Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 853
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 94,593
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

ufukozkan' Alıntı:
Hocam gelene kadar kulak filan kalmadıki :smiley: :smiley: :smiley: Cihan Yavuz tacizleri ve aynı zamanda kar tipi :smiley: İyi geldik Ankara'ya :smiley: :smiley:

Yolculuğun en tehlikeli etabı olmuş, dönüş yolu :D :D :D

Etiketler
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

ufukozkan' Alıntı:
Onuru bırakırken araban indim kaçdım Bırakdım bunları :smiley: Otele gidip arabayı filan almadım :smiley: Bu gün aldım vallahi :smiley: :smiley: :smiley:

abi intikamını yavaş yvaş al ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Şapkalarıda kaptıkya söylemeden geçemiyecem

biiiir ikiiiiiii üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüççç ANTOFF ;D ;D ;D ;D

Feda olsun yavuzcan yakıştı hepinize.. ;D

acemi80' Alıntı:

Hocam kafa falan kalmadı bi de, adamlar 2 şarkıyı başa sara sara dinlettirdiler tüm yol hem de maksimum seste(Çağlar abi de diyorki Onur neden telsize cevap vermiyorsun :smiley: ), resmen hipnotize olduk. ;D ;D
Ankara'ya vardık, vedalaşıyoruz, Yavuz abiye hadi görüşürüz falan derken bi baktım adam mırıldanıyor, "sabahlaraaa kadaaar... hımnım naraa.." diye.. Oraya kusmuşum artık. ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:

Mete abime kıyamam ya keşke kalsaydın abicim.. :smiley:

acemi80' Alıntı:
Durup durup tekrar ediyorum

Beynimize işlemiş ;D ;D ;D

1,2,3 ANTOFFFF :D :D :D

Canım abim benim var ol sen... ;D ;D ;D

THE FARUK' Alıntı:
Mete abime kıyamam ya keşke kalsaydın abicim.. :smiley:

Yola çıktıktan sonra pişman oldum oraya gelseydim o gece barınakta kalabilirdik. Sabah yola çıkmak üzere

Helede fotoğrafları gördükten sonra .....

acemi80' Alıntı:
Yola çıktıktan sonra pişman oldum oraya gelseydim o gece barınakta kalabilirdik. Sabah yola çıkmak üzere

ahhh hocam bi kalsan bir daha bdönmekistemezsin zaten

fırsatınız olursa bekleriz her zaman sizi oraya götürürüz ;D

Umarım Gökhan kızmaz ;D

th_toyotalarnerde.jpg

15 dakika sonra bir defender kopup geldi ;D ;D

th_toyotalarnerde2.jpg

Ufuk abim sağolsun dönüşte bizi miami beach e götürdü ;D ;D ;D ;D

th_donus_miami_beach.jpg

discovery-V8' Alıntı:
15 dakika sonra bir defender kopup geldi ;D ;D

Buna en iyi yorumu lokman abimiz yapar bence.. ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:

Mete hocam ne zaman istersen buyur gel bir telefon etmen yeter..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.