Antoff Gezilerimiz.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,554
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 324,916
Ynt: Antoff Gezilerimiz.....

genc yetenek helal sana dökturmussun elıne sağlık genc ;D denız abın ben

Etiketler

organizasyon süper, fotograflar da süper, imrenmemek mümkün değil : ))) bu arada acemiler için icazet mertebesi olan "kanal geçiş" görüntüleri varsa görelim bizde : ))) kopya çekeriz belki görüntülerden : )))

Videolar eklenince hepimize müthiş faydası olacak, düşünen, anlatan, çeken ve dinleyenlerin hiçbiri dert görmesin diyor, darısı biz seyredeceklerin başına temennisi ile şimdilik diğer fotografları beklemeye koyuluyorum bu başlıkta : ))), tekrardan teşekkür ve selamlarımla, Erdoğan UZLU

07.03.2010 tarihli gezinin videolarından biri hazırdır (iyi seyirler)

http://www.izlesene.com/video/arabalar-antoff/1849663

Güzel olmuş belli,tebrikler :smiley:
Ya yanlışmı gördüm,bizim Adnan Abi demi ordaydı,benmi yanlış gördüm ::smiley:

CDM-SUBARU' Alıntı:
Güzel olmuş belli,tebrikler :smiley:
Ya yanlışmı gördüm,bizim Adnan Abi demi ordaydı,benmi yanlış gördüm ::smiley:

Ta kendisi .. ;D

Artık adnan abiyi antalya ya transfer ettik kardeşim... ;D ;D

devammmmmm...............

S6304959.jpg

S6305091.jpg

S6305086.jpg

S6305024.jpg

S6304999.jpg

AHMET07' Alıntı:
insan çölde olunca normal tabi sedat ;D

Ahmet usta dün kum fırtınası vardı, tam 24 saat sürdü. Az daha bu sabah pılıyı pırtıyı toplayıp geri dönüyordum.
Sen beni iyi çözmüşsün ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR