Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 853
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 94,598
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

THE FARUK' Alıntı:
mete hocam ..
Yarın versem şu şahsın telini adresini faal bir iş yerimi diye baktırabilirmiyiz acep. ;)
Ona göre zıplayıp gelsem diyorum..

Tamam özelden bana at bilgileri

Etiketler
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

antoff gezenbilir buluşmasındaki fotoların videosu

http://www.izlesene.com/video/arabalar-antoff-gezenbilir-bulusmasi-foto-show/1634381

discovery-V8' Alıntı:
Cihan esti geçti ;D ;D

th_kum_cihan_lada.jpg

İşte tecrübe,bak nasılda gidiyor kumda,tatlı tatlı kastırmadan :D
Yıllarını kumda geçirmiş Cihan ;D

THE FARUK' Alıntı:
Valla ne bilim maden koyunda siz gittikten sonra başka ekşınlar oldu .. ;D ;D
Osman kardeşimde belgeleri var bir balık çekti lokman abim ne olduğunu ben söylemeyim... ;D ;D ;D

Faruk abi önce büyük balık da çekildi hatırlatıyım ....... ;)

Ya Yavuz,baba ne zaman çektin o kadar videoyu sen öyle ;D

Baba,şu Cihan'nın taklidi vardı hani ;D hani biricik ....mizin ;D
Yaw,en azından özelden biyerden gönder be baba ;D ;D

gokhanlro' Alıntı:
Faruk abi önce büyük balık da çekildi hatırlatıyım ....... ;)

Haklısın kardeşim.. ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Bence lokman abinin sesi çıkmaz , daha önceden olanları biliyorum ;D ;D
yavuzum siz gittikten sonra aldın gökhanın anahtarını ve birdaha toyotoyla iddaa etmemek üzere geri verdim isterseniz videoları ve resimleri bendedir gizlidir gökhan beni sadece arıza yapınca yola cekti 3 teker gene yola devam ettim

lokman07karaşahin' Alıntı:
yavuzum siz gittikten sonra aldın gökhanın anahtarını ve birdaha toyotoyla iddaa etmemek üzere geri verdim isterseniz videoları ve resimleri bendedir gizlidir gökhan beni sadece arıza yapınca yola cekti 3 teker gene yola devam ettim

;D ;D ;D ;D ;D ;D

Şakalaşıyoruz Lokman abicim , maşallahı var senin kocaoğlanın. ;)

SL. herkese organizasyona katılan tün dostlarımıza organizasyona katıldıkları icin cok teşekkür ediyorum dostlarımıza güzel bir etkilik sunmuş isek bu bir gurup calışması idi .bizde onun mutluluğunu yaşıyoruz t.ş

discovery-V8' Alıntı:
Şapkalarıda kaptıkya söylemeden geçemiyecem

biiiir ikiiiiiii üüüüüüüüüüççç ANTOFF ;D ;D ;D ;D

Kaptın ama beni düşünüp bir tane de benim için "biiiir ikiiiiiii üüüüüüüüüüççç ANTOFF" demediğiniz için üzülerek şapkana el koymak durumundayım Yavuzcum ;D ;D ;D

SDC' Alıntı:
Kaptın ama beni düşünüp bir tane de benim için "biiiir ikiiiiiii üüüüüüüüüüççç ANTOFF" demediğiniz için üzülerek şapkana el koymak durumundayım Yavuzcum ;D ;D ;D

Tamamdır, Şapka senin ;D ;D Faruk abi duy beni yeni şapka istiyoruz ;D ;D 1 2 3 ANTOFF ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,637
Kaydolan Son Üyemiz
Hnzlkskn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR