Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 853
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 94,574
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

THE FARUK' Alıntı:
;D ;D ;D ;D
Yavuzcum verdik coşkuyu umarım hiç bitmez..bu kıvılcım dilerimim yeni kuşaklarada sirayet eder ve hiç bitmez kardeşim..

Ben yetiştiriyorum birtane yeni kuşak Faruk abi hiç merak etme, Bu ateş sönmez ;)

Etiketler
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

O arkadan vızır vızır geçenler Land rover mıydı ;D

Çeşitli görüntüler, Arada birbirimize takılıyoruz , sakın kimse üzerine alınmasın takıldıklarım çok yakın arkadaşlarım, amacım kimseyi kırmak aracını yermek falan değil, sadece tatlı atışmalar.

th_kum_cesitli3.jpg

th_kum_uzakcekim.jpg

th_kumcesitli4.jpg

th_kumcesitli_6.jpg

th_kumcesitli7.jpg

Yavuzcan senin gibi bir moderatörümüz olduğu için bizler çok şanslıyız..
Ya canım kardeşim biz seni misafir edelim derken tüm etkinliği anlam ve manası ile görüntülemişsin. :smiley:
Sana şapka çıkarıyorum kardeşim ... ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Barbaros , araç numaraları yakın olunca senin üstüne oynamışız ;D ;D ;D
Buradan tekrar özverili çalışmanız,bizim için o kadar yorulmanız,
ve bize mükemmel günler yaşattığınız için sana+bütün Antoff ekibine+emeği geçen herkese çok teşekkürler ederim,
Bir organizasyon bu kadar güzel ve sorunsuz olur,
ENİŞTEEEE Ankara ya bekliyoruz,söz bu sefer kaçak güreşmeyip ben batıracağım sen resimleri çek ;D ;D ;D
herşey katlımınızla anlamve güzellik kazandı

;D ;D ;D ;D

THE FARUK' Alıntı:
Yavuzcan onlıne olmana sevindim işte senin bu profesyonelliğin anlatımında yatıyo zaten.. ;D
Senin gibi bir modleratörümüz olduğu için çok şanslıyız... :smiley:

Yok abicim ya, olaya biraz neşe katmaya çalışıyorum yoksa hep ciddi hep ciddi nereye kadar ;D ;D

THE FARUK' Alıntı:
Yavuzcan senin gibi bir moderatörümüz olduğu için bizler çok şanslıyız..
Ya canım kardeşim biz seni misafir edelim derken tüm etkinliği anlam ve manası ile görüntülemişsin. :smiley:
Sana şapka çıkarıyorum kardeşim ... ;D

Nerde defender var onları çekmiş ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Bizi anında bırakdı gitti buldu orda bir defender ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Çeşitli görüntüler, Arada birbirimize takılıyoruz , sakın kimse üzerine alınmasın takıldıklarım çok yakın arkadaşlarım, amacım kimseyi kırmak aracını yermek falan değil, sadece tatlı atışmalar.

Herbirimizin mesleği farklı..
Ortak paydamız ofroad.. :smiley:
Konu bu ise batmak.. batırmak.. çekmek.. çekilmek bu eğlencenin olmazsa olmazı.. ;D

Rahat ol sen yavuzcan yayınla ne varsa dikine pancoloss... ;D ;D ;D

ufuk abi bizdemi bi defender alsak belki reytingimiz artar ;D ;D ;D ;D

Sahile iniş, herşey hazırlanmış çukurlar açılmış , odunlar alınmış, dizilmiş , çok acıkanlar için Yemek büfesi hazır, kokoreçten köfteye, sucuğa kadar herşey var. Gerçekten tek kelimeyle 4x4 lük bir organizasyondu.

101_6944.jpg
101_6945.jpg
101_6946.jpg
101_6977.jpg
101_6978.jpg
101_6979.jpg

ufukozkan' Alıntı:
Nerde defender var onları çekmiş ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Bizi anında bırakdı gitti buldu orda bir defender ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ufuk abi bir bildi var yavuzun herhalde.. ;D ;D ;D

THE FARUK' Alıntı:

Herbirimizin mesleği farklı..
Ortak paydamız ofroad.. :smiley:
Konu bu ise batmak.. batırmak.. çekmek.. çekilmek bu eğlencenin olmazsa olmazı.. ;D

Rahat ol sen yavuzcan yayınla ne varsa dikine pancoloss... ;D ;D ;D

doğru söze ne dnir tam dimdik pancolossssssssssssssssssssssss ;D ;D ;D

THE FARUK' Alıntı:

Yok yok tamamen içgüdüsel Defenderı görünce kamera hopppp o tarafa gidiyo ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Makinam gece çekimi için uygun değil , Ufuk efendiden aldığımız 1-2 ders pek fayda etmedi çekmekten vazgeçtim, neden vazgeçtiğimin resmidir ;D

101_6964.jpg
101_6966.jpg

bsayil' Alıntı:
ufuk abi bizdemi bi defender alsak belki reytingimiz artar ;D ;D ;D ;D

Aynen aynen :smiley: :smiley: Cipimi vericem üstüne ne isterlerse onuda vericem. Alıcam bi defender. Kurtulucam yahu ;D ;D ;D ;D ;D ;D

THE FARUK' Alıntı:

ufukozkan' Alıntı:
Yok yok tamamen içgüdüsel Defenderı görünce kamera hopppp o tarafa gidiyo ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Defender olmazsa olmazım xxxx yıldan beri ;D ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR