Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 853
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 94,579
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

bsayil' Alıntı:
yas kaçtı xxxx mi ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D Henüz 1 yıl oldu yazmaya utandım .

ufukozkan' Alıntı:
Yaşasın yetmez :smiley: :smiley: Ben dövme yaptırıcam :smiley: :smiley: Artık düşün fanatikliğimi :smiley: :smiley: :smiley:
.................................

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Çağlar tamam dedi , senin çatala yaptırıcaz dövmeyi ;D ;D ;D

THE FARUK' Alıntı:
Enişte nebilim 100 den vazmı geçsek acep. ;D ;D
Bu kadar arabadan sonra birde defender mı alsak ne dersin.. ;D ;D

;D ;D ;D Faruk abi almana gerek yok Cihanın deyimiyle vx100 ü satınca 40 tane alınabiliyormuş defender, bu gidişle ona sattırcam ben vx100 ü, varsın 39 tane alsın birinide sana hediye etsin. ;D ;D

Etiketler

Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

THE FARUK' Alıntı:
Ufuk abi senin resimlerde muhteşemdi bu arada eline sağlık..

Faruk abi çok teşekkür ederim. Doğa güzel herşey güzel olunca elimizden geleni yapdık :smiley:

ufukozkan' Alıntı:
Fazla muhabbetimiz olmadı ama sizleri çok sevdik .....

Gerisini yazmayım :smiley: :smiley: Arkadaşlar kızmasınlar :smiley:

(Bende belirteyim takılıyoruz sadece Yanlış anlaşılmasın Lütfen)
;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Çağlar tamam dedi , senin çatala yaptırıcaz dövmeyi ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Nasiiiiiiiiiiiiiiiii :smiley: :smiley:

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D Henüz 1 yıl oldu yazmaya utandım .

;D ;D ;D Faruk abi almana gerek yok Cihanın deyimiyle vx100 ü satınca 40 tane alınabiliyormuş defender, bu gidişle ona sattırcam ben vx100 ü, varsın 39 tane alsın birinide sana hediye etsin. ;D ;D
bende eniştesiyim 38 olsun ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Nasiiiiiiiiiiiiiiiii :smiley: :smiley:
yani şöyle düşük bel pantolon giyeceksin abi ;D ;D ;D ;D ;D

[/quote]

Yok bea şaka gibi o kadar ucuzmu..neyse birde garaja ondan atalım bari yavuzcan yanlız kalmasın.. ;D ;D

Kahvaltı sonrası diğer koyları keşfe çıktık, çıkmışkende birine çöktük ;D ;D Cihana , Deniz e ve Enişteye keşif turu için ayrıca teşekkürler.

101_6985.jpg
101_6986.jpg
101_6987.jpg
101_6990.jpg
101_6991.jpg
101_6992.jpg
101_6993.jpg
101_6994.jpg

ufukozkan' Alıntı:
Fazla muhabbetimiz olmadı ama sizleri çok sevdik .....

Gerisini yazmayım :smiley: :smiley: Arkadaşlar kızmasınlar :smiley:

(Bende belirteyim takılıyoruz sadece Yanlış anlaşılmasın Lütfen)

Teşekkürler ufuk abicim bizde öyle umarım daha uzun ve katılımcı etkinlitlerde bir arada oluruz..

Şapkalarıda kaptıkya söylemeden geçemiyecem

biiiir ikiiiiiii üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüççç ANTOFF ;D ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Çatal derken ??
Beyefendi 7/24'te değilsiniz..

;D ;D ;D ;D

Sen sus sen , Elimde muhteşem kolbastı videoları var ;D ;D ;D ;D ;D

Durup durup tekrar ediyorum

Beynimize işlemiş ;D ;D ;D

1,2,3 ANTOFFFF :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,632
Kaydolan Son Üyemiz
Seiko5

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR