Antoff Gezilerimiz.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,554
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 328,762
Ynt: Antoff Gezilerimiz.....

strom' Alıntı:
sevgili FARUK abi.. .... sen antalya offroad takımının grurusun.... yüreğinin ne kadar büyük olduğunu bir kez daha gördük... KAN KIRMIZI BAYRAĞIMIZ da yüreğine öyle yakışıyor ki.. yüreğine sağlık...

Çok teşekkürler canım kardeşim..Artık kars ilinde de bir antoff üyemiz var sevgili kardeşim Tarık orada çok yardımcı oldu bize bende bir montu hediye ettim kendisine..

tn_15032010909.jpg

tn_15032010911.jpg

tn_16032010932.jpg

Etiketler

Buda 200 talebelik okulun futbol takımının antoff forması

tn_11032010878.jpg

İzci tv nin proğram yapımcısı sevgili okan tozunda artık bizden

tn_15032010890.jpg

Faruk bey çalışmalarınızı lafla değil bizzat katılarak desteklemek isterim, inşallah kısmet olur, selamlar...

THE FARUK' Alıntı:
Çok teşekkürler canım kardeşim..Artık kars ilinde de bir antoff üyemiz var sevgili kardeşim Tarık orada çok yardımcı oldu bize bende bir montu hediye ettim kendisine..
abi o montu aracımla gittiğim her gezide gururla giyeceğim çok teşekkürler

euzlu' Alıntı:
Araba Afyon'da Tarık bey : ))) burada olsa gelebildiğim yere kadar gelirdim peşinizden çamurda, dağda : )), bu arada sizler nasılsınız, umarım herşey yolundadır, saygılar ve selamlar... Erdoğan
çok şükür iyi ığdıra geldim iş güç devam ediyoruz haftaya pazar anı harabelerinde olacağım yine gezgin bir misafirim var :D

çok şükür sağsalim dönmüşsünüz emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum Trabzon'dan Selamlar :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON MESAJLAR

SON KONULAR