Antoff Gezilerimiz.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,554
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 324,930
Ynt: Antoff Gezilerimiz.....

MURAT SIMDIM' Alıntı:
Vavvvv herkes süper valla;

Abilerim ben benim sarı cj7yi sattım.Düzeceye gitti ve Gezenbilir offroad oyunlarında derece aldı.Bendeyken çamura bile sokmamış hiç keyfini çıkaramamıştım.Ondan gelen para ile eşime bir araç aldık.şimdi bir bütçem var 15000 lira gibi zorlarsam 20000 olabilir bana tekrar bir araç bulsak ya çok özlemişim offroad ruhunu .Bu sefer sizinle gelebileceğim bir araç olsun istiyorum.Ahmet abi ne dersin baştan bir araç toplayalım mı.Bir fikir verebilir misiniz.Sahibinden com da bir sürü araç var .4000 liraya cj5 var;üstelik de orjinal oynanmamış maymuna çevirmemiş bir araç;ya da hazır bir araç bakalım,tanıdıklarda değiştirecek varsa süper olur.Mesela faruk abinin Wrangler hala aklımda tabii ne yaptı bilmiyorum ama.Her büyüğümden bir fikir bekliyorum.
faruk abinin wrangler hala duruyor o tarz istiyorsanız dükkanın önünde görebilirsiniz

Etiketler

Faruk Abiyi ve Ekibin diğer üyelerini gönülden tebrik ediyorum...yolunuz açık olsun....

21 mart yani bu pazar offroad gezisine katılmak isteyen arkadaşlar akdeniz üniversitesi yanı toplanmayeridir.

hareket saat 8-30 da marş basar teker döner,

kumanyalarınızı kendiniz getireceksiniz.

not---- bekleme yapılmayacaktır hareket saatine uyulması önemle bildirilir..

parkur farklı olacaktır genelde çamur yeni yerlere gidilecek

AHMET07' Alıntı:
21 mart yani bu pazar offroad gezisine katılmak isteyen arkadaşlar akdeniz üniversitesi yanı toplanmayeridir.

ooof off!!! ben hala Kars'tayım : ))) ne zaman kısmet olacak bakalım bu Antoff'un muhteşem organizasyonları bize??!!!

euzlu' Alıntı:
ooof off!!! ben hala Kars'tayım : ))) ne zaman kısmet olacak bakalım bu Antoff'un muhteşem organizasyonları bize??!!!
;D ;D ;D birgün mutlaka olacak ama

euzlu' Alıntı:
karsta da çamura girebileceğin bir çok yer var hocam :D istersen haftaya geleyim peş peşe gidelim ;D

Selam arkadaşlar ve kardeşlerim bu gün cumartesi ve 9 gün süren Kars seyahatinden yeni geldim antalya ya
Gezenbilir ailesi ile gelişen muhteşem bir sosyal sorumluluk projesinde antoff olarak da anılmak oldukça mutlu edici.
Sizlerin iyi dilekleri ve düaları ile gittiğim kars ilinde her şey çok mükemmel gelişti.Karsta tanıştığım Sevgili tarık kardeşim Afyondan gelen ve tesadüfen bizi bulan doktor kardeşim ve Fako amca unutulmazlarım arasında..

Kars etkinliğini aşağıdaki topikten takip edebilirsiniz..Pazar günü yapılacak off road dan kazasız belasız dönersiniz dileğim ..ben dinlenmece.. :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=52398.60

AHMET07' Alıntı:

5.000 km sonrası faruk yatar..Hepinize iyi eğlenceler kazasız belasız..

THE FARUK' Alıntı:
Selam arkadaşlar ve kardeşlerim bu gün cumartesi ve 9 gün süren Kars seyahatinden yeni geldim antalya ya
Gezenbilir ailesi ile gelişen muhteşem bir sosyal sorumluluk projesinde antoff olarak da anılmak oldukça mutlu edici.
Sizlerin iyi dilekleri ve düaları ile gittiğim kars ilinde her şey çok mükemmel gelişti.Karsta tanıştığım Sevgili tarık kardeşim Afyondan gelen ve tesadüfen bizi bulan doktor kardeşim ve Fako amca unutulmazlarım arasında..

Kars etkinliğini aşağıdaki topikten takip edebilirsiniz..Pazar günü yapılacak off road dan kazasız belasız dönersiniz dileğim ..ben dinlenmece.. :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=52398.60

Bu ekiple tanışmış olmanın keyfi de benim için unutulmazlar arasına Faruk bey : ))) Bu kadar yolu böyle bir sosyal sorumluluk projesi için bu mevsimde katetmek sadece maceracı ruh sahibi olmakla açıklanamaz, bu projenin içerisindeki üstün toplumsal sorumluluk, insani değer ve kaygıları sizlerle paylaşan tüm değerli ekip arkadaşlarınıza ve size tekrardan selamlar ve saygılar, en kısa sürede karşılaşamak ve ekiple birlikte çamurlara bulaşabilmek dileğiyle : ))Yrd.Doç.Dr.Erdoğan UZLU

ata036' Alıntı:
karsta da çamura girebileceğin bir çok yer var hocam :D istersen haftaya geleyim peş peşe gidelim ;D

Araba Afyon'da Tarık bey : ))) burada olsa gelebildiğim yere kadar gelirdim peşinizden çamurda, dağda : )), bu arada sizler nasılsınız, umarım herşey yolundadır, saygılar ve selamlar... Erdoğan

sevgili FARUK abi.. .... sen antalya offroad takımının grurusun.... yüreğinin ne kadar büyük olduğunu bir kez daha gördük... KAN KIRMIZI BAYRAĞIMIZ da yüreğine öyle yakışıyor ki.. yüreğine sağlık...

DSC_0348.jpg

DSC_0320.jpg

strom' Alıntı:
sevgili FARUK abi.. .... sen antalya offroad takımının grurusun.... yüreğinin ne kadar büyük olduğunu bir kez daha gördük... KAN KIRMIZI BAYRAĞIMIZ da yüreğine öyle yakışıyor ki.. yüreğine sağlık...

o Şanlı Bayrağı oraya taşıyan herkese saygılar ve teşekkürler bir kez daha, Kars'ta yaşayan biri olarak bunun öneminin altını birkez daha çizmek istedim....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR