroad ruhunu .Bu sefer sizinle gelebileceğim bir araç olsun istiyorum.Ahmet abi ne dersin baştan bir araç toplayalım mı.Bir fikir verebilir misiniz.Sahibinden com da bir sürü araç var .4000 liraya cj5 var;üstelik de orjinal oynanmamış maymuna çevirmemiş bir araç;ya da hazır bir araç bakalım,tanıdıklarda değiştirecek varsa süper olur.Mesela faruk abinin Wrangler hala aklımda tabii ne yaptı bilmiyorum ama.Her büyüğümden bir fikir bekliyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR