Antoff Gezilerimiz.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,554
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 324,916
Ynt: Antoff Gezilerimiz.....

süper bir uygulama, dört gözle bekliyor olacağım görüntüleri... ciddi faydası olacağına inanıyorum bizlere.

Etiketler

AHMET07' Alıntı:
hocam iyiakşamlar

size de iyi akşamlar Ahmet bey, tam size mesaj yazmaya başlıyorum ki oğlumun içeriden sesi geldi, gittim tekrardan onu uyuttum, bu gün 1. yaş günüydü keratanın, evde misafir felan derken geç yatınca uyumakta zorlandı bu akşam, neyse, işte bu sebepten selamınıza geç cevap verebildik : )) nasılsınız?, umarım keyifler iyidir, hafta sonunun heyecanı şimdiden sizleri mutlu etmeye başlamıştır eminim : ))

hepinnizin çektiği resimler videolar gerçekten çok güzel Teşekkürler herkese
hepinize Allah kazasız belasız nice güzel ve yüksek adrenalinli offroadlar yapmayı nasip etsin... inşallah bir gün bizlerde off roadlara katılırızz

bugünkü off road gezimizin fotolarını atmaya yavaş yavaş başlayalım

S6304928.jpg

S6304936.jpg

S6304938.jpg

S6304944.jpg

S6304940.jpg

apdurrahman kapmışşın foto işlerini babana söylücem sana iyi bir makina alsın artık

ahmet abı aradım ama telın kapalı guzel bır gundu tesekkurler abeyyyyyy ;D

deniz07' Alıntı:
ahmet abı aradım ama telın kapalı guzel bır gundu tesekkurler abeyyyyyy ;D

bazıyrde tel çakmiyo kapalı değildi deniz ben teşekkür edrim gerçekten ğüzl birgündüü

Antoff Ekibini kutluyorum. Ahmet Başkan bu eğitim meselesi çok önemli ve siz bu konuyu ele alarak güzel bir hareketi başlattınız. Tebrik ediyorum. Böylece ilerde olabilecek muhtemel kazalarında önüne geçmiş oluyorsunuz.

Eğer verilen dersler video olarak kaydedildi ise herkese faydası olacaktır. Yayınlamızı bekliyoruz.

acemi80' Alıntı:
Antoff Ekibini kutluyorum. Ahmet Başkan bu eğitim meselesi çok önemli ve siz bu konuyu ele alarak güzel bir hareketi başlattınız. Tebrik ediyorum. Böylece ilerde olabilecek muhtemel kazalarında önüne geçmiş oluyorsunuz.

Eğer verilen dersler video olarak kaydedildi ise herkese faydası olacaktır. Yayınlamızı bekliyoruz.

selam mete abi evet videoları osman arkadaşım hazırlıyacak gercekten güzel oldu eğitim konusu özellikle şinan arkadaşımızın ilk yardım dersi benim ilgimi çekti faydalı olabildiysek ne mutlu ..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR