Antoff Gezilerimiz.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,554
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 324,916
Ynt: Antoff Gezilerimiz.....

senin için neyapabiliriz sedat :smiley: herzaman beklerim tabi ekmek parası olunca iş yapacak birşey yok.

Etiketler

Batı Akdeniz/ Batı Toroslarda Jeep Safari…

Batı Torosların uzantısı olan Bey Dağlarında Jeep Safari….İster kendi 4x4 aracınız ile ister bizim araçlarımızla unutamayacağınız 5gün …. Tarih, Orman, Deniz, Kültür, Kamp ve ender görebileceğiniz mükemmel manzaralar.
Türkiye Jeep Safari Organizasyonu..

Başlangıç: 19 Mayıs 2010 Çarşamba, 09:00
Bitiş: 22 Mayıs 2010 Cumartesi, 20:00
Yer: Batı Toroslar (Fethiye-Antalya sınırları)

antof tan ahmetben kemal bey konuyu açarmısınız biraz daha detay verirmisiniz.

kemaldemirel' Alıntı:

Batı Torosların uzantısı olan Bey Dağlarında Jeep Safari….İster kendi 4x4 aracınız ile ister bizim araçlarımızla unutamayacağınız 5gün …. Tarih, Orman, Deniz, Kültür, Kamp ve ender görebileceğiniz mükemmel manzaralar.
Türkiye Jeep Safari Organizasyonu..

Başlangıç: 19 Mayıs 2010 Çarşamba, 09:00
Bitiş: 22 Mayıs 2010 Cumartesi, 20:00
Yer: Batı Toroslar (Fethiye-Antalya sınırları)

hocam böyle bir organizasyona ilk defa katılmayı düşündüğümden bu acemiye biraz daha detay bilgi verebilirseniz sevinirim, misal konaklama, yemek, ücret, kayıt vs. herşey doğada olacaksa sorularımn bir kısmıı şimdiden geri aldım, kusuruma bakmayın artık : )), teşekkürler, Erdoğan UZLU

AHMET07' Alıntı:
antof tan ahmetben kemal bey konuyu açarmısınız biraz daha detay verirmisiniz.

Ahmet bey merhabalar, geçen gece selamınızı geç gördüm, kusuruma bakmayın, yukarıda bahsi geçen org. ile ilgili ben de ekstra bilgi istedim beyfendiden, şimdi size de bir sorum olacak, tahminen bahsi geçen böyle bir org. için benim araca 4 adet mutevazi MT lastik alsam beni götürürmü? en azından lastik olarak, motor-güç olarak şartlar sanırım çok zorlu olmayaacğından pek sıkıntı yaşamam diye umut ediyorum eğer katılabilirsem, ne dersiniz lastik olayı gerekli ve yeterli olurmu bu aşamada?? selamlar ve saygılar, Erdoğan

Bati Toroslarin uzantisi olan Bey Daglarinda 4x4 Jeep Safari Yster kendi 4x4 araciniz ile ister bizim araçlarimizla unutamayacaginiz 5 gün Tarih, Orman, Deniz, Kamp, Kültür ve ender görebileceginiz mükemmel manzaralar. Yoldan çikmaya hazir misiniz?

19/23 Myys 2010 Girdev Yaylasi / Bey Daglari -Bati Toroslar Jeep Safari Gezisi

&ldquo Eger kendini ariyorsan yönünü daglara çevir, daglarda gözlerini kapat, kulaklarinla gör. Agaçlarin fisiltilarini dinle, böceklerin seslerini. Binlerce yillik uygarliklaryn izini sür. Dogaya bir ke?if yolculugu için yoldan çikmaya hazir ol!&rdquo
Ynsan kisa sürede neleri ke?sfedebilir? Yol aldikça kendini, kültürünü, unuttuklarini, belki de sadece kesfetmenin hazzini&hellip

Gezimizin amaci 4x4 araçlarmizla Bati Toroslar ve Baty Akdenizi binlerce yil öncesine dayanan Lykia medeniyetlerine uzanan yol boyunca
geçmek. Bu geçis esnasinda tarih, doga, deniz, safari, Türk kültürü ile iç içe olacagiz. Akdeniz insaninin misafirperverligine konuk olacagiz.

Rotamiz Girdev Yaylasi Alakir Çayi, Ybedessos, Arykanda, Olympos, Çyrali Adrasan, Geledonya, Korsan koyu, Finike, Lymra, Gökbük köyü,
Demre, Simena, Kekova tekne turu

1.Gün: Çesitli sehirlerden gelecek araçlar için bulusma noktasi Antalyanin Seki ilçesi olacaktir. Bulusma tamamlandyitan sonra Seki ye 25km mesafede olan Girdev yaylasina dogru hareket ediyoruz. Bu gece Girdev yaylasyida kamp yapacagiz.

2.Gün: Bugün Bey Da?lary milliparkyi içlerine do?ru ilerleyecegiz. Sabah saatlerinde Girdev yaylasindan hareket ederek Baty Toroslar da Jeep
Safari keyfine doyamayacaksyiniz. Bey Daglari Milliparki içinde muhtesem tabiat örtüsü ve tarihi doku esliginde Alakir Çaiy kenarinda kampimizi kuruyoruz. Geceleme Alakir da kamp olarak yapilacaktir.

3.Gün: Bu sabah erkenden yola koyularak deniz tarafina do?ru safari etkinli?imiz devam edecek. Bey Daglari Olympos Milliparki içinde yer alan Çyraly (Yanarta?), Olympos antik sehir ve deniz sefasy için Adrasan dan yolumuz geçecektir. Buradan Gökbük köyüne gecerek Arykandos Da?
Otelinde geceleme yapacagiz. Bu aksam ates bais sömine sohbetleri, eglence, Sükriye ablanin köy kahvaltisi ve ev yemekleri, el yapimi
saraplardan tatmak, dalindaki meyveleri koparmak ve en önemlisi ?ehir ortamyndan uzaklasip doganin içinde olacagiz.

4.Gün: Sabah kahvaltisi sonrasinda, deniz ve tarihin keyfini sürmek için Demre ye dogru hareket ediyoruz. Demre de kral mezarlary ile ünlü
antik Myra kenti ve St.Nicholas (Noel Baba) müzeleri gezilecektir. Sonrasinda tekne ile açyiarak Batik Sehir antik Simena ve Kekova turu
yapacagiz. Deniz sefasi da cabasi..Aksam saatlerinde tekrar Gökbük köyüne otelimize dönüyoruz..Geceleme otelde yapilacak.
5.Gün: Sabah kahvalti sonrasinda dönüs yolculugu basliyor ve Türkiye Jeep Safari organizasyonu son bulacaktir.

*Kalacagimiyz mekan Gökbük köyüdür. Bu köy Tahtaci Alevilerin yasadigi ilginç bir köydür. Burada insanlarla çok rahat iletisim kurup içkilerinizi yudumlayabilirsiniz.
*Arykandos Dag Evi tam doganin içinde olup Finike ye 22km Elmaly ya 45 km mesafededir.
Hem dinlenmek, hem gezmek hem de ailenizle güzel bir tatil düslüyorsaniz bu firsati kaçirmayin derim.
*Odalar Yki kisilik konaklama düzeninde olup hepsi doga manzaralidir. Burada trafik ve bunun gibi sehirsel ses kirliligi yoktur. Sadece doganin ve akan nehrin sesini duyabilirsiniz.
*Türkiye Jeep Safari organizasyonuna bu bölgede Alternatif ve Doga sporlari uzmany olarak çalysan Bernhard Brauner ve bu yöreyi her karesine kadar gezmi? olan fotogezgin Melih Eri? bizzat grubun ba?ynda olacaklardir.
*Bu güzel ortamin havasindan yararlanmak isteyip tatilini uzatip kalmak isteyenler tesis de kalabilirler.
*Tesis 24 ki?i ile synirli olup rezervasyon önceligine göre yerlestirme yapilacaktir.
*Yçki olarak ev yapimy sarap, raki ve bira bulunmaktadir. Diger içkileri kendiniz getirebilirsiniz.
*Sabahlari köy kahvaltisi ve akamlari ev yemekleri köyün yerlisi olan Sükriye hanym hazirlayacaktir.
*Kredi karti uygulamasi yoktur.

Bernhard Brauner : www.greatoutdoorsports.com ve www.bikeobello.eu web sayfalarindan yapms oldugu organizasyonlari takip edebilirsiniz.
Melih Eri? : www.turkiyejeepsafari.com ve www.meliheris.com web sayfalaryindan yapmys oldugu organizasyonlari takip edebilirsiniz..

Fiyat
Araçlari ile katylanlar kisi basi ücreti 300TL
Araçsiz katylanlar kisi basi ücreti: 500TL
Not: Otel konaklamasi iki ki?ilik odada tek kii fiyatidir.

Fiyata dahil olan servisler
*2 gece dag otelinde konaklama
* Hosgeldiniz el yapimi sarap ikrami
* Otel konaklamasinda sabah ve aksam yemekleri (sabah-aksam yemekleri açyk büfe )
* 4x4 araçlar ile safari ve söförlük
* Tur organizasyonu ve rehberlik hizmetleri

Fiyata dahil olmayan servisler
* Gezi organizasyonu boyunca yol ulasim ve yakit bedelleri
* Tur programy içinde yer alan ören yeri ve plaj giris ücretleri
* Gezi organizasyonundaki tüm alkollü ve alkolsüz içecekler
* Batik sehir Kekova tekne turu(ekstra)
* Saglyk sigortasy (iste?e bagly olarak yaptirabiliriz)

Not: Kamp malzemelerini katyiymcilar kendileri tedarik edeceklerdir. (Uyku tulumu, çadyr ve mat)

Ankara-Gökbük 625km
Istanbul-Gökbük 730km
YIzmir-Gökbük 390km
Antalya-Gökbük 132km
Mersin-Gökbük : 522km

1.jpg

7.jpg

http://www.izlesene.com/video/arabalar-antoff-egitim-1-hi-lift/1853191

antoff egitim programı ilk video ......ama izlesene.com web sitesi onaylayınca seyredebileceğiz....

kemaldemirel' Alıntı:

Kemal demirel kardeşim..
Bu konuyu gezenbilir anasayfada geziler bölmünde açmanızı tavsiye ediyorum.
Bu güzel organizasyonunuzun geniş kitlelere ulaşması ve burada kaybolmaması içindir bu tavsiyem..

Malumunuz burada ANTOF ( Attalya Off road ) gezilerini paylaşıyoruz..

Sevgiyle kalın kardeşim..

Yapilan egitim organizasyonunda Basta Ahmet Baskan olmak uzere, emegi gecen herkese tesekkur ederim. Cok guzel bilgilerle donandim.

Nuri Abiye beni kurtarma organizasyonundaki yonetimi ve warn wincine acimadagi icin de ayrica tesekkur ediyorum.

Saygilarimla

sinan

strom' Alıntı:
http://www.izlesene.com/video/arabalar-antoff-egitim-1-hi-lift/1853191

antoff egitim programı ilk video ......ama izlesene.com web sitesi onaylayınca seyredebileceğiz....
"Yayından kaldırıldı" deniyor.Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim...

...aslında dun yükladım ancak yükleme sırasında hatalar oluşmuş... bu gün yeniden yüklüyorum... saygılarımla...

osman şu ğitim videosunu ilgilen sorunvar galiba arkadaşlar bekliyor çünki.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR